Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ivi je naprosto ivi.......165 centimetara visoka sa jednom čarapom na nozi........napor izgovaranja njenog imena je da se donja usna jednom spoji sa gornjim zubima........i to je sve....kakva lakoća..........
Ivy wrote:Ivy je 179cm visoka plavusa koja zivi na Floridi
drago mi je ja sam ivi i visoka, ma ne znam nije ni bitno bolja kose isto tako naginje na plavo ... ej Ivy malo si me zbunila mislila sam da ce mo se svadjati ... al ti biras posto si nova ... imamo slicne nickove pa bi mogle biti saveznici ... a sta mislis, ili da ratujemo?
Nije mi nesto do rata, dosta mi i Bosne i Amerike, haj da nas dvije fino popijemo kaficu [kad dodjem za 20 dana] i promuhabetimo koju, onako radi uroka... Ivi feat. Ivy feat. Lepa Brena [duge noge za igranje]
Sto se slicice tice -->ziva sam vatra, nisam ljuta, gluhooooo bilo!
Pacifista, ma dusica jedna...ah...sejtan na kanafi!
Ivy wrote:Nije mi nesto do rata, dosta mi i Bosne i Amerike, haj da nas dvije fino popijemo kaficu [kad dodjem za 20 dana] i promuhabetimo koju, onako radi uroka... Ivi feat. Ivy feat. Lepa Brena [duge noge za igranje]
Sto se slicice tice -->ziva sam vatra, nisam ljuta, gluhooooo bilo!
Pacifista, ma dusica jedna...ah...sejtan na kanafi!
Ivy ... dogovoreno kad prihajas javi se pa da se negdje mozda i zaglavimo do nekih doba ... jaooo ... sretna sam jer nije ni meni do ratovanja, al uvijek sam za lumpovanje do ranih jutarnjih sati ...
Hej vec sam pobjegla na zapadnu obalu iako mislim da nije ni ovamo bas sjajno ali barem mi nece odnijet krov nad glavom. Ovo pakovanje i bjezanje u posljednji minut, spremanje zaliha hrane i konzervi, punjenje buradi sa vodom GRDNO podsjeca na april '92... Al' sta je tu je, nek je ziva glava!