dinash wrote:Tisina wrote:lavica lavicasicky wrote:hej mala čičkavane zbunjiVaj me...ja sam pricala o vodolijama, a koliko se sjecam ti si ono moj podznak
lavica
nego sta
lavice se zaaaaaaaakon!!!
ovo iz iskustva
Ko su svi ti ljudi
- sicky
Hej pametni, zar mislis procijeniti neciju inteligenciju ako slucajno (ne)pogodi tvoj horoskopski znak ovako preko foruma....elektropotrosac wrote:hajmo intelidzentni blizanci i vage jedan test za vas. ko ce pogoditi sta sam u horoskopu? deder da vidimo tu intelidzenciju. ali samo jednom pogadjati, nema viseputa. (regina nemoj da sapces)
to ti moze samo vidovnjak znati...a da bih recimo ja pogadjala tvoj znak moras prvo pricati sa mnom face to face
, mozda ear to ear
- elektropotrosac
sicky zapetljali smo se. hajmo mijenjaj temu. a facu imam to si pogodila. imam i uhe i to si vjesto potrefila. nije lose nije lose.
- sicky
cuuuj ..imas facu??? i uhe??? hajd' ne zezaj??? onda sam to slucajno pogodila...a nije mi bila namjera!elektropotrosac wrote:sicky zapetljali smo se. hajmo mijenjaj temu. a facu imam to si pogodila. imam i uhe i to si vjesto potrefila. nije lose nije lose.
- elektropotrosac
sicky vidim da smo se nesto udaljili od teme. ja bih otvorio novu ali kako da je nazovemo?