KO SU OVI?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
drndalo

#151 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

155_mm wrote:
area51 wrote:
karanana wrote:ovi su ti oni koji bi prvi shmugnuli da zaoprave zapuca.
:lol: :thumbup:
pa oni koji su svjesno dozivjeli dogadjanja 1992 znaju da su upravo ovakvi tipovi prvi pruzili otpor iz naroda podivljalim i propagandom u mozak izjebanim srpskim nacionalistima 1992. jedina razlika je sto su ti momci 1992 za nekoliko puta bili slabije organizovani i obuceni od ovih na snimku. da su ti momci 1992 bar upola bili ovako organizovani i obuceni kao ove munje stanje na terenu bi danas bilo savim drugacije.
Prvo sam mislio da si sarkastican, a sada vidim da si ozbiljan u ovim nebulozama... Uzivaj u air-soft revoluciji i oslobadjanju napacene SveCke...
Kemal Malovčić

#152 Re: KO SU OVI?

Post by Kemal Malovčić »

Ja ću dati konačan odgovor KO SU OVI.

Ovi su LJUTI KRAJIŠNICI i bježte raja najebaćete ako se naljute.

Pozzz.
drndalo

#153 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

S obzirom kako su ih opisali iskusniji ovdje, ne bih rekao da cemo najebat. Prije ce biti da ce nas *ebat, jer su jako plodni... :-D
Kemal Malovčić

#154 Re: KO SU OVI?

Post by Kemal Malovčić »

155_mm

#155 Re: KO SU OVI?

Post by 155_mm »

karanana wrote:gledali ljudi na youtubeu snimke rata i sada se na taj nacin i ponasaju i stupaju u nekakvim povorkama i nosenjima zastava. a uz to su tu i filmovi i veoma realne video igrice.
i to obucenost? da li je obuceniji neki balavac sa ovih snimaka ili neko ko je 80ih i prvih par godina 90ih bio u jna? ne kazem da se nesto bogzna naucilo ni u jna, ali sigurno se ne moze reci da je to manje od ovih.

kako znas da ovi znaju kako da se rasporede? ok, dostupno je vise informacija sada, ali to je sve u domenu videoigrica, youtubea i googla. vidjeli bi sta bi i kako bi da im pravo zaroka.
ako je ova katastrofalna akcija odraz nauceog u JNA onda stvarno mislim da ne bi mnogo losije prosli da se nije ni islo u JNA. ali problem je danas da niti ima JNA niti ima blijede kopije JNA znaci sluzenje vojnog roka u VF BiH. ali zato se ima sve jaci i jaci cetnicki pokret u BiH. imas li ti kakav narodni odgovor na taj problem. posto vidim da ti se ovaj krajiski usrani odgovor a sve ikonografijom nesto bas i ne svidja. neso kao balavci iako je bas najvise ti istih balavaca stalo u dbranu BiH 1992 bas u prvim danaima kad je bilo odlucujuce. nazalost narod ih je i tada dobrim dijelom prihvatio kao i ti ove blave krajisnike sa prezirom.
155_mm

#156 Re: KO SU OVI?

Post by 155_mm »

drndalo wrote: Prvo sam mislio da si sarkastican, a sada vidim da si ozbiljan u ovim nebulozama... Uzivaj u air-soft revoluciji i oslobadjanju napacene SveCke...
ali evo da i ja tebi kazem svoje misljenje i ti nastavi da uzivas u cetnickoj revoluciji i u oslobadjanju napacene CrpCke.
Pjanic15

#157 Re: KO SU OVI?

Post by Pjanic15 »

Rijetko se ovdje znalo za razliku između igre i ozbiljnih stvari, počev od onog navijača što se po sportskim terenima bavi politikom, nacionalizmom, huliganstvom, pa sve do ovih crnih munja i onih koji ih podržavaju. :-)
Drinski

#158 Re: KO SU OVI?

Post by Drinski »

Straza wrote:
Image
a jel ovaj stvarno dole skocio?
karanana

#159 Re: KO SU OVI?

Post by karanana »

i ja sam se ovo pitao.
FMDzem

#160 Re: KO SU OVI?

Post by FMDzem »

Men' se čini da je vezan užetom, i da će da šeta niz zid..
HAj' mu ga znaj :lol:
EDIT: a možda je i zaboravio uže. . :izet:
Drinski

#161 Re: KO SU OVI?

Post by Drinski »

ma znas sta, prvo, to je sport, isto kao sah ili alpinizam pa je dozvoljeno, drugo, nije to lose u neku ruku odnosno bolje to nego droge i kafane, trece, ovo sutra moze biti neka paravojna formacija. kamo srece da nasa policija ima ovakvu obuku.
USAblues

#162 Re: KO SU OVI?

Post by USAblues »

kanjon wrote:
karanana wrote:Ako spadnem na to da me ovi moraju braniti odoh ja u njemacku
pa oni su ti tamo :D
:-D :-D
USAblues

#163 Re: KO SU OVI?

Post by USAblues »

phillie wrote:Na osnovu ovih slika, Dodik ce brat bratu dobiti jos dva mandata u RS-u :lol:
hoce hoce :thumbup: :thumbup: :lol: :lol:
Kinesko prkno

#164 Re: KO SU OVI?

Post by Kinesko prkno »

Drinski wrote:
Straza wrote:
Image
a jel ovaj stvarno dole skocio?

21:22
drndalo

#165 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

Drinski wrote:ma znas sta, prvo, to je sport, isto kao sah ili alpinizam pa je dozvoljeno, drugo, nije to lose u neku ruku odnosno bolje to nego droge i kafane, trece, ovo sutra moze biti neka paravojna formacija. kamo srece da nasa policija ima ovakvu obuku.
Nase specijalne policije imaju prave, pa mozda i ovakve obuke... Samo bez pistolja na vodu...
155_mm wrote:
drndalo wrote: Prvo sam mislio da si sarkastican, a sada vidim da si ozbiljan u ovim nebulozama... Uzivaj u air-soft revoluciji i oslobadjanju napacene SveCke...
ali evo da i ja tebi kazem svoje misljenje i ti nastavi da uzivas u cetnickoj revoluciji i u oslobadjanju napacene CrpCke.
Kojoj cetnickoj revoluciji ? Kojem oslobadjanju cega ? Ovi ce je sprijeciti ? Cime ? Smijehom...?
Maharadza

#166 Re: KO SU OVI?

Post by Maharadza »

karanana wrote:gledali ljudi na youtubeu snimke rata i sada se na taj nacin i ponasaju i stupaju u nekakvim povorkama i nosenjima zastava. a uz to su tu i filmovi i veoma realne video igrice.
i to obucenost? da li je obuceniji neki balavac sa ovih snimaka ili neko ko je 80ih i prvih par godina 90ih bio u jna? ne kazem da se nesto bogzna naucilo ni u jna, ali sigurno se ne moze reci da je to manje od ovih.

kako znas da ovi znaju kako da se rasporede? ok, dostupno je vise informacija sada, ali to je sve u domenu videoigrica, youtubea i googla. vidjeli bi sta bi i kako bi da im pravo zaroka.
Protiv genocidaša-kukavica ti ne treba nikakva obuka, pošto oni samo "ratuju" protiv žena i djece, dok bježe ko poplašeni kada imaju i najmanji otpor u vidu kontra-paljbe! Dodaj još koji "Tekbiiiirrrr" i "ALLAHU EKBER" i ima da se useru i slože šprint ko Bolt, samo bez stajanja! :mrgreen:

8:15 - ovim poklikom je otjerao barem 5 smrda! :mrgreen:

12:22 - ovdje već ide rastavljanje "na proste faktore"! :izet:
Last edited by Maharadza on 22/05/2014 00:27, edited 1 time in total.
drndalo

#167 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

Maharadza wrote:

Protiv genocidaša-kukavica ti ne treba nikakva obuka, pošto oni samo "ratuju" protiv žena i djece, dok bježe ko poplašeni kada imaju i najmanji otpor u vidu kontra-paljbe! Dodaj još koji "Tekbiiiirrrr" i "ALLAHU EKBER" i ima da se useru i slože šprint ko Bolt, samo bez stajanja! :mrgreen:
Ti si malo previse propagandnih filmova 7. muslimanske gledao... Zadnji put kada su moji tako nesto probali, udarila je Praga po nama, neselektivno... Nakon toga bili smo malo pametniji...
Maharadza

#168 Re: KO SU OVI?

Post by Maharadza »

drndalo wrote:
Maharadza wrote:

Ti si malo previse propagandnih filmova 7. muslimanske gledao... Zadnji put kada su moji tako nesto probali, udarila je Praga po nama, neselektivno... Nakon toga bili smo malo pametniji...
Činjenica da je se SVAKI grad koji se je iole branio od agresora i ODBRANIO mi daje puno pravo da tako mislim! :wink:
drndalo

#169 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

Mozda, ali najmanje zahvaljujuci strahu od povika... A vise strahu od necega sto gruha...
Drinski

#170 Re: KO SU OVI?

Post by Drinski »

drndalo wrote: Nase specijalne policije imaju prave, pa mozda i ovakve obuke... Samo bez pistolja na vodu...
pa mislim da ovaj tip obuke nemaju.

a sa druge strane, najmanje obucena je opća policija iako oni primaju prvi udar.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#171 Re: KO SU OVI?

Post by A1fa »

Hahahaha, jedva cekam da se Dzevad Galijasevic oglasi ,, imam pouzdane informacije da je ova poplava navukla 100.000 mudzahedina koji se obucavaju u okolini Sarajeva za napad na republiku srpsku'' :D :D
drndalo

#172 Re: KO SU OVI?

Post by drndalo »

Hajde malo pogledaj pokazne vjezbe spec. policija, pa mi reci koga ova djeca kopiraju sa spustanjem konopcima niz zgrade i upadanju u iste? Ovaj Airsoft klub SAS cak ivjezba u zgradi na Igmanu gdje vjezba policija. Koga kopiraju sa zalijeganjem patrole u medju ?
karanana

#173 Re: KO SU OVI?

Post by karanana »

Ma jok bola. Policija kopira njih.
omar little

#174 Re: KO SU OVI?

Post by omar little »

imaju li ovi mornaricu ili su strogo kopnene snage samo?
xxfmanxx

#175 Re: KO SU OVI?

Post by xxfmanxx »

a ne znam vala sta bih mislio o ovome. ove munje mi malo izgledaju smjesno, ovi sasovci izgledaju dobro, oprema ovo ono, al opet mi to sve izgleda djetinjasto da se odrasli ljudi igraju rata, policajaca i lopova, specijalaca i terorista itd.
Locked