Ko ide na izlet?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sto si ljuta zanskice

- manijak1
Manijak bez 1 ali more li + Ako ko naiđe , zna se
?
- manijak1
komunikativan - Babsy
Uh,... a na toj livadici da nas bubuce kakve napadnu,... ja za 1 maj vidjela zmiju na vikendici,... i pobjegla glavom bez obzira,... ma trcala sam ka Marion Jones,... elem,... dodjem kuci i kontam sto me noge bole, ot kuda mi upala misica,... i sjetim se odvratne zmijurine i mog izleta - setnje sumom... brrrrrrr
Tak da ja i bubice,... brrrr tu skeri for mi...
Tak da ja i bubice,... brrrr tu skeri for mi...
-
Engram
ok, hvala mravojedMRAVOJED wrote:Engram wrote:uzgred gdje se mogu pojesti cevapi u zagrebu?
ne bi zgoreg bilo da vam se javnem iz kakve "cevapnice" from zg jerbo sam do podne u zg a popodne u frankfurt am main..no motrim vas redovito 15og
_na svakom koraku...one dobre ćeš teško pronaći ako ne poznaješ zagreb
_ako poznaješ: na trešnjevačkom placu, na borongaju i jedni u rendićevoj ulici
_u centru na svakom koraku imaš ˝Rubelj˝, podnošljivo
_samo ne znam kako stojiš sa svinjetinom jer ti se ovdje na to ne pazi
izgleda da cu se zadovoljiti kakvim sendvicem
inace interesuje me od autobuske stanice na koju dolazim autobusom sa aerodroma, pa do glavnog trga jelacica...nema puno? koliko vidim na mapi...300-400m?
sta je moguce vidjeti, sem trga, a u neposrednoj okolini za nekih 2-3 sata koliko imam u zagrebu izmedu letova?
hvala unaprijed
-
MRAVOJED
e vako
mislim da taj bus s plesa dolazi na busno kolodvor (držićeva) i onda imaš par kilometara do trga...ako je to ta stanica
kad izađeš s kolodvora (on ti je tada iza leđa) trebaš ići lijevo ali ti ćeš to napraviti trajvanom koji stoji odmah preko puta
broj 6
4. stanica je trg bana jelačića
preporučujem subway sendviče, odmah su na trgu
budući da imaš malo vremena, preporučujem ti da ideš vidjeti katedralu koju ćeš vidjeti s trga i da prošetaš gornjim gradom
to ti je sve ono na brdu...puca pogled na čitav zabreg...eto...valjda sam ti pomogao...sretan put
mislim da taj bus s plesa dolazi na busno kolodvor (držićeva) i onda imaš par kilometara do trga...ako je to ta stanica
- Prince
Znači, niko ne smije zayebati, ako ništa zbog majica... Ja sam imao poziv na seminar Mladih Liberala, a ide mi se i u Orašje, ali sve ću odgoditi da bih došao. Nemojte da bi neko izradio... Ako bude ružno vrijeme, ide se na kafu, a onda mogu stići i u Orašje. Ali, izlet je bolji... Ustvari, hajmo svi u Orašje, da bodrimo Želju, Manijače, Horns, šta mislite? 
- Dirty Harry
Zenskooooooo, opet si me zaboravila
. Jel ti to namjerno? Jednu majicu i meni, tu plavu. Hajdeeeeee ...pliz.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Izgleda nista od izleta, vidite vremena
No nalazimo se na parkingu svakako
No nalazimo se na parkingu svakako