KOCKASTE GLAVE
- Obuca9
#76 Re: KOCKASTE GLAVE
Ovdje izgleda jedini Baltazar konta pojam kockaste glave. Ostali valjda misle da to ima veze samo sa oblikom dijela tijela, koji se naziva glava.
- SeherSarajka
#77 Re: KOCKASTE GLAVE

- zateznistub
#78 Re: KOCKASTE GLAVE
Gospodin Gojer sigurno nije kockasta glava.SeherSarajka wrote:stranka ruralnih kockastih glava
![]()
- Muhamed Đakmić
#79 Re: KOCKASTE GLAVE
Haj ba banujte i ovu šeher Sarajku, dosadna je/dosadan je.
A kockaste, bravo Baltazare, to je to. A nikakvi Čengići
A kockaste, bravo Baltazare, to je to. A nikakvi Čengići
- Butmiran
#80 Re: KOCKASTE GLAVE
Kako nije? Jeste i to prava.zateznistub wrote:Gospodin Gojer sigurno nije kockasta glava.SeherSarajka wrote:stranka ruralnih kockastih glava
![]()
- Kemal Malovčić
#81 Re: KOCKASTE GLAVE
vladimir gojer je bošnjačka glava
- Muhamed Đakmić
#82 Re: KOCKASTE GLAVE
Lavovska glava, prava.Kemal Malovčić wrote:vladimir gojer je bošnjačka glava
- Obuca9
#83 Re: KOCKASTE GLAVE
Gnojer je živio, živi i živjeće sa bošnjačkim glavama.Kemal Malovčić wrote:vladimir gojer je bošnjačka glava
- zateznistub
#84 Re: KOCKASTE GLAVE
Obuca9 wrote:Gnojer je živio, živi i živjeće sa bošnjačkim glavama.Kemal Malovčić wrote:vladimir gojer je bošnjačka glava
- ultima_palabra
#85 Re: KOCKASTE GLAVE
Prvi slijeva i ovaj za govornicom imaju potencijal za temu.
-
adra318
#86 Re: KOCKASTE GLAVE
Code: Select all
Trebalo bi otvoriti i temu o zenama sa kockastim glavama :D - _mufljuz_
#87 Re: KOCKASTE GLAVE
meni je zao vas par koji otvarate ovakve teme i iz petnih zila se trudite da se narugate fizikalijama....
dok vam kockasti udaraju cerke, zene sto "onako" sto onako...
drustvo im se saginje, ustupa, a djeca vam ih uzimaju za uzore.....
radije pogledajte sebe vase limitacije limite i ogranicenja - nije produhovljenje i prosvjetljenje da sloj drustva kriminalnog miljea ismijavate na ovakav opskuran nacin.... rekao bih da iza ove teme stoji iza nekoliko koprena zavist vise nego podsmijeh..... i ne da sam covjek koji prihvata ovaj "drustveni soj" koji je postao nazalost elita - i to urbana - skupa auta, dobre zenske, odlicna odjeca, stanovi pizde materine - ali je covjek koji uvidja jad nemoci da se ista ucini pa se covjek sam ucini obicnim spadalom "ucestvujuci" i "dajuci svoj doprinos" ovakvim temama......
ja sam jednom niz ciglane prema alipasinoj dzamiji isao u koloni prije americke ambasade sa parkinga izlazi vozilo - a drugo pokusava da se iskljuci iz saobracaja, gledam desetine tih "nekockatih" kako ignorisu potrebe ove dvojice ne zeleci da stanu da puste ljude - stanem ja dok je iza mene bio crni BMW X5 sa tih nekoliko "kockastih glava" lik pocne da mlatara da psuje, vidim ja njega na retrovizoru - i ja ispadnem sam seljak i masem mu kao "sta je majmune".....
desava se sljedece - udarac po gasu i obilazak i poravnanje sa mojim vozilom u pokusaju da mi preprijece put - jer se ocito da primijetit da su neki sitni-krupni kriminalci - 2 bocna stakla se spustaju i nesto mi dobacuju i ja drmnem po volanu ulijevo prepade se lola zaustavljanja - ocekivao sam neko oruzje i slicno - i zao mi je bilo i drago sto nisam imao ja - automatsko - odlez'o bih sigurno ne zbog kurcenja nego zbog poraza gradjanstine.......i cinjenice da sam to bio ja - sam - 100% bez podrske naroda.... ovog koji svekoliko pljuje i sere.....
- uglavnomja
#88 Re: KOCKASTE GLAVE
odlezo bi zbog mlataranja rukama, psovanja, galame ...
u cemu je razlika? samo u povodu, sto si ti fin pa stao drugima, a rezultat je isti kao kockasta glavusa

u cemu je razlika? samo u povodu, sto si ti fin pa stao drugima, a rezultat je isti kao kockasta glavusa
- Kemal Malovčić
#89 Re: KOCKASTE GLAVE
za spas građanštine ili malograđanštine? 
- _mufljuz_
#90 Re: KOCKASTE GLAVE
za razumijevanje ovako jednostavnog teksta i poente ipak treba nesto inteligencijeuglavnomja wrote:odlezo bi zbog mlataranja rukama, psovanja, galame ...![]()
u cemu je razlika? samo u povodu, sto si ti fin pa stao drugima, a rezultat je isti kao kockasta glavusa![]()
@tatlises plagijator
ja mislim da jasniji uvid u pojam malogradjanstine - ova tema nije mogla dati
sukladno s tim tebi kao participantu takodjer
Last edited by _mufljuz_ on 31/08/2013 14:01, edited 1 time in total.
- Sir Smoke a Lot
#91 Re: KOCKASTE GLAVE
ilti kjub hed odn krushko 
- Kemal Malovčić
#92 Re: KOCKASTE GLAVE
griješiš, filistre, griješiš_mufljuz_ wrote:za razumijevanje ovako jednostavnog teksta i poente ipak treba nesto inteligencijeuglavnomja wrote:odlezo bi zbog mlataranja rukama, psovanja, galame ...![]()
u cemu je razlika? samo u povodu, sto si ti fin pa stao drugima, a rezultat je isti kao kockasta glavusa![]()
- a za registraciju na forum isto tako jedan jednostavniji test ne bi skodio.....
@tatlises plagijator
ja mislim da jasniji uvid u pojam malogradjanstine - ova tema nije mogla dati![]()
sukladno s tim tebi kao participantu takodjerobzirom da vidim da upires k'o rzav mustang iz petnih zila da na temi nesto pokazes i dokazes - valjda da se nametnes na forumu
![]()
- uglavnomja
#93 Re: KOCKASTE GLAVE
_mufljuz_ wrote:za razumijevanje ovako jednostavnog teksta i poente ipak treba nesto inteligencijeuglavnomja wrote:odlezo bi zbog mlataranja rukama, psovanja, galame ...![]()
- a za registraciju na forum isto tako jedan jednostavniji test ne bi skodio.....
@tatlises plagijator
ja mislim da jasniji uvid u pojam malogradjanstine - ova tema nije mogla dati![]()
sukladno s tim tebi kao participantu takodjerobzirom da vidim da upires k'o rzav mustang iz petnih zila da na temi nesto pokazes i dokazes - valjda da se nametnes na forumu
![]()
mozda nemam dovoljan iq (iako se znam popeti na forum) ili je moja intiligencija na jednom drugom nivou.
da imas maksuma o kojem se brines, qq bi ti odlezao i qq bi se qurcio i spasavao gradjanstinu. da ti dijete odrasta odbaceno od raje (njegov tata je u zatvoru
- MedenoSrce
#94 Re: KOCKASTE GLAVE
_mufljuz_ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je zao vas par koji otvarate ovakve teme i iz petnih zila se trudite da se narugate fizikalijama....
radije pogledajte sebe vase limitacije limite i ogranicenja - nije produhovljenje i prosvjetljenje da sloj drustva kriminalnog miljea ismijavate na ovakav opskuran nacin.... rekao bih da iza ove teme stoji iza nekoliko koprena zavist vise nego podsmijeh..... i ne da sam covjek koji prihvata ovaj "drustveni soj" koji je postao nazalost elita - i to urbana - skupa auta, dobre zenske, odlicna odjeca, stanovi pizde materine - ali je covjek koji uvidja jad nemoci da se ista ucini pa se covjek sam ucini obicnim spadalom "ucestvujuci" i "dajuci svoj doprinos" ovakvim temama......
ja sam jednom niz ciglane prema alipasinoj dzamiji isao u koloni prije americke ambasade sa parkinga izlazi vozilo - a drugo pokusava da se iskljuci iz saobracaja, gledam desetine tih "nekockatih" kako ignorisu potrebe ove dvojice ne zeleci da stanu da puste ljude - stanem ja dok je iza mene bio crni BMW X5 sa tih nekoliko "kockastih glava" lik pocne da mlatara da psuje, vidim ja njega na retrovizoru - i ja ispadnem sam seljak i masem mu kao "sta je majmune".....
desava se sljedece - udarac po gasu i obilazak i poravnanje sa mojim vozilom u pokusaju da mi preprijece put - jer se ocito da primijetit da su neki sitni-krupni kriminalci - 2 bocna stakla se spustaju i nesto mi dobacuju i ja drmnem po volanu ulijevo prepade se lola zaustavljanja - ocekivao sam neko oruzje i slicno - i zao mi je bilo i drago sto nisam imao ja - automatsko - odlez'o bih sigurno ne zbog kurcenja nego zbog poraza gradjanstine.......i cinjenice da sam to bio ja - sam - 100% bez podrske naroda.... ovog koji svekoliko pljuje i sere.....
a sta naprica
- ZV Keli
#95 Re: KOCKASTE GLAVE
Ne znam odakle si ali u Sarajevu smeker ni pod razno ne znaci to na sta ti mislis.Valjda mislis na sminkera posto smeker znaci cinkaros,drukara,izdajnik,dousnikkorisnik101 wrote:Ispade da su sve kockaste glave koji imaju grama misica u sebi.![]()
Dajte nam par slika o sminkerima i tzv. metroseksualcima (u prevodu, skriveni homos).
-
TheMule
#97 Re: KOCKASTE GLAVE
Zar ocekujes pomoc od ljudi koji gledaju u sred tramvaja kad jednog od njih neki klinac uhvati i izbode?_mufljuz_ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#98 Re: KOCKASTE GLAVE
I ti Gojera nazivaš sinoninom kockaste glave.. o sebi si puno ovim rekla..SeherSarajka wrote:stranka ruralnih kockastih glava
![]()
-
Dzovanka_Broz
#99 Re: KOCKASTE GLAVE
Kockaste glave najcesce kao izraz koriste potomci kockastih glava koji se stide svog kockastog porijekla.
- rajvoSa0
#100 Re: KOCKASTE GLAVE
_mufljuz_ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo momcino, to je poenta