Laganje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

drina_light

#26 Re: Laganje

Post by drina_light »

na forumima su svi guzili imaju para zajebani su i imaju kurac od 25cm i grudi 90
zasto se zamarat? :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#27 Re: Laganje

Post by corolla02 »

respo wrote:na ovu temu me potaklo to sto sam vidio par forumasa koji se hvale da su nesto a nisu

cini mi se ante32 ili tako nesto hvali se da je imao nekih bruku auta to sve visoka klasa limuzina nigdje ne pomenu terence a na drugoj ima X5
onda na istoj temi lik se predstavlja da ima audi A4 najnoviji i kasnije se "dokaza" da je vjerovatno komsijin ili neciji vec

to je samo ono sto se vidi

koliko ljudi ustvari lazu po forumu i ostalim forumima predstavljajuci sebe u sasvim drugom boljem svijetu nego sto jesmo

ajd sto lazu druge ali zasto lazu sebe
:thumbup:
eh stari moj rekoh ja tebi ovdje sve sto cujes, odmah veca polovina u vodu!

PS
U psihologiji covjeka/zene ja da uljepsava svoju proslost, sadasnjost, a boga mi i svoju buducnost!
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#28 Re: Laganje

Post by Halleluhwah »

drina_light wrote:na forumima su svi guzili imaju para zajebani su i imaju kurac od 25cm i grudi 90
A jedino si ti piiiiiiiii kojoj treba nož. :mrgreen:
Bellica

#29 Re: Laganje

Post by Bellica »

respo wrote:na ovu temu me potaklo to sto sam vidio par forumasa koji se hvale da su nesto a nisu

cini mi se ante32 ili tako nesto hvali se da je imao nekih bruku auta to sve visoka klasa limuzina nigdje ne pomenu terence a na drugoj ima X5
onda na istoj temi lik se predstavlja da ima audi A4 najnoviji i kasnije se "dokaza" da je vjerovatno komsijin ili neciji vec

koliko ljudi ustvari lazu po forumu i ostalim forumima predstavljajuci sebe u sasvim drugom boljem svijetu nego sto jesmo

Uopste nije tesko prepoznati one koji lazu, jer da je sve onako kako kazu sta onda oni rade na forumu, npr. sta ce na forumu covjek koji ima super posao, dobro placen i stalan prije svega, idealan brak, dvoje djece koju voli vise od sebe samog, ima cak i psa, kojeg s mnogo ljubavi i paznje uzgaja i izvodi u duge setnje???? Prvo danas slabo ko ima dobar posao, idealan brak pogotovo, super djecu da ne pricam, a kucne ljubimce sam navela onako, da bih docarala sliku idealnog zivota. Ovim ljudima ne treba nista zamjeriti, bjeze od surove stvarnosti, a ne vjerujem da lazu zlonamjerno, a ako bas vole lagati, neka, ne lazu nas nego kako ti si ti napisao lazu sebe, jer ja nemam nista od njegovog BMW-a, sta me briga da li se vozi u udobnom autu ili u nekom muzejskom, a on ima, zamislja da mu je udoban auto dok mijenja brzine udarajuci cekicem po mjenjacu.

Usput, fina tema, danas ljudi puno lazu.
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#30 Re: Laganje

Post by Priorat »

Gile Šampion wrote:

A možda si ti samo jedan od onih iskompleksiranih forumaša koji po cijeli dan sjedi za kompom buljeći u monitor,mrsko ti dići guzicu i ići zaraditi kakvih para,pa da sebi možeš makar priuštiti Golfa 2,i onda kontaš da je svima ostalim kao tebi nedodirljivo imati neko solidno auto...???

A koliko vidim i rečenice ti počinju sa malim slovom,da ti pismenost nije jača strana i svašta nešto.

Da te citiram još jednom:''to je samo ono sto se vidi''

Šta se vidi? :shock: Ili ja možda ovo lažem... :D :lol: :lol: :lol:

Pa cekaj Gile dragi, zar tebe neuhvatise neki dan kako lazes za onoga audi-ja u garazi? izvini ako grijesim!!
respo

#31 Re: Laganje

Post by respo »

Gile Šampion wrote:

A možda si ti samo jedan od onih iskompleksiranih forumaša koji po cijeli dan sjedi za kompom buljeći u monitor,mrsko ti dići guzicu i ići zaraditi kakvih para,pa da sebi možeš makar priuštiti Golfa 2,i onda kontaš da je svima ostalim kao tebi nedodirljivo imati neko solidno auto...???

A koliko vidim i rečenice ti počinju sa malim slovom,da ti pismenost nije jača strana i svašta nešto.

mozda jesam ali sam mozda sam i onaj koji ima solidan posao ima bolje auto od golfa 2 sjedim za kompom kad se vratim kuci da odmaram i onda drugi kontaju da je to sto imam nedodirljivo

ako bolje pogledas vidis li da je sve malim slovima
ako tebi smeta onda ne citaj a moju pismenost nece niko na forumu ocjenjivati pa tako ni ti

hvala dovidjenja
respo

#32 Re: Laganje

Post by respo »

Irm@ wrote:na forumu su svi *ebachi aman zaman...svaku noc drugu..a opet svaku noc na forumu...misteriiii :-D :D
mozda dok forumaju .ebu :D
Halleluhwah

#33 Re: Laganje

Post by Halleluhwah »

respo wrote:
Irm@ wrote:na forumu su svi *ebachi aman zaman...svaku noc drugu..a opet svaku noc na forumu...misteriiii :-D :D
Samo u pauzama forumanja. Moraju se ipak postaviti prioriteti. :mrgreen:
andrija2007

#34 Re: Laganje

Post by andrija2007 »

drina_light wrote:na forumima su svi guzili imaju para zajebani su i imaju kurac od 25cm i grudi 90
Ja imam .....c od 90cm i grudi od 25cm!
Gile Šampion

#35 Re: Laganje

Post by Gile Šampion »

Priorat wrote:
Gile Šampion wrote:

Pa cekaj Gile dragi, zar tebe neuhvatise neki dan kako lazes za onoga audi-ja u garazi? izvini ako grijesim!!
Ko me uhvatio i za šta? :lol: :lol:

Ne...ja nisam lagao...mislim ne lažem:)
Grehota je lagati...grehota...
respo

#36 Re: Laganje

Post by respo »

sad vidim zasto si me napao osjecas se prozvanim za audi
znaci ti si jedan od ovih koji lazu

1 down
idemo sljedeci :D
Atrus

#37 Re: Laganje

Post by Atrus »

Savez napolje

#38 Re: Laganje

Post by Savez napolje »

Bila je zima vrucine teske,
jedan je mrtvac jahao pjeske,
sa sobom je vodio crnkinju plavu,
kose su joj visile niz celavu glavu.

Kad se laze nek se laze naveliko.
sinus

#39 Re: Laganje

Post by sinus »

Rečenica ispod je lažna!
Rečenica iznad je istinita!
respo

#40 Re: Laganje

Post by respo »

kako ide ona

nikad ne lazem osim kad se zakunem roditeljima majke mi
Gile Šampion

#41 Re: Laganje

Post by Gile Šampion »

respo wrote:sad vidim zasto si me napao osjecas se prozvanim za audi
znaci ti si jedan od ovih koji lazu

1 down
idemo sljedeci :D

Jesi li ti fakat debil il' se samo tako ponašaš? :shock:
respo

#42 Re: Laganje

Post by respo »

idemo dalje next
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#43 Re: Laganje

Post by Truba »

hajdemo za mnom :mrgreen:

i tako.... sexam ti ja jednu a druga me oralno zadovoljava :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Halleluhwah

#44 Re: Laganje

Post by Halleluhwah »

Ja sam crnac. ;)
Irm@

#45 Re: Laganje

Post by Irm@ »

Halleluhwah wrote:
respo wrote:
Samo u pauzama forumanja. Moraju se ipak postaviti prioriteti. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: naravno :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#46 Re: Laganje

Post by ladyblue18 »

...
Last edited by ladyblue18 on 03/09/2009 01:52, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#47 Re: Laganje

Post by ladyblue18 »

Irm@ wrote:
Halleluhwah wrote: Samo u pauzama forumanja. Moraju se ipak postaviti prioriteti. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: naravno :D
:lol: :lol: :lol: :lol: dobar, dobar :mrgreen:
potočanka

#48 Re: Laganje

Post by potočanka »

laži, laži, laži me
ti to radiš najbolje :D :lol: :lol:
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#49 Re: Laganje

Post by Priorat »

Aura Perez wrote:a zbilja ljudi danas previse lazu, ne samo ovako, skriveni iza tamo nekog pseudonima i avatara. znam i po sebi, uvijek sam bila direktna i iskrena, sto na umu to na drumu pa nek se ibrete, ali u posljednje vrijeme sve cesce smaslam nesto. glup primjer, prije, nemam obaveza, ustanem u 12, mama se obrusi na mene "gledaj kad ustajes, ko u hotelu!" , ja je blijedo pogledam "sjasi zeno, spava mi se - spavam". a sad joj slazem da cijelu noc nisam spavala samo da me ne pegla :D. a sto je najzalosnije, desi se da smaslam tako i par puta dnevno samo da me puste na miru :S

P stvarno, kako mozes do 12 spavati? ja bih te peglao 36 sati na dan...... :)
Halleluhwah

#50 Re: Laganje

Post by Halleluhwah »

Pa to je sedam-osam sati sna. Uhar četiri-pet. Tad sam lično najbolji. :mrgreen: (Bdv, ovo nije laganje. :mrgreen:)
Post Reply