Unaprijed zahvalan!
Kako naći nekoga u Palestini?
- Prozor
#1 Kako naći nekoga u Palestini?
Zna li neko kako se može doći do adrese ili telefonskog broja nekoga u Palestini? Želim da stupim u kontakt sa jednom osobom za koju znam da tamo živi i u kojem gradu ali ne znam kako pronaći adresu ili telefon. Tražio sam na facebook i google ali nisam ništa našao....
Unaprijed zahvalan!

Unaprijed zahvalan!
- Ductus Holedocus
#2 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
zanimljivo..
Znala sam i ja jednog palestinca, doktora...,moja simpatija..kad sam imala 10godina
Znam da se ozenio nesretno,raŠĆero..i otišo ginuti u palestinu
Znala sam i ja jednog palestinca, doktora...,moja simpatija..kad sam imala 10godina
- @travka
#3 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
izvini ti mene sestro ako grijesim ali mislim da se ne bi trebali zezat' sa ovakvim molbama, smatram da gsp. "prozor" ima ozbilje namjere da dodje do te osobe i trazi bilo kakvu pomoc, ja se suosjecam snjim i pokusat' cu mu pomoc' na nacine za koje znam jer je napomenuta zona u radijusu djelovanje kompanije za koju radim, specijalno UN Office, Jerusalem... gsp. "prozor" obratite mi se na privatni email ([email protected]) da se ne exponiramo ovdje, vec sam malo pres'o granicu nekakve poslovne etike i diskrecije...Ductus Holedocus wrote:zanimljivo..Znala sam i ja jednog palestinca, doktora...,moja simpatija..kad sam imala 10godina
- Edin H.
#4 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Crveni Krst - Tracing service, posaljes poruku preko njih(a) 
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
a da pokušaš pitat u palestinskoj ambasadi? 
- Prozor
#6 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
imaš poruku@travka wrote:izvini ti mene sestro ako grijesim ali mislim da se ne bi trebali zezat' sa ovakvim molbama, smatram da gsp. "prozor" ima ozbilje namjere da dodje do te osobe i trazi bilo kakvu pomoc, ja se suosjecam snjim i pokusat' cu mu pomoc' na nacine za koje znam jer je napomenuta zona u radijusu djelovanje kompanije za koju radim, specijalno UN Office, Jerusalem... gsp. "prozor" obratite mi se na privatni email ([email protected]) da se ne exponiramo ovdje, vec sam malo pres'o granicu nekakve poslovne etike i diskrecije...Ductus Holedocus wrote:zanimljivo..Znala sam i ja jednog palestinca, doktora...,moja simpatija..kad sam imala 10godina
- Prozor
#7 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
gdje se nalazi?Bosanac sa dna kace wrote:a da pokušaš pitat u palestinskoj ambasadi?
- red387
#8 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Palestinska Ambasada u SarajevuProzor wrote:gdje se nalazi?Bosanac sa dna kace wrote:a da pokušaš pitat u palestinskoj ambasadi?
Adresa: Čemerlina 4, Sarajevo, BiH
Tel.: 033 272 700
- Prozor
#9 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Hvalared387 wrote:Palestinska Ambasada u SarajevuProzor wrote:gdje se nalazi?Bosanac sa dna kace wrote:a da pokušaš pitat u palestinskoj ambasadi?
Adresa: Čemerlina 4, Sarajevo, BiH
Tel.: 033 272 700
-
high_volume
#10 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Ako koga dobiješ javi i nama...I mene zanima da li su dobili onu pomoć u novcu i stvarima koje smo skupljali u BiH u vrijeme sukoba u Gazi, 2009. godine...Prozor wrote:Zna li neko kako se može doći do adrese ili telefonskog broja nekoga u Palestini? Želim da stupim u kontakt sa jednom osobom za koju znam da tamo živi i u kojem gradu ali ne znam kako pronaći adresu ili telefon. Tražio sam na facebook i google ali nisam ništa našao....
Unaprijed zahvalan!
- Prozor
#11 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Dobro, samo ovaj moj nije u Gazi. 
- XXS
#12 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Jesil' probao radio amatere? 
- Prozor
#13 Re: Kako naći nekoga u Palestini?
Evo šaljem pismo
Samo me sad zanima, kad šalješ pismo, treba li napisati "Palestine" ili "Israel"?
Mislim hoće li biti problema sa njihovom dole poštom ako napišeš jedno ili drugo? 
Samo me sad zanima, kad šalješ pismo, treba li napisati "Palestine" ili "Israel"?