ali hajde kad god dosla dobro dosla ovo je bilo cisto informativno
ko ce na more?
- Soul_Sista
Hvala na dobrodoslici!
- Prince
Ja ću ići, ako Bog da, na more, imam vikendicu u Sreseru, a možda i povedem nekoga odavde... Sicky, hoćeš li sa mnom
u Sreser?
Ići ću sredinom jula, i Bog zna kad ću se vratiti s mora, pošto imam dosta prijatelja koji me zovu da dođem i da idem s njima. Prošle godine sam bio 50 dana, tako će otprilike biti i ove, ako Bog da...
Ići ću sredinom jula, i Bog zna kad ću se vratiti s mora, pošto imam dosta prijatelja koji me zovu da dođem i da idem s njima. Prošle godine sam bio 50 dana, tako će otprilike biti i ove, ako Bog da...
- Soul_Sista
"imam ja 180 kvadrata u san tropeu
ko se pokaže najbolji vodim ga
puni pansion "
..naj bolji na kafi jel.??
ko se pokaže najbolji vodim ga
puni pansion "
..naj bolji na kafi jel.??
-
regina
smrc, smrc......a ja cu da sjedim kucismib wrote:Ako je vjerovati prognozama za ovaj vikend, ja ću u more. Jučer je bio dan za bogove.Sunce upržilo a more se samo mreška i smješka. Živa bonaca. mmmmmmmmmmmmmmmmmmore, more, o more![]()
![]()
[/b]
-
ivi
ja u sreseru imam malu vilu ... izmedju velikog mola i male paze, ona od kamena, kako to sa se nikada nismo sreli tamo? ...Prince wrote:Ja ću ići, ako Bog da, na more, imam vikendicu u Sreseru, a možda i povedem nekoga odavde... Sicky, hoćeš li sa mnomu Sreser?
- Soul_Sista
"Joj soul, zatvaraj temu, siri ti se spisak munjevito"
..jel to jos neko zaintersovan za kafu...
revi mu/joj da mi se jave da ih stavim na listu..da budemo bolje organizovani...i da, svako placa svoju kafu 
..jel to jos neko zaintersovan za kafu...
- Pooll
na kraju izici ce na samit
organizacija je najbitnija, zna to ivi
jao smib, povukla nam vodu na usta, i pobjeze
e smib, da vidis kako je krasno jutro u Sarajevu, da... da... grad se lagano budi, pticice su famozne, pjevaju u horu... starom mahalom se doslovno siri miris jutarnje kafe,...
organizacija je najbitnija, zna to ivi
jao smib, povukla nam vodu na usta, i pobjeze
e smib, da vidis kako je krasno jutro u Sarajevu, da... da... grad se lagano budi, pticice su famozne, pjevaju u horu... starom mahalom se doslovno siri miris jutarnje kafe,...
Last edited by Pooll on 19/05/2004 08:39, edited 1 time in total.
-
Stari
Zamisao je bila da se i ja otisnem ove godine prema plavom jadranu barem na nekoliko dana ....jos uvijek ne znam sta ce od svega toga biti...pokusavam naime prikupiti informacije o mogucnostima transporta od Zagreba do sredisnje Dalmacije (Split, Sibenik, Zadar ili [najradije u neko malo mjesto u Velebitskom kanalu]).
-
smib
Ma Pool pa valjda se ne mora to više ponavljati: sjedaj u autobus i ne brini. Ima mora za sve nas dovoljno.
A tebe Stari ako stvarno brine prijevoz od Zgb do mora evo ti stavljam moju kočiju i kočijaša na raspolaganje pa uživaj.
A miris kahfvice se šššššiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiii sve do mene. mmmmmmmmmmm kako je dobra.
I ovdje se polako razvedrava. Ma kako volim ovo plavo nebo i sve ove proljetne mirise rascvjetalih mirta i ružmarina, kadulje i tek procvalih ruža. Ah, ljeto je u zraku dragi moji i ja sam naprosto happpyyyyyyyyy.

A tebe Stari ako stvarno brine prijevoz od Zgb do mora evo ti stavljam moju kočiju i kočijaša na raspolaganje pa uživaj.
A miris kahfvice se šššššiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiii sve do mene. mmmmmmmmmmm kako je dobra.
I ovdje se polako razvedrava. Ma kako volim ovo plavo nebo i sve ove proljetne mirise rascvjetalih mirta i ružmarina, kadulje i tek procvalih ruža. Ah, ljeto je u zraku dragi moji i ja sam naprosto happpyyyyyyyyy.
-
Stari
Vrlo ljubazno od tebe smib ...al' to bi bilo stvarno previse...radi se o tome da sam dobio zaduzenje (uz naravno odredjenu nadoknadu) da neke meni bliske osobe(krhkog zdravlja) deportujem u jednu malu kucicu nadomak toga sto se nekad zvalo "Nacionalni park Paklenica" u Velebitskom kanalu, Zadarska rivijera...nakon sto ih smjestim moja zaduzenja prestaju i ja se upucujem, sam samcat, u tamni Vilajet postojbinu iz koje sam potekao....da malo napunim pluca smogom i kotlinskim maglama, da jedem cevape, bureke, jahnije, djulbastije i da se kupam u Uni i Sani....nakon 14 godina
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja cu kod smib u Rijeku, bar na par dana
Je l' da, Smiby?
Je l' da, Smiby?
-
smib
Ma nije se smib nista ušutio, nego nam krepao server pa puče veza. Pa zna Horni da kod mene ima puni pansion kad god i koliko god hoće.
A sad odoh lijepo ganjati žutu lopticu po crvenom pjesku. Čaos lipi moji. Valja iskoristiti milostivost ove predrage mi žute dinje što se smije punim osmjehom povrh moje glave. Živi i veseli mi bili.

A sad odoh lijepo ganjati žutu lopticu po crvenom pjesku. Čaos lipi moji. Valja iskoristiti milostivost ove predrage mi žute dinje što se smije punim osmjehom povrh moje glave. Živi i veseli mi bili.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Hvala Smiky, eto me s rodbinom i komsijama

-
novalic
stari,
na zadarskoj rivijeri imas takvo mjesto kakvo sanjas..
sv. filip i jakov, malo mjesto, mekano, dobrocudno..
ne previse turisticko, more cisto, riba jeftina..
ima jedna konoba blizu plaze gdje par veceri ostavih i glas i stas..
riba i vino su im kao med i mlijeko...
sa malo srece i klapa doce pa zapjeva..
a poslije hladi **da u sani i uni, nece ti lose biti

na zadarskoj rivijeri imas takvo mjesto kakvo sanjas..
sv. filip i jakov, malo mjesto, mekano, dobrocudno..
ne previse turisticko, more cisto, riba jeftina..
ima jedna konoba blizu plaze gdje par veceri ostavih i glas i stas..
riba i vino su im kao med i mlijeko...
sa malo srece i klapa doce pa zapjeva..
a poslije hladi **da u sani i uni, nece ti lose biti