Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad sam kao student imao 4 marke u dzepu bio sam Hadzo Odem u banku da podignem 16KM sa studentskog racuna, koje sam kao izracunao da su mi ostale nekako, kaze mi teta na salteru sine imas samo 6 maraka na racunu...dobro moze i 6 Kaze mozes 5KM podici moram ostaviti marku za odrzavanje racuna, ma zeno daj petaka i to je cifra.
A iza mene red se stvorio psuje raja i mene i studente
takvi kao ti i završe i svaka cast
nama su studenti unosili ugalj i cistili snijeg sa krovova i nije im bilo mrsko zaradit koji dinar--jagmili se da rintaju
Tomahawk11 wrote:Planiram jutros sir, mileram, neka domaca suhovina....jel to dobar ili fukara zivot
I smijem li to za dorucak?
Unaprijed hvala na odgovorima
Tomahawk11 wrote:Planiram jutros sir, mileram, neka domaca suhovina....jel to dobar ili fukara zivot
Ne da je fukara život, nego čisto preživljavanje.
Zaboravih i hljeb 5 zrna....znaci, nista bez pljeske ili kakvog bureka iz pekare
Ehhheeeeheeee,a jogurt,il prirodni sok od limuna,narandze i grejpa iscjedit.Rum plocicu da zasladis...Onda si hadzo.
Ehhheeeeheeee,a jogurt,il prirodni sok od limuna,narandze i grejpa iscjedit.Rum plocicu da zasladis...Onda si hadzo.
Ima i jogurt
I neka cokoladica od kokosa
Nema narandze, pojeo sam jutros neku mandarinu.
Imam (doduse kuci, u stanu) grejpa, domaceg iz Hercegovine.
Ne da je fukara život, nego čisto preživljavanje.
Zaboravih i hljeb 5 zrna....znaci, nista bez pljeske ili kakvog bureka iz pekare
sumirprimus wrote:daj nemoj zaj...
kakav si ti muskarac balkanskog porijekla???
Sho jarane?!
Pa jedem ja i meso, nemoj tako
Al i sam znas da meza ide kombinacija meso-sir (i ko voli, masline i tako to).
Neko mezi i vocem. Svakom njegovo.
sumirprimus wrote:daj nemoj zaj...
kakav si ti muskarac balkanskog porijekla???
Sho jarane?!
Pa jedem ja i meso, nemoj tako
Al i sam znas da meza ide kombinacija meso-sir (i ko voli, masline i tako to).
Neko mezi i vocem. Svakom njegovo.