Kaznena expedicija OP
-
Zephyr
#1 Kaznena expedicija OP
Ima li prijedlogaAAAAA? 
- manijak1
Znaš šta
ja sam možda glup ali ta ekspedicija ako je ona što me prestravi na FTV-u je
gluplja.
Argumenti
Hoće nešto da se kaže ali nemušto uz arhivske snimke
Onda nema ništa što već ne znamo
nema animacije jednostavno
tako da mi nadolazi ideja
da je najbolje nekoga razbiti.
Argumenti
Hoće nešto da se kaže ali nemušto uz arhivske snimke
Onda nema ništa što već ne znamo
- Prince
Fol je u tome što njih neko može i razbiti, oni će to staviti u emisiju. Vidio si, Manijače, da su pravi mazohisti. Ne znam ko može stati u kraj onoj neduhovitoj, debilnoj, bezidejnoj glupošću, ali bih mu definitivno bio zahvalan. Ljudi, pa Sarajevo je bilo poznato po dobrom humoru, ono je sramota živa... 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
U USA imaju štafetnu trku konjima kao uspomenu na Poni ekspres.
(H)Alkari u HR nabijaju (h)alku kao uspomenu na pobjedu protiv Turaka.
Moze li kod nas neko trčanje s kanisterima vode oko vrata ili nešto u vezi sa kopanjem do pobjede oživjeti neka sjećanja, da se ne zaboravi.
(H)Alkari u HR nabijaju (h)alku kao uspomenu na pobjedu protiv Turaka.
Moze li kod nas neko trčanje s kanisterima vode oko vrata ili nešto u vezi sa kopanjem do pobjede oživjeti neka sjećanja, da se ne zaboravi.
- Ergot
Sto je najtuznije, oni debili valjda kontaju da niko u Bosni nije cuo za Jackass. Doduse, i Nadrealisti su kontali da niko nije cuo za Pythone, ali ona djeca me neizrecivo nerviraju, narocito onaj mali klitoris sa brkovima.stochar wrote:pa nisu ih nikada ni imali. ono nisu ideje, ono je idiotizam! mislim, nisam neki konzervativac i uvijek sam za duhovitost i dobar humor, ali ako je ono odraz omladine onda se ljudi zaista moraju zabrinuti. kombinacija mazohizma, idiotizma i infantilnosti s frustracijama iz neprozivljenog djetinjstva i jos hrpa izraza... mislim, najlakse je s drveta skochiti na glavu i to bi k'o trebalo biti smijesno? dajte ba ljudi, dobili su prozor na FTV i prave idiotarije, da su Nadrealisti svojevremeno imali toliko prostora oni bi chuda napravili!sestrica wrote:Pa,Zep, nije valjda da nemate ideja![]()