Prostim pozivom na broj za pomoc korisnicima saznam da HS kablovska zbog ulaska na trziste podrucja Alipasino, svakog vikenda bukvalno reze kablove ELOB-a, tako da pola Alipasina ostane doslovno bez TV-a i interneta, i pored prijava Policiji niko ne reaguje na pravi nacin, niti postoji nacin da se korisnici zastite, jer korisnici najvise trpe,jer dok ELOB popravi opet dodje vikend i onda opet sve iz pocetka.
Pa se pitam, jel ovo konkurencija na bosanski nacin, i kako ovoj budalastini stati u kraj ?
Konkurencija na Bosanski nacin
- ratata
#1 Konkurencija na Bosanski nacin
Last edited by ratata on 19/08/2010 13:13, edited 1 time in total.
- Aurea Mediocritas
#2 Re: Konkurencija na Bosanski nacin
Kad smo vec kod toga, prica mi prijatelj kako u Zenici ima samo jedan kablovski operater (Telekabl Zenica) i bukvalno rade sta hoće: uključuju kad hoće, isključuju kad hoće i bahato se ponašaju jer nemaju konkurenciju u Zenici. Na dežurni telefon za podršku korisnicima se ne javljaju ili jednostavno spuste slušalicu a pretplata za kablovsku TV je 12 maraka mjesečno.
Eto, izgleda da je tako kad nema konkurencije.
- ratata
#3 Re: Konkurencija na Bosanski nacin
izgleda da to nema veze sa ovom temom, moje pitanje je da li je moguce da u 2010.godini neko reze kablove onom drugom da bi dobio nove korisnike, a ocito je moguce, jer je provjereno i prijavljeno policiji, ali nista se ne desava a korisnici trpe.Aurea Mediocritas wrote:Kad smo vec kod toga, prica mi prijatelj kako u Zenici ima samo jedan kablovski operater (Telekabl Zenica) i bukvalno rade sta hoće: uključuju kad hoće, isključuju kad hoće i bahato se ponašaju jer nemaju konkurenciju u Zenici. Na dežurni telefon za podršku korisnicima se ne javljaju ili jednostavno spuste slušalicu a pretplata za kablovsku TV je 12 maraka mjesečno.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4 Re: Konkurencija na Bosanski nacin
Ne treba 10 tema o HS-u, Elobu i kablovskim operaterima.