kako otkriti tko se krije iza ultre?
-
pshhh
#77 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
*mima* wrote:Vi jos dajete savjete .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#78 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
babyline wrote:vrlo mastovito, a u cemu je poenta?Naatasha wrote:uh i ja sam imala sličnih problema. jednom dok sam čitala knjigu Tajna doline piramida od Emira Imamovića, među mnoštvom smiješnih likova bila je i ta luda djevojka. u knjizi je bio kao njen broj telefina i ja sam ludača okrenula taj broj samo da vidim ko će mi se javiti. od tada pa narednih par mjeseci neko me trzao po 50 puta dnevno, al ništa ne govori samo šuti i ponekad pošalje koji sms iz kojih sam mogla zaključiti da je žensko i da misli da sam ja neki muškarac. najprije sam ja nju zvala da joj dokažem da nisam muško al se nije javljala, onda sam pustila da zvoni mob zbog čega mi je ton bio non stop isključen. toliko me morila da sam poslala mail emiru imamoviću i pitala ga čiji je ono broj, te mu objasnila šta se dešava, a on mi je rekao da je to njegov stari broj i da ne zna ko ga sad koristi, a taj lik lude djevojke je stvaran. tako da sam uzela svoj stari broj, uplatila bon i trzala je dnevno po 30 puta par dana s ciljem da ona zaboravi moj pravi broj i počne me trzati na stari što mi nije smetalo jer ga nisam ni koristila. i to je upalilo. preselila se na drugi broj, a kasnije je potpuno odustala.
Vidis da nam je natasa iznijela svoj problem......................
- kekec
#79 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
pshhh wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... ila-drzava
Prema podacima do kojih smo došli, Tihićev prošlogodišnji telefonski račun za mobilni telefon, koji plaća država, iznosio je 15.197,31 marku.
Ili drugim rijecima:
"Tihic je lopov, on ne valja, na izborima se odlucite za Fahru ".
-
dariomiamigo
#80 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
"U Bosni i Hercegovini se poslije Karadzica nije pojavilo stvorenje koje vise nanosi STETU ovoj nam dragoj drzavi nego sto je ovo strasilo iz Bosanskog Samca!"
hahaha
koji fanatici
hahaha
-
pshhh
#81 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Zaboravio si napisati odlucite se za Fahru postenjacinu.kekec wrote:pshhh wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... ila-drzava
Prema podacima do kojih smo došli, Tihićev prošlogodišnji telefonski račun za mobilni telefon, koji plaća država, iznosio je 15.197,31 marku.![]()
Ili drugim rijecima:
"Tihic je lopov, on ne valja, na izborima se odlucite za Fahru ".
- aerosa
#82 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Uh, ja sam imao problem ali malo drugačije prirode od ovog, prije desetak godina na poslu sjedim kad zvoni mi mobitel, nepoznat fiksni broj. Ja se javim kad lik se uredno predstavlja, "telekom (ili kako se tad već zvao jbg) dobili smo prijavu da se sa vašeg broja vrši ometanje pretplatnika xxx xxx xxx (meni potpuno nepoznat broj)".
I ja normalno kontam da me neko zahebava od raje odgovaram " normala pa zašto sam drugo i kupio mobitel nego da druge zahebavam na telefon"
Lik onako malo zbunjen nastavlja" pa moram vas upozoriti ako se to nastavi da ćemo bit prinuđeni da vam isključimo broj".
I ja još luđi odgovaram "ma nema veze, kupit ću ja drugi broj da mogu nastavit zahebavati okolo"...
Lik sav zbunjen kaže " eto, ja vas moram upozoriti a vi kako god hoćete" i tu se završi razgovor.
Ja uletim u kancelariju i na internet da nađem čiji je broj , i ko me zeza, kad u fizička lica -nepostojeći broj
Ukucam u pravna...kad ono pošta na obali...
I šta ću, nazovem na taj broj opet, i polako, izvinem se liku prvo, fakat nisam ni pomislio da me ozbiljno zove iz pošte, na kraju krajeva i broj nikad čuo do tad nisam.I fakat mi nikako nije jasno zašto su me zvali umjesto da provjere na listingu poziva prvo je li prijava utemeljena ili ne.
Sve u svemu , i budala svakakvih na svijetu ima... A sa mobitelima ih je barem 90%...
I ja normalno kontam da me neko zahebava od raje odgovaram " normala pa zašto sam drugo i kupio mobitel nego da druge zahebavam na telefon"
Lik onako malo zbunjen nastavlja" pa moram vas upozoriti ako se to nastavi da ćemo bit prinuđeni da vam isključimo broj".
I ja još luđi odgovaram "ma nema veze, kupit ću ja drugi broj da mogu nastavit zahebavati okolo"...
Lik sav zbunjen kaže " eto, ja vas moram upozoriti a vi kako god hoćete" i tu se završi razgovor.
Ja uletim u kancelariju i na internet da nađem čiji je broj , i ko me zeza, kad u fizička lica -nepostojeći broj
I šta ću, nazovem na taj broj opet, i polako, izvinem se liku prvo, fakat nisam ni pomislio da me ozbiljno zove iz pošte, na kraju krajeva i broj nikad čuo do tad nisam.I fakat mi nikako nije jasno zašto su me zvali umjesto da provjere na listingu poziva prvo je li prijava utemeljena ili ne.
Sve u svemu , i budala svakakvih na svijetu ima... A sa mobitelima ih je barem 90%...
Last edited by aerosa on 20/03/2010 13:06, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#83 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
aerosa wrote:Uh, ja sam imao problem ali malo drugačije prirode od ovog, prije desetak godina na poslu sjedim kad zvoni mi mobitel, nepoznat fiksni broj. Ja se javim kad lik se uredno predstavlja, "telekom (ili kako se tad već zvao jbg) dobili smo prijavu da se sa vašeg broja vrši ometanje pretplatnika xxx xxx xxx (meni potpuno nepoznat broj)".
Lik onako malo zbunjen nastavlja" pa moram vas upozoriti ako se to nastavi da će mo bit prinuđeni da vam isključimo broj".
![]()
![]()
vristim od smijeha
![]()
- cenecimoveocino
#84 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Ima li kakva nova metoda za ove 4 ggod. da se sazna broj
mene već danima maltretira,svaki dan po 20 poziva

-
ado_sar
#85 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
zasto vam je toliko stalo da saznate ko je manijak koji vas maltretira? da ga necete pokusati urazumiti? Da je normalan, ne bi to radio uopste. Blokirate broj i cao.
- Cherry-Cherry
#86 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Blokiraš broj, a on kupi drugu karticu i tako stalno...
-
ado_sar
#87 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Lakse tebi blokirati broj ne mobitelu, nego njemj na trafiku po novi broj. Ne sekiraj se, nakon tri broja ce odustati.Cherry-Cherry wrote:Blokiraš broj, a on kupi drugu karticu i tako stalno...
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#88 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
ja tebe blokirao pa nikad nisi kupila drugu karticuCherry-Cherry wrote:Blokiraš broj, a on kupi drugu karticu i tako stalno...
- supercali
#89 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
kriju se ultrasi 
znaci neki od navijaca
znaci neki od navijaca
- Saian
#90 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
ja koliko znam iza ultre je isto sto i prije infre 
- Cherry-Cherry
#91 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Evo sad ću kupiti.Matijevic_Vlado wrote:ja tebe blokirao pa nikad nisi kupila drugu karticuCherry-Cherry wrote:Blokiraš broj, a on kupi drugu karticu i tako stalno...
-
Pjanic15
#92 Re: kako otkriti tko se krije iza ultre?
Lagano, sa drugog broja kažeš sestri, rodici, jaranici, da ga prevesla da izađu na kafu, i onda ga lupaj.