Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Jem

#1 Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by Jem »

Cao

Vidjam po gradu razne letke tipa 6 dana u Podgori za 150 KM, ukljucen polazak, smjestaj i povratak.
Super stvar a i povoljna.
Zanima me da li ima i za Zaostrog?
kurty

#2 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by kurty »

Jem wrote:Cao

Vidjam po gradu razne letke tipa 6 dana u Podgori za 150 KM, ukljucen polazak, smjestaj i povratak.

Pretpostavljam da si iz Sarajeva... Ako ne nadjes u Sarajevu tu ponutu skokni jedan dan na kaficu do Breze, Ilijasa ili Visokog... Malo prosetaj i pogledaj takve oglase na tablama i naci ces sigurno...
Jem

#3 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by Jem »

DA, iz Sarajeva sam :)
Trazim i po gradu ali ne mogu naci za Zaostrog :)
Ne znam gdje jos pogledati, da li u nekim novimama (dnevni avaz) ili negdje preko neta....
*mima*

#4 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by *mima* »

6 dana 150 km????? Kakva je to ubleha......jel se spava na plazi?
EUROBIH

#5 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by EUROBIH »

*mima* wrote:

6 dana 150 km????? Kakva je to ubleha......jel se spava na plazi?

spavaš u sarajevu a ujutru poraniš na plažu u podgoru :lol: :lol: u prevodu plaža udaljena blizu 150 km
Joey Tribbiani

#6 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by Joey Tribbiani »

dobar,dobar...ali i ako tako okrenes malo je 150km, ima vise hodat :mrgreen:
amrica

#7 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by amrica »

Malo matematike i ekonomske krize...
Napr. 6 dana x 20 KM za krevet = 120 KM, ostalih 30 KM za prevoz, sto je i previse ako se radi o prevozu vise ljudi.
Ostaje pitanje kada je ta ponuda? U udarnom terminu ili sada? Sada je katastrofa na moru, zivog roba nema, sve je prazno, na plazama domaci i poneki fantom iz Ceske. A vrijeme fantazija, more je malo posvjeze prvih par minuta, ali poslije ugodno, a temperatura se penje svaki dan.
Drugo pitanje, koliki je minimalan broj osoba za to, ili kakvi su uslovi smjestaja, jednokrevetne sobe su prva rijetkost, po toj cijeni nemoguce, ali ako je to cijena kreveta u apartmanu za 2 ili 4 osobe, eto racunice. Kad se sabere, bolje izdati sobu za 40 KM ili 80 KM, nego da zjape prazne.
kurty

#8 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by kurty »

amrica wrote:Malo matematike i ekonomske krize...
Napr. 6 dana x 20 KM za krevet = 120 KM, ostalih 30 KM za prevoz, sto je i previse ako se radi o prevozu vise ljudi.
Ostaje pitanje kada je ta ponuda? U udarnom terminu ili sada? Sada je katastrofa na moru, zivog roba nema, sve je prazno, na plazama domaci i poneki fantom iz Ceske. A vrijeme fantazija, more je malo posvjeze prvih par minuta, ali poslije ugodno, a temperatura se penje svaki dan.
Drugo pitanje, koliki je minimalan broj osoba za to, ili kakvi su uslovi smjestaja, jednokrevetne sobe su prva rijetkost, po toj cijeni nemoguce, ali ako je to cijena kreveta u apartmanu za 2 ili 4 osobe, eto racunice. Kad se sabere, bolje izdati sobu za 40 KM ili 80 KM, nego da zjape prazne.

upravo tako...

Ovako nesto je u ponudi vec sigurno 10 godina... Znam dosta raje koji tako ide... Zaostrog, Gradac, Drvenik, Podace...
Isto tako autobusi su poprilicno puni... Sobe su dvo, tro i cetverokrevetne... Sve normalno sasvim...
Ma.Le.Na

#10 Re: Kolektivni odlazak na more (povoljne a dobre ponude)

Post by Ma.Le.Na »

ma nas uzimaju LOPAAATAMA dole tako da ovo nije jeftina nego normalna cijena..
Post Reply