Lolzi wrote:ladyblue18 wrote:Wow dosli smo do zakljucka da neko ne moze da se nacudi na racun od 100,200 KM jer to znaci da on nema.
A mozda taj ima bas vise od vas ali daje pare na neke druge stvari, ha?
Jel vam to mozda palo na pamet?
Ali jednostavnije je zakljuciti, kako ovdje obitavaju papci sa 2KM u dzepu, koji piju cajeve u plasticnim casama.
Bravo
Cini mi se da ce tema uskoro pod kljuc.
nemam namjeru da se s tobom prepucavam ako te bas interesuje mogu ti dokazat da nemas vise
ako se odlucis za da kontakiraj prijatelja burek_king on cete uputit gdje me naci
do tad nazdravljal po vilsonovom na klupama

i mani me se studenskih / shanerskih prica
Ziv ti meni i bio, nisam ni mislila na sebe. Meni pare nikad nisu bile najvaznije u zivotu nit me je kad zanimalo koliko ko ima. Ja imam dovoljno, iako sam student i roditelji me izdrzavaju. I nikad ne bih pala tako nisko kao ti da procjenjujem po forumu koliko ko ima kao sto ti radis. Tesko je biti pun predrasuda.
Zaboli mene cosak za tvoje pare, ja takve kao ti zaobilazim u sirokom luku.
Na vilsonovo ne idem. Po klupama ne sjedim. Imam sasvim dovoljno da izadjem u svaki kafic u gradu i da potrosim koliko hocu, ali mi ne pada na pamet.
I ovo nisu studentske ni sanerske price, iako sam ja student. Na ovom forumu ukoliko nisi primjetio ima dosta odraslih ljudi koji djele moje misljenje. A nisu studenti, a nismo ni saneri.
Zato, svoje predrasude, i pricu o parama ostavi za nekog drugog mjesta.
@pupa hava-tebi nije bilo upuceno.