KOCKASTE GLAVE
- Kemal Malovčić
#26 Re: KOCKASTE GLAVE
KOCKASTE glave su najbolji ljudi, jedini imaju moralni kodeks, kakav-takav!
SVI VI OSTALI ste moralne prostitutke.
UZOR, religioznik i patriota, ugostitelj i zaštitnik mnogih Sarajlija:
-
adra318
#28 Re: KOCKASTE GLAVE
Trebao bi neko da izvrsi podjelu koliko vrsta glava ima, npr kockaste,okrugle,jajaste ,romboidne 
- Kemal Malovčić
#29 Re: KOCKASTE GLAVE
Kockasta glava je mnogo širi pojam od samog oblika glave. 
- ultima_palabra
#30 Re: KOCKASTE GLAVE
U sarajevskom saobraćaju ne vrijedi pravilo desne strane, nego pravilo kockaste glave 
-
palermo
#31 Re: KOCKASTE GLAVE
Otprilike....i ne samo u sarajevskom saobraćaju.....vjerovatno najbolji opis značenja kockaste glaveultima_palabra wrote:U sarajevskom saobraćaju ne vrijedi pravilo desne strane, nego pravilo kockaste glave
- zateznistub
#32 Re: KOCKASTE GLAVE
to je to u par milimetara!ultima_palabra wrote:U sarajevskom saobraćaju ne vrijedi pravilo desne strane, nego pravilo kockaste glave
- Hajvan
#33 Re: KOCKASTE GLAVE
Što je najtužnije u ovom tvom sarkastično / ironično pospordnom postu, potpuno si dotako' istinu.Kemal Malovčić wrote:KOCKASTE glave su najbolji ljudi, jedini imaju moralni kodeks, kakav-takav!
- Anestezija
#34 Re: KOCKASTE GLAVE
To su ti "Beograd stajl" omladinci
obavezne maxice,od skole makar potvrda da nisi mog'o ic u istu,ramena ko Trebevic,tetovaze obavezne skorpioni neki ili plamen ,golf od 300 maraka,25 zvucnika u njemu,osim toga tu mora da bude cd od Sinana Sakica,oko vrata ako se nema za zlatne kajle moze i iz kupatila ono sto zacepi kadu,za kockaste glave se uvijek privlace mackice u šljastecim pantolama (citaj tigrice) ,fenomen kockastih se javlja od 20 - 23 h u crnim hronikama,eto ukratko 
- Kemal Malovčić
#35 Re: KOCKASTE GLAVE
Velegrad te zove na svoje visoke platforme.Anestezija wrote:To su ti "Beograd stajl" omladinciobavezne maxice,od skole makar potvrda da nisi mog'o ic u istu,ramena ko Trebevic,tetovaze obavezne skorpioni neki ili plamen ,golf od 300 maraka,25 zvucnika u njemu,osim toga tu mora da bude cd od Sinana Sakica,oko vrata ako se nema za zlatne kajle moze i iz kupatila ono sto zacepi kadu,za kockaste glave se uvijek privlace mackice u šljastecim pantolama (citaj tigrice) ,fenomen kockastih se javlja od 20 - 23 h u crnim hronikama,eto ukratko
- Zatamnjena stakla
#36 Re: KOCKASTE GLAVE
Tema niđe veze.
- Kemal Malovčić
#37 Re: KOCKASTE GLAVE
Kockasta glavo.Sorel wrote:Tema niđe veze.
- Zatamnjena stakla
#38 Re: KOCKASTE GLAVE
Vidiš da mi je okrugla 
- Hajvan
#39 Re: KOCKASTE GLAVE
istovremeno i kockasta!Sorel wrote:Vidiš da mi je okrugla
Haj' skini kapu da vidimo zunzu
- Zatamnjena stakla
#40 Re: KOCKASTE GLAVE
Mnogo sam lud.
-
metlahead
#41 Re: KOCKASTE GLAVE
Večeras,predpostavljam kockasta glava jer ga nisam vidio,proleti sa nekim plavim autom kroz 2 crvena svijetla na dvije raskrsnice na AP,cesta između B i C faze.Ja u svom životu nisam vidio ovakav bezobrazluk i neodgovornost.Da je kojim slučajem neko krenuo sa strane gdje je bilo zeleno vjerujte bilo bi mrtvih.
-
ambition
#42 Re: KOCKASTE GLAVE
evo jedna smijesna verzija kockaste vugle
- Anestezija
#44 Re: KOCKASTE GLAVE
Samo da ne naletim na MelunovicaKemal Malovčić wrote:Velegrad te zove na svoje visoke platforme.Anestezija wrote:To su ti "Beograd stajl" omladinciobavezne maxice,od skole makar potvrda da nisi mog'o ic u istu,ramena ko Trebevic,tetovaze obavezne skorpioni neki ili plamen ,golf od 300 maraka,25 zvucnika u njemu,osim toga tu mora da bude cd od Sinana Sakica,oko vrata ako se nema za zlatne kajle moze i iz kupatila ono sto zacepi kadu,za kockaste glave se uvijek privlace mackice u šljastecim pantolama (citaj tigrice) ,fenomen kockastih se javlja od 20 - 23 h u crnim hronikama,eto ukratko
- Hajvan
#45 Re: KOCKASTE GLAVE
Ja bogami nisam.Sorel wrote:Mnogo sam lud.
Ja mogu biti samo gulp.
- Šveđanin
#46 Re: KOCKASTE GLAVE
I kockaste glave, pogotovo ove što vole da se ističu imaju rok trajanja.. Koliko njih u stvari i doživi duboku starost, ili bar starost.. mislite o tome.
A ovim tipovima se mogu diviti jedino klinci koji se još nisu ostvarili u ničemu. Normalan čovjek, obrazovan, sa manirima i karakterom se distancira od ovakvih.
A inače.. ima ih svugdje, znaš kad na 100 metara u Švedskoj prepoznaš kockastu glavu (doduše našu/albansku/srpsku/hrvatsku i sl).. Samo što su kazne veće, pa pribjegavaju nekim drugim metodama da se ističu..
Da citiram sam sebe:
U međuvremenu se hadžija ponovio za drugo jače auto, odvrnuo Šabana do kraja, opet parkirao na isto mjesto, prišao mu policajac i sugerisao da skloni auto, on htio da šamara policajca..
Kasnije je on dobio kaznu i sve ostalo, ali eto.. kućni (ne)odgoj ostaje..
A ovim tipovima se mogu diviti jedino klinci koji se još nisu ostvarili u ničemu. Normalan čovjek, obrazovan, sa manirima i karakterom se distancira od ovakvih.
A inače.. ima ih svugdje, znaš kad na 100 metara u Švedskoj prepoznaš kockastu glavu (doduše našu/albansku/srpsku/hrvatsku i sl).. Samo što su kazne veće, pa pribjegavaju nekim drugim metodama da se ističu..
Da citiram sam sebe:
A ovako parkira Balkanac u Švedskoj... Slikano jutros u super marketu:
A iz auta pola sata trešte Ceca, Fazlija i Halid..![]()
U međuvremenu se hadžija ponovio za drugo jače auto, odvrnuo Šabana do kraja, opet parkirao na isto mjesto, prišao mu policajac i sugerisao da skloni auto, on htio da šamara policajca..
Kasnije je on dobio kaznu i sve ostalo, ali eto.. kućni (ne)odgoj ostaje..
- Muhamed Đakmić
#47 Re: KOCKASTE GLAVE
Ili ja ne znam šta su kockaste glave, ili vi ne znate
Nije sitni narkomančić s onog gore klipa kockasta glava, ni pod razno
-
Bodkin
#48 Re: KOCKASTE GLAVE
ako mislis na ovog sa video linka onda bas ni pod raznoMuhamed Đakmić wrote:Ili ja ne znam šta su kockaste glave, ili vi ne znate![]()
- Muhamed Đakmić
#49 Re: KOCKASTE GLAVE
Pa da, o tome govorimBodkin wrote:ako mislis na ovog sa video linka onda bas ni pod raznoMuhamed Đakmić wrote:Ili ja ne znam šta su kockaste glave, ili vi ne znate![]()
- Kemal Malovčić
#50 Re: KOCKASTE GLAVE
KOCKASTA GLAVA je instuticija, je kapacitet, koji svojom pojavom ULIJEVA STRAH U KOSTI, on zna biti nepredvidljiv, ali samo za tebe, budući da je svaki svoj čin promislio. KOCKASTOJ GLAVI je maksima CARPE DIEM (CARPE NOCTEM) ona po kojoj se određuje, ali samo za mladosti, a kasnije su to PORODICA, MORALNA NAČELA I NOVAC.
SEKS, DROGA, NASILJE I STRAH!
SEKS, DROGA, NASILJE I STRAH!