KO SU OVI?
- Point.
#176 Re: KO SU OVI?
A jebo majku neznam sta ste navalili na ove. Ako im je to zabava, nek se zabavljaju, kome ce naskoditi? Navalili na njih koda su cetnicki odred sa Manjace Bog te mazo.
-
dezurni_ucenik
#177 Re: KO SU OVI?
Ja ne znam koliko bezobrazan,nevaspitan,bez imalo suosjecanja,primitivan i zatucan moras biti,pogotovo u ovim teskim danima kad nam se ova sranja desavaju,ša da spominjes neki buduci rat i da prizeljkujes to da se desi.Ko biva trebamo biti spremni?Od cega ba da budemo spremni,drzava nam u kurcu ,svaki dan sve gore i gore,a debili prizivaju nekakav rat.Jos nam samo i to fali da se desi,taman da zakucamo sebi zadnji ekser u mrtvacki sanduk.
Cuj ovoga :dok je svijeta bice i ratova
.Ko biva to nesto najnormalnije.E jadan smo mi narod.
Umjesto da se procita neka knjiga,igramo se pistoljima na vodu.
Cuj ovoga :dok je svijeta bice i ratova
Umjesto da se procita neka knjiga,igramo se pistoljima na vodu.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/05/2014 02:19, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#178 Re: KO SU OVI?
I sta predlazes?Da napravim bunker na balkonu i da cekam cetnike?Da kupim tenk na kreditAtleticoMadrid wrote:Jadan smo mi narod ? A kakvi su to Zapadnjaci na koje siguran sam balis ? Lako je njima, stoljecima vodili ratove, okupirali, pljackali, resurse izvlacili iz Afrike pa ne znaju sta ce od para i sad tu i tamo povremeno izvrse neku invaziju kad im je kurcu ceif il' u neku akciju posalju..dezurni_ucenik wrote:Ja ne znam koliko bezobrazan,nevaspitan,primitivan i zatucan moras biti,pogotovo u ovim teskim danima kad nam se ova sranja desavaju,da spominjes neki buduci rat i da prizeljkujes to da se desi.Ko biva trebamo biti spremni?Od cega ba da budemo spremni,drzava nam u kurcu ,svaki dan sve gore i gore,a debili prizivaju nekakav rat.Jos nam samo i to fali da se desi,taman da zakucamo sebi zadnji ekser u mrtvacki sanduk.
Cuj ovoga :dok je svijeta bice i ratova.Ko biva to nesto najnormalnije.E jadan smo mi narod.
Nisam ja rekao da prizeljkujem rat, ali budi realan, jedan dan nije prosao bez rata negdje u svijetu, JEDAN DAN !!
I jos jedno pitanje?Koliko imas godina?Kladim se da si rodjen poslije rata cim takve gluposti pises.
-
dezurni_ucenik
#179 Re: KO SU OVI?
AtleticoMadrid wrote:Jos malo i punim 20, a zahvalit ces se meni i slicnim ako se nekad zarati, vec znam rukovati oruzjem, vjezbam svakodnevno, ispunjen sam mrznjom i spreman da rokam dusmane
Vidim ti po ostalim komentarima da volis kladionicu i teretanu pa cu zakljuciti da pricam sa likom iz pjesme Damira Avdica "Imam 22".
Lijep pozdrav
-
Pjanic15
#181 Re: KO SU OVI?
Dokle je spao ovaj narod da podržava naci-hamas, koji kao furaju nešto što veze nema sa airsoftom.

-
Objektivni navijac
#182 Re: KO SU OVI?
Jel' ih ovo poplava izbacila
Toplo preporucujem manje sume vise toplih guzova
( zenskih ali necemo u detalje
)
Toplo preporucujem manje sume vise toplih guzova
-
colt
#183 Re: KO SU OVI?
Najgori su ovi, što nisu ni preživljeli rat, a oni bi nešto da mrze, u.b.i.j.a.j.u
.Mislim, halo ba !!!Takvih je na sve tri strane. Ne bi me čudilo da ta generacija i pokrene rat, dok je nama pun qrac.
-
Drinski
#184 Re: KO SU OVI?
Sto bolan letis na pravu, sto ne razmislis, nisam mislio na vjezbe u apliniznu, nego sa upotrebom ovih kuglica sa bojom, jer je očito da ovi vjezbaju gađanje u pokretnu, i to napadacku, metu.drndalo wrote:Hajde malo pogledaj pokazne vjezbe spec. policija, pa mi reci koga ova djeca kopiraju sa spustanjem konopcima niz zgrade i upadanju u iste? Ovaj Airsoft klub SAS cak ivjezba u zgradi na Igmanu gdje vjezba policija. Koga kopiraju sa zalijeganjem patrole u medju ?
pacifistima bih porucio da prvo svoje mentore nagovore na razoruzanje, pa onda dođu ovdje.
- drndalo
#185 Re: KO SU OVI?
Cestitam, prodje ti 20 godina... U sta ? U kurac...AtleticoMadrid wrote:Jos malo i punim 20, a zahvalit ces se meni i slicnim ako se nekad zarati, vec znam rukovati oruzjem, vjezbam svakodnevno, ispunjen sam mrznjom i spreman da rokam dusmane
Malo previse ocekujes... A tebi islicnim bi se jedino mogao zahvaliti na pljacki skladista... Znam neke takve iz proslosti, Juka, Krusko, i slicni... Uz 3 pozitivne stvari koje su uradili, uradili su i 333 negativne...
Blagos' tebi, jel ti porasla chuna zahvaljujuci toj cinjenici?
Bolje bi bilo da sta drndoljis svakodnevno, vise sisa, a manje tegova u rukama...
Vidim, to ti je velika sreca... Koja u kombinaciji sa ostalim dijelom recenice, ukoliko naletis na iole sposobnijeg od sebe znaci sigurno preseljenje na Ahiret... Mozda bi i to volio jer si citao da je to plamenito ? Ah da, vjerovatno ne citas bas osim kladionice...
- Havatar
#186 Re: KO SU OVI?
Drinski wrote: prvo svoje mentore nagovore na razoruzanje, pa onda dođu ovdje.
-
dezurni_ucenik
#187 Re: KO SU OVI?
Puske u ruke i udri na RS .Ne znam sta cekate vise 
- ovo_malo_duse
#188 Re: KO SU OVI?
Koja konstrukcija recenice, kao iz pera okorjelog salonaca :colt wrote:Najgori su ovi, što nisu ni preživljeli rat, a oni bi nešto da mrze, u.b.i.j.a.j.u.Mislim, halo ba !!!Takvih je na sve tri strane. Ne bi me čudilo da ta generacija i pokrene rat, dok je nama pun qrac.
Ovo su vecinom djeca ili familija onih koji nisu prezivjeli rat. Onih koje pobise samo zato sto su bili drugaciji...Oni su prezivjeli rat ali su bili mladi da urade nesto povodom toga..Najgori su ovi, što nisu ni preživljeli rat
Oni imaju puno pravo da mrze, da ne zaborave i da ne oproste..oni bi nešto da mrze
Svi smo mi isti, svi smo mi krivi. tri strane bla bla blaMislim, halo ba !!!Takvih je na sve tri strane
Mislim da je ovo dobra reklama, za ove momke...Amin da ih je vise. Da je nas, 90_e neko ovako trenirao makar i sa drvenim stapovima, danas bi vise momaka iz moje raje bilo medzu zivima.
-
Balkanezzi
#189 Re: KO SU OVI?
Ta ta, ta ta ta, ta ta ta tatatata, mrtvi ste, zgembo izlaz vidio sam te, halile ne ljuljaj vise mrtav si, NOu PRIZINORS NOu SURENDRrr 
Sent from my new generation of Bojler zblj-7563gtA
-
Drinski
#190 Re: KO SU OVI?
ajd ti na odjel bajke, vidis da je gore ozbiljna prica.Balkanezzi wrote:Ta ta, ta ta ta, ta ta ta tatatata, mrtvi ste, zgembo izlaz vidio sam te, halile ne ljuljaj vise mrtav si, NOu PRIZINORS NOu SURENDRrr
- drndalo
#191 Re: KO SU OVI?
Ja sam cuo da su uskoro moderniziraju, nabavljaju lasere umjesto ovih AK- 0.47 skalamerija...
-
Max Bunker
#192 Re: KO SU OVI?
Pjanic15 wrote:Dokle je spao ovaj narod da podržava naci-hamas, koji kao furaju nešto što veze nema sa airsoftom.![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#193 Re: KO SU OVI?
http://www.bosanski-nacionalisti.org/stavovi.html
I onda neka mi samo neko kaze da nema smeca na svim stranama u BiH...doduse negdje manje a negdje vise!! Ovima kao da je Dodik davao instrukcije o stavovima samo sto umjesto Srba pisu Bosnjaci a umjesto Srbije Bosna I Hercegovina. Doduse njihov je stav I sljedeci:
"Naziv Bosna i Hercegovina je neprihvatljiv jer je nastao kao simbol izdaje bošnjačkog nacionalnog ustanka Zmaja od Bosne od strane hercegovačkih velikaša i nastao je kao ustupak Otomanske imperije istim. Hercegovina ( Hum) nikada nije bila zasebna država ,niti u rangu sa Bosnom, već je uvijek bila sastavu Bosne a mi kao nacionalno svijesni Bošnjaci slijedimo takvu historijsku tradiciju i i odbijamo da slijedimo politiku nacionalnog razbijanja Bosne i Bošnjaka".
U ovoj jadnoj drzavi tesko da I medicina vise moze biti od pomoci!!!
I onda neka mi samo neko kaze da nema smeca na svim stranama u BiH...doduse negdje manje a negdje vise!! Ovima kao da je Dodik davao instrukcije o stavovima samo sto umjesto Srba pisu Bosnjaci a umjesto Srbije Bosna I Hercegovina. Doduse njihov je stav I sljedeci:
"Naziv Bosna i Hercegovina je neprihvatljiv jer je nastao kao simbol izdaje bošnjačkog nacionalnog ustanka Zmaja od Bosne od strane hercegovačkih velikaša i nastao je kao ustupak Otomanske imperije istim. Hercegovina ( Hum) nikada nije bila zasebna država ,niti u rangu sa Bosnom, već je uvijek bila sastavu Bosne a mi kao nacionalno svijesni Bošnjaci slijedimo takvu historijsku tradiciju i i odbijamo da slijedimo politiku nacionalnog razbijanja Bosne i Bošnjaka".
-
Drinski
#194 Re: KO SU OVI?
A jesu li u kakvoj vezi ti iz tog nacionalnog pokreta i ovi sa početka teme?hrasno38 wrote:http://www.bosanski-nacionalisti.org/stavovi.html