Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
IJoPet dolazim za 6 dana u svoj lijepi grad
Zanima me kakvo je vrijeme, jeli toplo, moze li se i do mora, ima li kakve muzike uskoro, zbivanja, zanimljivosti..itd
Bila bi pravo zaFalna na vasim odgovorima...
Pozdravljam vas
F for fatalna wrote: IJoPet dolazim za 6 dana u svoj lijepi grad
Zanima me kakvo je vrijeme, jeli toplo, moze li se i do mora, ima li kakve muzike uskoro, zbivanja, zanimljivosti..itd
Bila bi pravo zaFalna na vasim odgovorima...
Pozdravljam vas
komi wrote:u sarajevu sve više srba ali i srpkinja
Ja misio da to tebi ne smeta! ?
smeta mu kad mu srpkinje ne daju
isti slucaj s bosnjakinjama i hrvaticama
Drago mi je da se radi samo o tom,a ne o ne o nečem drugom.
Ustvari,nije mi drago da nemože naći djevojku jer mi djeluje kao dobar momak.Isto tako se nadam,da mu je post o komunikaciji pomogao.
Evo planiran je razvoj za narednih pet godina. U planu je da se na onoj Mehmedovoj l(j)ivadi zaore duboka brazda kako bi Gospojske kochije mogle jezdit kroz l(j)ivadu, a ne bogumi na Sharakino (sleng, op.a., zapravo shvrakino) pa doli na "Mome-milo". E otojch tje se zajokrenut na livo pa preko "Potoka" (Butja potok op.a.) izbiti na vrh, anamo di je ona kutja i streha, Marijanova. Eeee tamo kad "dojdes" zapivaj iz sveg grla jer ima josh tabanat dok do radnje Arnautovitja "dojdesh", a pripekne, djavo ga ne odnio, chas onaj "madjar" chas 'naka' vlaga pa ne zna insan di bi pri...
Eto.
Nadam se da sam ti pomogao i nek ti hajduci budu daleko od puta.