I sad mi naumpade: koliki je zapravo prosjek dodanih foajera (nemam bolju rijec
Koliko FOEajeara imas
- apsidejzi
#1 Koliko FOEajeara imas
Na temi Ukrajina, najcesce koristena rijec je "foe". Ne svidja ti se sta neko pise iz bilo kojeg razloga, kliknes na lika stavis ga na foe. Svi njegovi/njeni postovi putu zatvoreni iza linka i ako hoes da vidis sta ta osoba pise, moras otvoriti svaki link za sebe. Posto moderacija ne stize sve pocistiti a posto mi imamo dosta osjetljive forumase koji bi volili da moderacija bude zesca, onda je veliki broj ljudi dodao veliki broj drugih ljudi na foe.
) po forumasu i zasto si nekog dodao/la. Pogledam na svom profilu, imam 3. Ne sjecam se kad sam ih dodao, ni zasto. Vjerovatno iz perioda mojih diskusija na podforumu religija. Imao sam jos dvojicu al sam kasnije jednog skinuo jer smo postali "jarani"
a drugog jer mi je bilo mrsko non stop klikat linkove hahahah.
-
Nierika
#2 Re: Koliko FOEajeara imas
Suptilan način da se raspitamo kome smo i zašto na foeu. Ja razmišljam i šta bi bio ekvivalent dodavanja na foe u stvarnom životu tj. van foruma, valjda izbjegavanje osobe i zajedničkih mjesta za izlazak ili ne znam.
-
crveni_makovi
#3 Re: Koliko FOEajeara imas
Lakse je iskljuciti se nego zamarati davanjem puno svog prostora ljudima koji pisu stvari koje ti ne odgovaraju. Ima samo jedna osoba koja se ukljucuje u vecinu tema koje citam da mi smeta vise od drugih jer je uvijek standardno vulgarna i agresivna. Uglavnom mi zgadi ljudski rod pa se udaljim jer mi treba neko prociscavanje od toliko vulgarnosti i prljavstine jezika.