Mrzim mane ovog forumaša!Halleluhwah wrote:Ovo sve volim.
Koje mane mrzite kod ljudi?
-
andrija2007
#26 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#27 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Dakle, ništa.andrija2007 wrote:Mrzim mane ovog forumaša!Halleluhwah wrote:Ovo sve volim.
Volim i ja tebe, Handrija!
- BiH-x
#28 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
tranquil wrote:♥ ♥ ♥ ::: hAjMo sWi KoJi MrZiMo LjUdSkE mAnE nA jEdNoM mJeStU ::: ♥ ♥ ♥
- Visoki Predstavnik
#29 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Sebicnost, Laz, Dvolicnost i Zavist!
Nema gorih osobina od ovih! Fuj kako mrzim te ljude a znam ih pozamasan broj...
Nema gorih osobina od ovih! Fuj kako mrzim te ljude a znam ih pozamasan broj...
- osa
#30 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
bezobrazluk i iznad svega nehigijenu.
- senjor
#31 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Ako mrzis mane kod ljudi mrzis i ljude.Spoznati sebe uvidjeces da i ti imas sve one mane koje vidis kod drugih.
- Chisum
#32 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
senjor wrote:Ako mrzis mane kod ljudi mrzis i ljude.Spoznati sebe uvidjeces da i ti imas sve one mane koje vidis kod drugih.
Naravno da kroz mnoge mane mrzim i njihove "vlasnike"...
Zasto ne bih mrzio nekog kera radi cijih su (ne)djela, postupaka i zla mnogi zaplakali?!
Mrznja je nama ljudima sasvim prirodan i blizak saputnik, pa ne vidim zasto je kriti?
Po meni je vec samo pretvaranje i negiranje ovog sasvim normalnog fenomena jedna od mana koju mrzim.
Last edited by Chisum on 27/11/2009 10:01, edited 1 time in total.
- arslanica
#33 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
chuchumbamayumbe wrote:Kada mljackaju dok jedu.
nekultura inace
-
james_dean
#34 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
mrzim one koji mrze 
-
Hendrix
#35 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Dobro, svi mrzimo laži i tome slično ali mene što zna iznervirati uzdizanje samog sebe ili ti u narodu zvano *určenje, ja to ne mogu organski.
Meni kad osoba koju upoznam nakon par minuta počne hvalospjeve o sebi ja popizidim, gledam da mi to bude zadnji put s njom da pričam. Znate kako je to, pričaju o sebi i o svojim djelima pa sad bio to doktor nauka ili šofer on od toga napravi nešto nikad viđeno. I onda se osjećaš glupo pored njih jer šta god ti postigao u životu oni nataknu svoja sranja da ti ispadaš jadov zadnji. Ja ovo, ja ono, uh to me izbaci iz takta automatski. Imam osjećaj kao da neki ljudi nisu svjesni šta govore o sebi i kako to zvuči, čim sjedne odmah o sebi pođe pričati, ma nosi se i ti i tvoja priča.
Primjer jednog profesora na faxu, od prvog dana predavanja makar 15 minuta je trošio na priču o sebi i kako je uspješan u karijeri, kako je radio ovo ono, kako ga svi zovu ali on to ko fol neće nama da priča ali eto, kako može uzeti Mercedesa ali neće da mu ga ukradu...pa jebote reko bi da je Ajnštajn glupan pored njega.
Meni kad osoba koju upoznam nakon par minuta počne hvalospjeve o sebi ja popizidim, gledam da mi to bude zadnji put s njom da pričam. Znate kako je to, pričaju o sebi i o svojim djelima pa sad bio to doktor nauka ili šofer on od toga napravi nešto nikad viđeno. I onda se osjećaš glupo pored njih jer šta god ti postigao u životu oni nataknu svoja sranja da ti ispadaš jadov zadnji. Ja ovo, ja ono, uh to me izbaci iz takta automatski. Imam osjećaj kao da neki ljudi nisu svjesni šta govore o sebi i kako to zvuči, čim sjedne odmah o sebi pođe pričati, ma nosi se i ti i tvoja priča.
Primjer jednog profesora na faxu, od prvog dana predavanja makar 15 minuta je trošio na priču o sebi i kako je uspješan u karijeri, kako je radio ovo ono, kako ga svi zovu ali on to ko fol neće nama da priča ali eto, kako može uzeti Mercedesa ali neće da mu ga ukradu...pa jebote reko bi da je Ajnštajn glupan pored njega.
- JThomas
#36 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
da nije bajro golić?
kad se sjetim, moj sin, moja žena, moja auta, moje kuće, moja putovanja, moji moćni prijatelji...
kad se sjetim, moj sin, moja žena, moja auta, moje kuće, moja putovanja, moji moćni prijatelji...
- rado_vidjen
#37 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
tranquil wrote:♥ ♥ ♥ ::: hAjMo sWi KoJi MrZiMo LjUdSkE mAnE nA jEdNoM mJeStU ::: ♥ ♥ ♥
yupiiiiiiljubomora
traĆanje
skrtost
i td.
- BrunoBenzoni
#38 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
"Hajde Boga ti" mentalitet
Neodgovornost
Konstantna neozbiljnost
"Fakinisanje"
"Snašo se" mentalitet
Nehigijena
Snobizam
Površnost
Ljenost
"A đe sam tu ja" mentalitet
Morbidnost
Konstantno kukanje
Bojažljivost
Ogovaranje
Rasipništvo
...
Neodgovornost
Konstantna neozbiljnost
"Fakinisanje"
"Snašo se" mentalitet
Nehigijena
Snobizam
Površnost
Ljenost
"A đe sam tu ja" mentalitet
Morbidnost
Konstantno kukanje
Bojažljivost
Ogovaranje
Rasipništvo
...
- Ljuska_u_BaklaFi
#39 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Hahahaahhahah kad se toga sjetim, sjetim se i da sam morala imat kishobran ako me zapadne stolica gdje blizu njegaJThomas wrote:da nije bajro golić?![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#40 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Kod nas je sin bio glavna tema.JThomas wrote:da nije bajro golić?![]()
-
andrija2007
#41 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Mrzim sve što mrze i mladi!
- jedna tamo
#42 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
mrzim kad je neko ufuran
niko ko on
niko ko on
-
Shoshana
#43 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
KOd drugih najvise mrzim one mane koje i sama posjedujem

- ma_zdra'o
#44 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Mrzim djecu koja prije kontrolnog kazu joj nisam nista ucio,a onda dobiju 5.

- sheilak
#45 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Ja ne volim, mozda cak i mrzim, bezobzirnost drugih, tj. one ljude koji nemaju obzira prema osjecajima drugih ili one koji iskoristavaju druge. Takodjer, sebicnost, oholost, kukavicluk, pohlepu. Ah da, i cjepidlacenje bez potrebe!
Ostale mane, poput sklonosti laganju ili kasnjenju meni ne smetaju toliko. Doduse, znaju me iznervirati, ali u vecini slucajeva je to ok, osim, naravno, ako neko laze da bi naudio drugom.
Ostale mane, poput sklonosti laganju ili kasnjenju meni ne smetaju toliko. Doduse, znaju me iznervirati, ali u vecini slucajeva je to ok, osim, naravno, ako neko laze da bi naudio drugom.
Last edited by sheilak on 28/11/2009 18:07, edited 1 time in total.
-
puremoods
#46 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Jel mozes ovu "pametnu" izjavu da objasnis?estonija wrote:Mana je biti srbin
-
estonija
#47 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Pa zamisli kako je njima bit srbi.Kako bi tebi bilo?puremoods wrote:Jel mozes ovu "pametnu" izjavu da objasnis?estonija wrote:Mana je biti srbin
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#48 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
sovinizam i renesansu
-
puremoods
#49 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Ne znam, objasni kako bi to meni bilo?estonija wrote:Pa zamisli kako je njima bit srbi.Kako bi tebi bilo?puremoods wrote:Jel mozes ovu "pametnu" izjavu da objasnis?estonija wrote:Mana je biti srbin
-
antiprotivan
#50 Re: Koje mane mrzite kod ljudi?
Najvise mrzim one koji su se upirali kao veliki komunisti sada su postali turbo-vjernici a jos im iz džepa viri partijska knjizica.