hebo te zokaChata87 wrote:varijabli koliko zelis
koliko trosite po izlasku??
- Bullet Tooth Tony
#101 Re: koliko trosite po izlasku??
- KPNCTNJAH
#102 Re: koliko trosite po izlasku??
Ovo me podsjeti na jednu temu ovdje kad je lik na 5-6 stranica dokazivao da li je njegov Audi na slici koju je postavio
Dok sam ja izlazio po bazenima i slicnim kaficima znalo se desiti da racun bude izmedju 100 i 200km, naravno nisam sam placao, ali uvijek mi se bilo tesko sjetiti nacina na koji sam dosao kuci poslije toga
sad kad ne pijem, ne pusim cigare, ne izlazim po kaficima prosjecan izlazak mi je oko 20-30km, a od toga 10-20 ode na ono sto mom drustvu i meni pomaze da pamtimo svaki taj izlazak po necemu sto se samo nama moze desiti 
- Bullet Tooth Tony
- ChataDodajStaHoces
#104 Re: koliko trosite po izlasku??
hahahahahBeg_Babic wrote:hebo te zokaChata87 wrote:varijabli koliko zelis![]()
![]()
- cyprus
#105 Re: koliko trosite po izlasku??
Ja samo znam da je grehota potrošit 180 KM i pri tom ostat trijezan. Trijezan mogu ostat i za džabeKimi_BXL wrote:Ja nigdje nisam spomenuo kafanu nego ficka. NEkad popijem par piva i ne ide mi vise. Nekad me krene i mogi popit more, to je bila jedna od tih noci. Opet kazem uz dobru mezu, ples, pjevanje, niko se nije napio i ne znam zasto je to nemoguce i sto svi vide samo pare.JThomas wrote:jes' eto ti jedini radiš i jedini izlaziš u grad, niko drugi ovdje ne radi i ne zna šta je kafana.
votka u normalnom kafiću je 3 km, piva je 3 km, red bull je 5 km...vala da ste ovisnici, morali ste se napiti.
- The Nightwatchman
#106 Re: koliko trosite po izlasku??
ja nemam, ali ti imas velikiKimi_BXL wrote:@ Nocnicuvar imas neki problem?
@Thomas libo me vjeruje li meni neko ili ne. Cudnih ljudi ovdje.Svi samo vide cifru od180 km a niko nije izracunao koliko je jedna Red Bull- votka? REd Bull je valjda 5km i casa votke je valjda toliko. To je cener. Nek sam ja popio 10 tak piva ostalo su oni. Izracunajte sta je tu nemoguce.. Nisam rekao da je svaki izlazak tako ali kad mi je dobro ne zalim..
- Aurora Borealis
#107 Re: koliko trosite po izlasku??
Joj ne znam, kad vidim koliko vi muski trosite na cascenje djevojki, bude mi vas naprosto zao. Mozda sam ja rodjena i odgojena s nekom falinkom, ali ja volim da platim svoj ceh, tj. da platimo po pola racun. Ne znam koji djon obraz moras biti od zenskog roda da ga pustis da ti placa koktel 10KM, pa veceru, pa izlazak u kino/pozoriste/sta vec, a da ona prstom ne mrdne. Ne znam, ja to zaista ne razumijem. U nekim prilikama, kao sto je recimo njegov rodjendan to mi je jos kao i prihvatljivo. Zaista se jezim od feminizma, i jednakosti polova po svaku cijenu, ali ako hocete vec jednakost, placajte svoj dio ceha drage dame.
- cyprus
#108 Re: koliko trosite po izlasku??
Kako bi svijet bio ljepši da je više djevojaka poput tebeAurora Borealis wrote:Joj ne znam, kad vidim koliko vi muski trosite na cascenje djevojki, bude mi vas naprosto zao. Mozda sam ja rodjena i odgojena s nekom falinkom, ali ja volim da platim svoj ceh, tj. da platimo po pola racun. Ne znam koji djon obraz moras biti od zenskog roda da ga pustis da ti placa koktel 10KM, pa veceru, pa izlazak u kino/pozoriste/sta vec, a da ona prstom ne mrdne. Ne znam, ja to zaista ne razumijem. U nekim prilikama, kao sto je recimo njegov rodjendan to mi je jos kao i prihvatljivo. Zaista se jezim od feminizma, i jednakosti polova po svaku cijenu, ali ako hocete vec jednakost, placajte svoj dio ceha drage dame.
- madner
#109 Re: koliko trosite po izlasku??
Pif pa kako bi onda mi sponzori imali prolaz?cyprus wrote:Kako bi svijet bio ljepši da je više djevojaka poput tebeAurora Borealis wrote:Joj ne znam, kad vidim koliko vi muski trosite na cascenje djevojki, bude mi vas naprosto zao. Mozda sam ja rodjena i odgojena s nekom falinkom, ali ja volim da platim svoj ceh, tj. da platimo po pola racun. Ne znam koji djon obraz moras biti od zenskog roda da ga pustis da ti placa koktel 10KM, pa veceru, pa izlazak u kino/pozoriste/sta vec, a da ona prstom ne mrdne. Ne znam, ja to zaista ne razumijem. U nekim prilikama, kao sto je recimo njegov rodjendan to mi je jos kao i prihvatljivo. Zaista se jezim od feminizma, i jednakosti polova po svaku cijenu, ali ako hocete vec jednakost, placajte svoj dio ceha drage dame.![]()
- suncica24
#110 Re: koliko trosite po izlasku??
Meni vala nije normalno spiskat 180KM za vece za 4 osobe (od kojih su dvije cure i vala i ne mogu toliko popit', a ako mogu... nije bilo fajde od tolikog cascenja
), ali mi nije ni normalno sjediti 4h navecer u kaficu uz jedan cajic...
Kako bi nas narod rekao, u svemu treba imati mjeru
Btw, ovo nista ne govori, jer ove sto izadju za 5KM treba pitati koliko potrose na: sminku, frizuru, kladionicu, cipele, odjecu, cokoladu
, sendvic, internet, pretplatu za kablovsku, novine (ja sam nekad najvise novca spiskala upravo ovdje... kad sam odlucila da citam samo jedne, to je postao rahatluk za moj budzet), nadogradnju noktiju, teretanu...
Jer, svako ima neki "porok" i na nesto taj novac ode.
S druge strane, ove koji potrose 200KM po izlasku, treba pitati imaju li sta pojesti i obuci, ili ih otac-mati oblaci i hrani, i dokle misle dogurati tako u zivotu... do sopstvenog stola i pod stolom, umjesto kuce i vikendice, negdje na Bazenima?
Kako bi nas narod rekao, u svemu treba imati mjeru
Btw, ovo nista ne govori, jer ove sto izadju za 5KM treba pitati koliko potrose na: sminku, frizuru, kladionicu, cipele, odjecu, cokoladu
S druge strane, ove koji potrose 200KM po izlasku, treba pitati imaju li sta pojesti i obuci, ili ih otac-mati oblaci i hrani, i dokle misle dogurati tako u zivotu... do sopstvenog stola i pod stolom, umjesto kuce i vikendice, negdje na Bazenima?
-
Kimi_BXL
#111 Re: koliko trosite po izlasku??
Da sam u nekim godinama nisam necemo se vrijedjatiŠeha wrote:Iz svih ovih silnih postova zakljucujem da si ti u godinama nekim gdje radis i zaradjujes svoje pare. Pretpostavljam da se druzis sa drustvom koje takodje radi i zaradjuje svoje pare.Kimi_BXL wrote:@ Nocnicuvar imas neki problem?
@Thomas libo me vjeruje li meni neko ili ne. Cudnih ljudi ovdje.Svi samo vide cifru od180 km a niko nije izracunao koliko je jedna Red Bull- votka? REd Bull je valjda 5km i casa votke je valjda toliko. To je cener. Nek sam ja popio 10 tak piva ostalo su oni. Izracunajte sta je tu nemoguce.. Nisam rekao da je svaki izlazak tako ali kad mi je dobro ne zalim..
Ono sto ne kontam je sto ih ti stalno cascavas koji k.?![]()
Razumijem ti platis turu pa neko drugi plati turu ali da ja nekom iz noci u noc kupim citav ceh... Jebo to.
- Bullet Tooth Tony
#112 Re: koliko trosite po izlasku??
malo si prestroga...ne svaki put ali ima trenutaka kad muskarac treba da plati ...Aurora Borealis wrote:Joj ne znam, kad vidim koliko vi muski trosite na cascenje djevojki, bude mi vas naprosto zao. Mozda sam ja rodjena i odgojena s nekom falinkom, ali ja volim da platim svoj ceh, tj. da platimo po pola racun. Ne znam koji djon obraz moras biti od zenskog roda da ga pustis da ti placa koktel 10KM, pa veceru, pa izlazak u kino/pozoriste/sta vec, a da ona prstom ne mrdne. Ne znam, ja to zaista ne razumijem. U nekim prilikama, kao sto je recimo njegov rodjendan to mi je jos kao i prihvatljivo. Zaista se jezim od feminizma, i jednakosti polova po svaku cijenu, ali ako hocete vec jednakost, placajte svoj dio ceha drage dame.
- ChataDodajStaHoces
#113 Re: koliko trosite po izlasku??
Placas prvi obavezno, drugi obavezno, a ako se na trecem izlasku makar ne trzne za novcanik pisi propaloBeg_Babic wrote:malo si prestroga...ne svaki put ali ima trenutaka kad muskarac treba da plati ...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#114 Re: koliko trosite po izlasku??
Ovo smo vec apsolvirali na temi "da li je moguce imati curu sa 2KM u dzepu".Aurora Borealis wrote:Joj ne znam, kad vidim koliko vi muski trosite na cascenje djevojki, bude mi vas naprosto zao. Mozda sam ja rodjena i odgojena s nekom falinkom, ali ja volim da platim svoj ceh, tj. da platimo po pola racun. Ne znam koji djon obraz moras biti od zenskog roda da ga pustis da ti placa koktel 10KM, pa veceru, pa izlazak u kino/pozoriste/sta vec, a da ona prstom ne mrdne. Ne znam, ja to zaista ne razumijem. U nekim prilikama, kao sto je recimo njegov rodjendan to mi je jos kao i prihvatljivo. Zaista se jezim od feminizma, i jednakosti polova po svaku cijenu, ali ako hocete vec jednakost, placajte svoj dio ceha drage dame.
Nemas fajde od ponovne price.
- Bullet Tooth Tony
#115 Re: koliko trosite po izlasku??
o tome ti pricamChata87 wrote:Placas prvi obavezno, drugi obavezno, a ako se na trecem izlasku makar ne trzne za novcanik pisi propaloBeg_Babic wrote:malo si prestroga...ne svaki put ali ima trenutaka kad muskarac treba da plati ...
-
elSaik
#116 Re: koliko trosite po izlasku??
50 Zagora se ne može uzeti za te pare.JThomas wrote:ako je to kojim slučajem i istina, da se dva lika i dvije cure nisu napili za 180 km, a ti sve to platio...bolje da si za te pare uz'o 50 zagora i ostao kući da čitaš.
- Aurora Borealis
#117 Re: koliko trosite po izlasku??
Naravno da postoje izuzeci, ne poricem. Ali govorim u vezama u kojima je rutina da muskarac placa. Dakle svaki izlazak, ma sta taj izlazak podrazumjevao. Od odlaska u neku birtiju do ekskluzivnog restorana. To mi je malo je reci neshvatljivo, a znam takvih hejbet.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#118 Re: koliko trosite po izlasku??
Hmmm od ovog svega ja samo mogu reci za internet i kablovsku tj.digitalnu, ali to koristimo svi u kuci.suncica24 wrote:
Btw, ovo nista ne govori, jer ove sto izadju za 5KM treba pitati koliko potrose na: sminku, frizuru, kladionicu, cipele, odjecu, cokoladu, sendvic, internet, pretplatu za kablovsku, novine (ja sam nekad najvise novca spiskala upravo ovdje... kad sam odlucila da citam samo jedne, to je postao rahatluk za moj budzet), nadogradnju noktiju, teretanu...
Ne koristim tonu sminke, frizeru odem svaka 2,3 mjeseca, cipele mozda 2 puta godisnje kupim, odjecu ne kupujem po kojekakvim buticima gdje majica pamucna kosta 50 KM, ne jedem vani skoro pa nikad, ne radim nadogradnju...
Casopis kupila nekidan nakon mozda godinu dana.
Jednostavno, student sam, izdrzavaju me roditelji, koji imaju i mog brata, i ne pada mi na pamet trznuti se i traziti pare za neke gluposti, a nije da mi pada na pamet bilo sta od gore nabrojanog.
-
Kimi_BXL
#119 Re: koliko trosite po izlasku??
Suncice potpisujem vecinu tvog posta. Samo ja nisam vidio da je neko spomenuo da trosi po izlasku 200km..Ovdje se 3 stranice raspravlja kako je glupo, bez veze potrositi 180 km na jedan izlazak a uz to ne napiti sesuncica24 wrote:Meni vala nije normalno spiskat 180KM za vece za 4 osobe (od kojih su dvije cure i vala i ne mogu toliko popit', a ako mogu... nije bilo fajde od tolikog cascenja), ali mi nije ni normalno sjediti 4h navecer u kaficu uz jedan cajic...
Kako bi nas narod rekao, u svemu treba imati mjeru![]()
Btw, ovo nista ne govori, jer ove sto izadju za 5KM treba pitati koliko potrose na: sminku, frizuru, kladionicu, cipele, odjecu, cokoladu, sendvic, internet, pretplatu za kablovsku, novine (ja sam nekad najvise novca spiskala upravo ovdje... kad sam odlucila da citam samo jedne, to je postao rahatluk za moj budzet), nadogradnju noktiju, teretanu...
- Bullet Tooth Tony
#120 Re: koliko trosite po izlasku??
Ma shvatio sam te... necemo ovdje banovat ce nas ovaj opasni moderatorAurora Borealis wrote:Naravno da postoje izuzeci, ne poricem. Ali govorim u vezama u kojima je rutina da muskarac placa. Dakle svaki izlazak, ma sta taj izlazak podrazumjevao. Od odlaska u neku birtiju do ekskluzivnog restorana. To mi je malo je reci neshvatljivo, a znam takvih hejbet.
-
elSaik
#121 Re: koliko trosite po izlasku??
Ali čuj vi muški plaćate, zar vam djevojke ne snosi sve troškove?
Onda ja nešto griješim...
- madner
#122 Re: koliko trosite po izlasku??
Vala i meni se to desilo, sjebao sam se skroz. Jeftinije se drogirat nego opijat 
- Bullet Tooth Tony
#123 Re: koliko trosite po izlasku??
Ma istrose se i one , nista se ne sekirajelSaik wrote:Ali čuj vi muški plaćate, zar vam djevojke ne snosi sve troškove?Onda ja nešto griješim...
- Aurora Borealis
#124 Re: koliko trosite po izlasku??
Ovaj ko pita o ostalim porocima nas koji tako malo trosimo na izlaske: recimo da, iako sam student (jos koji mjesec
) zaradim sebi novce za moje bubice radeci honorarno. A ako bas hocete, jedini "porok" je redovna depilacija koja kosta 22KM
To i pored najbolje volje ne mogu sama sebi
Nadogradnja kandzi nula bodova, kablovsku nemam (ne pitajte zasto, a prokopali su i do mog sela
), ne pusim, ponekad se koji promil omakne, ali urijetko. E da, i jos jedan luksuz kojem ne mogu odoljeti je butik Badem. Znam im asortiman napamet 
- respo
#125 Re: koliko trosite po izlasku??
ako izlazim 2 puta sedmicno to je sada cetvrtak subota onda izadjem da se i provedem valjda necu kuci u 12 kad izadjem u 11 onda se ostane do 3-4 kako kad
potrosi se od 10 pa gore do 50 otprilike kako koji izlazak
ne castis ti uvijek ali nekad i ti pocastis 2-3 "ture"
jedna tura je otprilike 20 maraka nas 4-5 zavisi kako kad
ovi sto trose 5 maraka mogu li otkriti tajnu tome da i mi manje smanjimo
i ne znam sta je cudno da je covjek potrosio 180 maraka
koliko vidim nije rekao da tako svaki vikend nego jednom u godini mozda
eh jos ako vam je izlazak do 12 u koliko izadjete iz kuce?
potrosi se od 10 pa gore do 50 otprilike kako koji izlazak
ne castis ti uvijek ali nekad i ti pocastis 2-3 "ture"
jedna tura je otprilike 20 maraka nas 4-5 zavisi kako kad
ovi sto trose 5 maraka mogu li otkriti tajnu tome da i mi manje smanjimo
i ne znam sta je cudno da je covjek potrosio 180 maraka
koliko vidim nije rekao da tako svaki vikend nego jednom u godini mozda
eh jos ako vam je izlazak do 12 u koliko izadjete iz kuce?