Kako dalje bez jarana

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Madox25

#1 Kako dalje bez jarana

Post by Madox25 »

Imam jedan problem iz kojeg vise stvarno nevidim izlaza..veceras sam dozivio losu stvar od svog pod navodnicima najboljeg jarana koji me iznevjerio ko zadnje smece iako sam prema njemu uvijek bio ko drugi brat.Nebitan je razlog uglavnom poslije ovog ne postoji sansa da se vise druzimo a sticajem okolnosti selidbom i slicno izgubio sam neke stare prijatelje s kojima imam kontakt internetom al to je sad nebitna stvar.Ne mogu da vjerujem da sam dozivljava takve stvari od ljudi kojima sam najvise pruzio vise puta sam bio razocaran al ovo je kap koja je prelila casu.Ne trazim stvarno da neko bude kao ja i da se ponasa onako kao ja prema njemu nego trazim neki minimum koji ce mi pokazati da na osnovu stvari koje sam ja ucinio za tog nekog da bi i on bar dio toga prema meni ucninio,ali koliko god sam bio bolji ti ljudi su prema meni bili gori.Mislim glupo je sto ovdje ista pisem i smijesno malo zvuci al zelim da malo pisemo o ovome jer ja stvarno ne znam vise kako dalje,kako upoznati nekoga da mi bude upola il bar trecinu jaran kao ja prema njemu.Uvijek sam se trudio da bude zabavno,davao se maximalno u tom druzenju,gledao druge kao sebe,uvijek bio spreman za bilo sta sto se tice druizenja i na kraju eto desi mi se da ostanem prakticki sam.Ja ne vidim vise izlaza a sumnjam i da imam neke snage da trazim neke druge ljude al eto opet bi volio neki savjet da mi kazete vi koji ste imali slicno iskustvo gdje i kako da upoznam nekoga ko ce napokon ostat u mom zivotu,jer vjerujte mi na rijec nisam los,dosadan i bezobrazan tip.Uvijek znam svakog da saslusam i sto se tice tih stvari nije to sigurno u pitanju nego ja jednostavno nemam srece uvijek se druzim s pogresnim ljudima.Eto svaki savjet je dobrodosao i neko ako ima slicna iskustva zelim da mi kaze kako je promijenio to stanje samoce i nasao nekog ko ce da cijeni njegovo prijateljstvo bar upola.Pozzz
FMDzem

#2 Re: Kako dalje bez jarana

Post by FMDzem »

Jarane, nekad davno sam i ja imao dvojcu najboljih jarana. Jednog u osnovnoj, drugog u srednjoj.
Ovaj prvi kreno za trebicama, hajd, takve su godine bile..
Ovaj drugi počeo da se provodi, kafana fazoni.
Helem, epilog:
Taj prvi posto sitni kriminalac, dok drugi tuče dvoguze po parkovima.
Nego ti, lave, posveti se malo knjigzi, malo i ti trebice ganjaj i zaboravićeš ti njega do sutra. Čak će ti biti mučno i da izađeš na kafu sa njim.
Eh eto, iz ličnog iskustva.
I da ne zaboravim, sa, stvar bude tužnija, ovom drugom sam spasio život od sigurne smrti.
Haj zdravo.
LARVA

#3 Re: Kako dalje bez jarana

Post by LARVA »

.
Last edited by LARVA on 06/02/2015 04:06, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH

#4 Re: Kako dalje bez jarana

Post by KPNCTNJAH »

Larvo kako ti komuniciras s ljudima kad ti se pokvari mikrofon?
FMDzem

#5 Re: Kako dalje bez jarana

Post by FMDzem »

Kreneš u tereranu, počneš provaljivati s nekim o školskim danima preko chata, na isti fazon komuniciraš s djevojkama, šega šala normala, piće dva, uvališ se s nekim na termin lopte i tog jarana ni na vidiku :D
Simpl
Ovo je opaska na post iznad u vezi ulaganja u sebe, 100% ispravno.
radiša

#6 Re: Kako dalje bez jarana

Post by radiša »

Lose vrijeme, losi ljudi,pokusaj naci djevojku,sebi nekako uvijek mozes ispuniti vrijeme,setnja,kompjuter,mozda posao ako radis,bolje i to nego sa svakim izlaziti na silu.
Radar71

#7 Re: Kako dalje bez jarana

Post by Radar71 »

pusti jarana nadji prijatelja :D
SSemir

#8 Re: Kako dalje bez jarana

Post by SSemir »

pocni izlaziti iz ucionice na velikom odmoru :D
motorna_pila

#9 Re: Kako dalje bez jarana

Post by motorna_pila »

SSemir wrote:pocni izlaziti iz ucionice na velikom odmoru :D