Mislio sam da si malo pametnijistochar wrote:ljudi, iziiiii, dont panik end nou sikiriki... ovdje je stvar o zovi i fanti od iste... sto se arapskog tiche, ne znam ga, ali nacin na kojeg se doslo do onog natpisa je presmijesan i nema nikakve veze s onim sto se u konacnici dobilo, isto koliko veze ima moja tajanstvena formula (drago mi je da sam nekom uljepsao dan;)) to ti ja kao ona feralova metamorfoza iz tudjmana u ajkulu ili polikitina iz tita u aliju, ali je to u svrhu politicke zeze i ironije, a ne u svrhu propagande o kakvoj je ovdje sluchaj s colom...
Koji smo mi kreteni! (Fanta zova)
-
progDVB
-
progDVB
Prevod je pored slike, a 99% forumasa zna engleski, i jos jednom ponavljam...shvatite da sam ja samo objavio sliku koju sma nasao na Net-u, a vi me trpate u nekakve grupacije, dodjeljujete mi ideologiju, pozivam ljude na bojkot, rusim drzavu, jos ce ispasti da pozivam na pokolj ne muslimana?!?!?komi wrote: oprosti![]()
ali ti edituj onu sliku jer 99% foruma ne zna arapski
Halo!!! Sta vam je???
-
progDVB
Pij sta god zelis, to me zaista ne zanima, samo pokusaj da kontrolises svoje komentare, jer ako si izvukao neki svoj zakljucak zbog toga sto ovdje ima ljudi koji na pogresan nacin interpretiraju vjeru, sve to nije razlog da mene bilo ko ovdje vriejdja ili optuzuje za neke stvari sa kojima nemam veze, niti da me trpa u neke klanove kojima ne pripadam.stochar wrote:zao mi je sto sam te razocarao... necu vise piti kafirsku kolu, izvini...
HVALA!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ako ti je horror smiješanprogDVB wrote:ovo treba da bude smijesno?
kad treba da se nasmijemo??
moja misija na ovom sajtu je propala zato ću...ostati da i dalje zasmijavam ljude
ne,..... mislim,... stvarno ozbiljan sam...
to je slučajnost!
isto kada sam na TV-u života mi moga očiju mi vaših vidio na jednom zidu u bagadadu velikm slovima SDA
to nema nikakve veze...
svaka druga reklama na zapadu je SDA... neka skraćenica...
to ništa ne predstavlja isto kao
CAPAJEBO
Xpbatcka
MOCKBA
PECTOPAH
NIĐE VEZE
-
progDVB
Da li si ikada imao osjecaj da umaras svojim glupostima?komi wrote:ako ti je horror smiješanprogDVB wrote:ovo treba da bude smijesno?
moja misija na ovom sajtu je propala zato ću...ostati da i dalje zasmijavam ljude![]()
![]()
![]()
to je slučajnost!
isto kada sam na TV-u života mi moga očiju mi vaših vidio na jednom zidu u bagadadu velikm slovima SDA
to nema nikakve veze...
CAPAJEBO
Xpbatcka
MOCKBA
PECTOPAH
NIĐE VEZE
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
evo čuj ovo...ima veze s onim tvojimprogDVB wrote:Da li si ikada imao osjecaj da umaras svojim glupostima?komi wrote:ako ti je horror smiješanprogDVB wrote:ovo treba da bude smijesno?
moja misija na ovom sajtu je propala zato ću...ostati da i dalje zasmijavam ljude![]()
![]()
![]()
to je slučajnost!
to nema nikakve veze...
CAPAJEBO
NIĐE VEZE
sarajevo je srpski grad jer se može napisati i latinicom a da izgleda ko ćirilica
kontaš?
niđe veze kao i ona tvoja kokakola
-
progDVB
Ti bas navalio na mene?!?komi wrote:evo čuj ovo...ima veze s onim tvojim
sarajevo je srpski grad jer se može napisati i latinicom a da izgleda ko ćirilica
kontaš?
niđe veze kao i ona tvoja kokakola
Poredjenje kakvo ti navodis nema veze sa onom slikom koju sam ja objasnio.
Jos jednom cu ponoviti...sliku sam objavio DA SVAKO IZVUCE SVOJ ZAKLJUCAK A NE DA SE SVADJAM SA NEKIM ZBOG TOGA...KONTAS??
Konverzija naziva Coca-Cola ono sto se dobije na slici i konverzija latinice u cirilicu na nacin kako to ti radis bas i nema veze sa slikom koju sam objavio.
Ti si svoje misljenje o slici rekao, i pri tome nisi imao nikakvog razloga za rijeci koje si mi uputio...neka i ostali izvuku svoj zakljucak i to je to!? Ja samo ne vidim razloga za vrijedjanje i svadju.
Kontas??
-
novalic
ja sam sok od zove (znam da je tamo pisalo nesto stila nas tradicionalni proizvod star 500 godina) pila ili u jednoj od skandinavskih zamalja ( vise se ne sjecam da li u svedskoj ili drugdje) prije jedno 15 godina...
al' stvarno se ne mogu sjetiti gdje...
ja bila iznenadjena, mislila da ga samo u bosni prave... (prijatno izneneadjena)....
ja bila iznenadjena, mislila da ga samo u bosni prave... (prijatno izneneadjena)....
-
winetou
Novalićka ovdje u Finskoj se može kupiti sok od zove. Da nisi bila možda ovdje...novalic wrote:ja sam sok od zove (znam da je tamo pisalo nesto stila nas tradicionalni proizvod star 500 godina) pila ili u jednoj od skandinavskih zamalja ( vise se ne sjecam da li u svedskoj ili drugdje) prije jedno 15 godina...
-
JD
Sto se tice one slike o Coca Coli i njenoj konverziji.. Pa jeste vi slijepi? Jes da izgleda slicno kao i arapsko pismo na istoj slici, al' zar ne vidite koliko se ustvari razlikuje u nekim dijelovima... Da je identicno, pa hajd jos bi i povjerovao u neku vrstu zavjere il sta vec, ovako je smijesno.
Znate onu "Besposlen pop i kobile krsti" ? E pa tako je isto i s autorom pomenute slike. Ima svakakvih budala na ovom svijetu pa tako ce se uvijek naci neki pametnjakovic koji ce u natpisu internacionalne korporacije naci poruke protiv islama.
Znate onu "Besposlen pop i kobile krsti" ? E pa tako je isto i s autorom pomenute slike. Ima svakakvih budala na ovom svijetu pa tako ce se uvijek naci neki pametnjakovic koji ce u natpisu internacionalne korporacije naci poruke protiv islama.
-
progDVB
Ti si stvarno glup. Ako si toliko nepismen da procitas da sam sliku postavio nudeci svakom od onih koji ce procitati da donesu vlastiti izbor, onda je to tvoj problem, a u tvom maniru receno:"Besposlena ili zaposlena budala, uvijek nadje nacin da sav svoj raskos gluposti pokaze."JD wrote:Znate onu "Besposlen pop i kobile krsti" ? E pa tako je isto i s autorom pomenute slike. Ima svakakvih budala na ovom svijetu pa tako ce se uvijek naci neki pametnjakovic koji ce u natpisu internacionalne korporacije naci poruke protiv islama.