Klix - Novi dizajn
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#651 Re: Klix - Novi dizajn
Ja ne mogu komentarisati sa ovim nickom clanke nikako, ni na poslu, ni kuci, ni kad odem u Sarajevo na compu, ne znam koji mu je djavo... Probam se ovdje logovati pa komentarisati clanke, nece mi, probam logout, pa se tamo prijaviti na clanku sa ovim nickom, opet nece... Koji mu je djavo... 
- kolloring
#652 Re: Klix - Novi dizajn
Ellinor wrote:Ja imam žestokih problema sa novim dizajnom na Chrome v. 26.0.1410.64 m...
Slike/videi mi se ne učitavaju, kako je to vidljivo na slici dole
Ne mogu se prijaviti
i ne mogu thumb up-at nijedan komentar.
P.S. Hakažvaka, šta je s promjenom nicka, ne odgovori mi nikad na pm, a pročito si
isti "slike/video" problem i sa firefoxom (zadnja verzija)
- amortizer
#653 Re: Klix - Novi dizajn
Sta kukate, niste jedini koji vide "nista", a ovo je svakako samo za licnu upotrebu pravljenokolloring wrote:isti "slike/video" problem i sa firefoxom (zadnja verzija)Ellinor wrote:Ja imam žestokih problema sa novim dizajnom na Chrome v. 26.0.1410.64 m...
Slike/videi mi se ne učitavaju, kako je to vidljivo na slici dole
Ne mogu se prijaviti
i ne mogu thumb up-at nijedan komentar.
P.S. Hakažvaka, šta je s promjenom nicka, ne odgovori mi nikad na pm, a pročito si
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#654 Re: Klix - Novi dizajn
JOINT_1921 wrote:Ja ne mogu komentarisati sa ovim nickom clanke nikako, ni na poslu, ni kuci, ni kad odem u Sarajevo na compu, ne znam koji mu je djavo... Probam se ovdje logovati pa komentarisati clanke, nece mi, probam logout, pa se tamo prijaviti na clanku sa ovim nickom, opet nece... Koji mu je djavo...
-
Mariella
#655 Re: Klix - Novi dizajn
Zasto ali zasto me izbacuje s foruma svako minutu 
- ExNihilo
#656 Re: Klix - Novi dizajn
Dešavalo se i meniMariella wrote:Zasto ali zasto me izbacuje s foruma svako minutu
-
Mariella
#657 Re: Klix - Novi dizajn
A samo sam na forumu i logovana...
- MaroonBrigade
#658 Re: Klix - Novi dizajn
Bravoshiljak wrote:imam ja hackNot My Idea wrote:A sto se portala tice..otkako je ovo novo, nisam dvaput skrolala do kraja stranice...a nista vise ne citam, ulazim direktno na forum..prenatrpano je i nepregledno i to me nervira..sad se vise nemam gdje ni informirat o novostima...
Kako god skontam, vi radite sve suprotno od onog sto mi kazemo...tako da-ne vidim svrhu ove teme, al haj.Ne može preglednije
![]()
http://www.klix.ba/najnovije
- shiljak
#659 Re: Klix - Novi dizajn
Pošto mislim da bi stranica mogla biti preglednija, da daje više novosti i drugačiji raspored.. pa evo da napišem kako bi ja uradio..
1) Trenutno stanje
SLIKA: http://oi34.klix.com/mi31x5.jpg
> Lijevo, veliki boxovi slika, mislim da to svako vidi, a nalaze se još odma na vrhu... To će svako vidjeti sigurno, i onda opet svaki put kad dođe na stranicu gleda u slike, iako zna da ga čekaju iste..
> Desni dio, tu su kao isto neki popularni članci, koji nisu duplikati na stranici.. e te članke niko ne vidi. Evo prvi ja, vidim ove velike boxove slika, i onda počnem gledati ispod sekciju "VIJESTI" i "BIZNIS"...
Dakle to bi trebalo isto da je kao istaknuto, a zapravo to niko ne vidi..
Donji dio..
> VIJESTI - ima zadnje vijesti, ali na žalost samo 3-5 komada...
> BIZNIS - ako kog i zanima biznis, može se desiti da ugleda neku novost koja je bila juče, ili nekad u jutarnjim satima, i koja ga prati čitav dan.
> Ostalo.. Ostali boxovi po kategorijama imaju isti problem kao i "BIZNIS".. dok pregledavam stranicu vidim stare novosti..
2) Kako bi trebalo
SLIKA: http://oi34.klix.com/a4vi11.jpg
Šta smo ovdje dobili?
> Zamjenjene su strane, tako da je desno sad velike slike, a lijevo ti kao neki važni događaji..
Razlika je u tome ne bi nikom promakao ovaj lijevi dio, a desni s obzirom da su velike slike, ni to neće promaći.
> ZADNJE VIJESTI - ovdje su sve žive zadnje vijesti.. Dakle umjesto da imamo 3-5 zadnjih članaka, sada imamo 8 zadnjih članaka. Također nalazi se i dugme "prikaži više, gdje će ga primjetiti bilo koja osoba.
> Šta će se nalaziti nakon zadnjih vijesti, da li lifestyle, bilo šta, nije važno..
Stranica je valjda 'novosti' a nije 'stare novosti'.. dakle treba bolje organizovati ovo
1) Trenutno stanje
SLIKA: http://oi34.klix.com/mi31x5.jpg
> Lijevo, veliki boxovi slika, mislim da to svako vidi, a nalaze se još odma na vrhu... To će svako vidjeti sigurno, i onda opet svaki put kad dođe na stranicu gleda u slike, iako zna da ga čekaju iste..
> Desni dio, tu su kao isto neki popularni članci, koji nisu duplikati na stranici.. e te članke niko ne vidi. Evo prvi ja, vidim ove velike boxove slika, i onda počnem gledati ispod sekciju "VIJESTI" i "BIZNIS"...
Dakle to bi trebalo isto da je kao istaknuto, a zapravo to niko ne vidi..
Donji dio..
> VIJESTI - ima zadnje vijesti, ali na žalost samo 3-5 komada...
> BIZNIS - ako kog i zanima biznis, može se desiti da ugleda neku novost koja je bila juče, ili nekad u jutarnjim satima, i koja ga prati čitav dan.
> Ostalo.. Ostali boxovi po kategorijama imaju isti problem kao i "BIZNIS".. dok pregledavam stranicu vidim stare novosti..
2) Kako bi trebalo
SLIKA: http://oi34.klix.com/a4vi11.jpg
Šta smo ovdje dobili?
> Zamjenjene su strane, tako da je desno sad velike slike, a lijevo ti kao neki važni događaji..
Razlika je u tome ne bi nikom promakao ovaj lijevi dio, a desni s obzirom da su velike slike, ni to neće promaći.
> ZADNJE VIJESTI - ovdje su sve žive zadnje vijesti.. Dakle umjesto da imamo 3-5 zadnjih članaka, sada imamo 8 zadnjih članaka. Također nalazi se i dugme "prikaži više, gdje će ga primjetiti bilo koja osoba.
> Šta će se nalaziti nakon zadnjih vijesti, da li lifestyle, bilo šta, nije važno..
Stranica je valjda 'novosti' a nije 'stare novosti'.. dakle treba bolje organizovati ovo
Last edited by shiljak on 24/04/2013 17:14, edited 1 time in total.
- dedovic.almir
#660 Re: Klix - Novi dizajn
Meni je novi dizajn super, samo imam osjecaj kao da malo sporije radi.
I mislim da one slikice na clanku nisu najbolje regulisane.
I mislim da one slikice na clanku nisu najbolje regulisane.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#661 Re: Klix - Novi dizajn
Meni dva dana stopa forum. Index stranica se otvori sasvim normalno, a kada udjem na forum stopa, sporo otvara i sl. Sada je malo bolje, al' jucer i danas u toku dana.... 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#662 Re: Klix - Novi dizajn
Kad otvorim m.klix.ba na Symbianu, ništa nije na svom mjestu. 
- matic.ivan
#663 Re: Klix - Novi dizajn
Meni je super novi klix
-
smijesni_ste
#664 Re: Klix - Novi dizajn
Taman se navikao da je forum/teme dole desno na naslovnici, a pomjeriše ga evo lijevo...

- DonVito
#665 Re: Klix - Novi dizajn

Desava li se vamo ovo... meni zadnje vrijeme cesto.
- Havatar
#667 Re: Klix - Novi dizajn
I meni se to cesto desi
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#668 Re: Klix - Novi dizajn
nikad, mozda je do browsera ?
sa mozilo je sve ok
sa mozilo je sve ok
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#669 Re: Klix - Novi dizajn
Takodjer, koristim Mozillu, nije mi se nikad ono desiloYahel wrote:nikad, mozda je do browsera ?
sa mozilo je sve ok
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#670 Re: Klix - Novi dizajn
Mozilla, 3 puta danas se desava. 
- escobar__
#671 Re: Klix - Novi dizajn
Firefox, i kod mene danas najmanje tri puta ovakav problem. 
- Havatar
#672 Re: Klix - Novi dizajn
Chrome , danas mi se jednom desilo i tako 3-4 dana zaredom .
- odr0n
#673 Re: Klix - Novi dizajn
Firefox, nije bilo tog problema, ali jeste u nekoliko navrata užasnog štekanja i gubljenja konekcije sa klixom.
- shiljak
#674 Re: Klix - Novi dizajn
ja mislim da se onaj mutni font na chrome-u noš nije ispravio..
-
vrbas1979
#675 Re: Klix - Novi dizajn
Crnohronični klix.ba - danasnja naslovnica: