Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
može
idemo bajkom pa makar do jezera ramskog stigli
sredicu nam ja onaj bajk sa 10 sjedišta da se manje umaramo
valjal tako?
ako nam osam guma pukne
i dalje imamo dvije dobre
Ove godine nista od mora morcatog i plave mu boje, sitnih ribica, bikinija, komada po plazi , pjescane plaze..itd itd ali zato dolazim u Rajvosa pa ako ko gaji pozitivno misljenje o meni slobodno mozemo na kafenisanje..
Soul_Sista wrote:Ove godine nista od mora morcatog i plave mu boje, sitnih ribica, bikinija, komada po plazi , pjescane plaze..itd itd ali zato dolazim u Rajvosa pa ako ko gaji pozitivno misljenje o meni slobodno mozemo na kafenisanje..
Miljacka, lavor, kada,more, bara...ma sve je to isto...vazno je kako se osjecas u srcu..da uzivas
Nego fakat, mozda cu doci...zavisi i od mog frenda koji radi i njegovog godisnjeg, ako nam se uklope seme..pa eto ako dodzem...napravite listu ko je za kafu..nemoj samo da bude Horny..Poollu sam duzna pice zbog majice, pa eto nek nam se ko pridruzi..
Soul_Sista wrote:Jaoo sto odmah negativno mislis, bilo je u smislu da nas bude vise..a ti si se prvi javio, pa sam rekla da ne budes ti nego vise ljudi, ko hoce..
Soul_Sista wrote:Ove godine nista od mora morcatog i plave mu boje, sitnih ribica, bikinija, komada po plazi , pjescane plaze..itd itd ali zato dolazim u Rajvosa pa ako ko gaji pozitivno misljenje o meni slobodno mozemo na kafenisanje..
eto sista ti kontala gaji li ko pozitivno misljenje o tebi
a sad ne mozemo na red doc svi za kaficu