KIDS FEST-

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mjesecarka

#1 KIDS FEST-

Post by Mjesecarka »

Moram priznati da je ideja o Kids Festu bila zanimljivo smišljena. Ponadala sam se da će to biti još jedan pozitivan korak u našoj kulturi. ALI OSTALO JE SAMO NA IDEJI. Danas sam otišla gledati i blago rečeno se razočarala. Izbor filmova je katastrofalan. Ali da se ne kaže da je to samo do mene i kako je stvar u tome da sam ja prerasla te filmove, do kraja filma 80% mjesta gdje su Sarajlije su bila prazna. Titl je bio užasan i nije se uopšte vidio. Na kraju filma (uspjela sam izdržati do kraja) nije bilo baš puno zadovoljnih. Izgleda da je sve ostalo na dobroj ideji... :sad: :sad:
Pooll

Post by Pooll »

da si pazljivije pogledala, ovu temu imas na odjelu kultura :zzzz:
Tisina

Post by Tisina »

pa jeste i to sto kazes, u zemlji u kojoj su i zeljeznice podjeljenje,gdje nista kako treba za djecu nema "veoma je jednostavno"organizovati svakodnevne vozove iz BL i Mo za Sa i nazad, besplatne, docek , sokove, cevape, sendice, radionce zaista zanimljive i edukativne, zabavu, film i povratak i to sve dzaba..pa to bona ni u tzv. Evropi nemas..a to sto to nama "razmazenim " sarajlijama ne znaci mnogo.. to je druga prica.. ima kome znaci..a to je bitno ;)
Post Reply