da li ste se ikad osjecali tako i kako vam je (bilo)?
krasti bogu dane....
-
St.Germain
#1 krasti bogu dane....
da li ste se ikad osjecali tako i kako vam je (bilo)?
-
Avangardan10
ma jest vraga dobar osjecaj...Savo wrote:nema boljeg osjećaja
ne volim kad sam dokon kao ovih dana...
al sreca pa je tu kompjuter ..
-
Avangardan10
ma ja sam ti covjek akcije ...Savo wrote:šta ću ti ja kad ne znaš uživati lezi spavaj gledaj filmove šetaj ne žuri nigdje odmori se čovječe život je kratak
spavanje je gubljenje vremena ali mora se...
e za tu zurbu si u pravu uvijek negdje zurim...
-
car-x
germa, uvijek ima nesto da se slusa, cita, radi (setnja, pa i spavanje je na neki nacin nesto sto se radi.. hehehe)
dok sam bio besposlicar, vratio sam se mom davnasnjem hobiju, citanju.. i pravo sam nadoknadio puno toga propustenog..
--
bujrum u avliju
dok sam bio besposlicar, vratio sam se mom davnasnjem hobiju, citanju.. i pravo sam nadoknadio puno toga propustenog..
--
bujrum u avliju
- Vodenjak
#11 Re: krasti bogu dane....
Onaj sretnik koji je kad dobio keca u skoli, zna koji je to grozan osjecaj.
Ali taj isti koji se danas sjeca tog keca sjeca ga se u najmanju ruku sa osmijehom na licu...
Tako je otprilike i sa ovom temom...
Krasti bogu dane je nesto sto je vezano za najljepsa, nostalgicna sjecanja - ali tek u trenucima kad se covjek ne moze okrenuti od posla koji ga je stisao!
Inace, kad se prolazi kroz takvo stanje, dozivljava se uglavnom kao dosada i beznadnost...
Ali taj isti koji se danas sjeca tog keca sjeca ga se u najmanju ruku sa osmijehom na licu...
Tako je otprilike i sa ovom temom...
Krasti bogu dane je nesto sto je vezano za najljepsa, nostalgicna sjecanja - ali tek u trenucima kad se covjek ne moze okrenuti od posla koji ga je stisao!
Inace, kad se prolazi kroz takvo stanje, dozivljava se uglavnom kao dosada i beznadnost...
-
St.Germain
care, zraknuo sam na taj tvoj blog vec juce...car-x wrote:germa, uvijek ima nesto da se slusa, cita, radi (setnja, pa i spavanje je na neki nacin nesto sto se radi.. hehehe)
--
bujrum u avliju
nisam ja nikad sumnjo u tebe
-
St.Germain
ma jok to zmijaIzmajzmijaIzmaj wrote:visak slobodnog vremena moze biti jaaako opasan kad se ne zna iskoristiti...a pod tim iskoristavanjem mislim na nadogradnju samog sebe...citanjem, npr...komijeva ideja je super...
"lovi ribu ahmete shabo"
meni vremena za nadgradnju nikad dosta
pa bilo to skidanje muzike, cakulanje po forumu, gledanje filmova, druzenje sa prijateljima (da, da, i ja imam prijatelje
meni super vako...od ponedjeljka opet na poso