Procitajte
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europ ... index.html
Svaki put kada ovako nesto procitam izgubim malo vjere u ljude... Cini mi se da ovaj svijet sve ludi i ludi. I ove stvari se desavaju najvise u "civilizovanom svijetu".
Pa ti idi u holandiju...Den wrote:Pa probudio se rano i to je to. Nekad se desava. Naletio na ove vijesti na Holandskom kanalu koji su ovo objavili jucer navecer i posto nemam tv sve informacije dobivam preko i neta i radija. Toliko me je ovo pogodilo da sam imao potrebu sa nekim podjeliti. Zato sam otvorio ovu temu.
Pa u Holandiji sam. Pa je li bila ova tema. Stvarno moram kupiti tv...alcho wrote:Pa ti idi u holandiju...Den wrote:Pa probudio se rano i to je to. Nekad se desava. Naletio na ove vijesti na Holandskom kanalu koji su ovo objavili jucer navecer i posto nemam tv sve informacije dobivam preko i neta i radija. Toliko me je ovo pogodilo da sam imao potrebu sa nekim podjeliti. Zato sam otvorio ovu temu.
Ma hajde bogati. Pa kako ces savladatinekoga ko je 10 puta jaci? Doduse vec je dokazano da je bio incest u pitanju. Sam covijek je priznao da je to radio sto je radio. Neshvatam sta ostaje jos nejasno?sadmire wrote:Meni je u svemu tome dosta toga mutno!
Kako je objasnio nestanak svoje kćerke? Šta su za to vrijeme radili njena mama, braća i sestre?
Kako je objasnio pojavljivanje troje unučadi u kući?
Ta unučad su 12 i 15 godina, kako da niko ništa nije rekao?
Zašto kćerka nije nikad pokušala da ga savlada, pretpostavljam da je za to vrijeme bilo dosta trenutaka njegove nepažnje!? A i unuci su bili već sposobni za borbu!?
Den wrote:Ma hajde bogati. Pa kako ces savladatinekoga ko je 10 puta jaci? Doduse vec je dokazano da je bio incest u pitanju. Sam covijek je priznao da je to radio sto je radio. Neshvatam sta ostaje jos nejasno?sadmire wrote:Meni je u svemu tome dosta toga mutno!
Kako je objasnio nestanak svoje kćerke? Šta su za to vrijeme radili njena mama, braća i sestre?
Kako je objasnio pojavljivanje troje unučadi u kući?
Ta unučad su 12 i 15 godina, kako da niko ništa nije rekao?
Zašto kćerka nije nikad pokušala da ga savlada, pretpostavljam da je za to vrijeme bilo dosta trenutaka njegove nepažnje!? A i unuci su bili već sposobni za borbu!?
Sve kontam da li da ti prikačim kakav neukusan komentar za ono što si napisao na temi o eksploziji u Radićevoj.Den wrote:Covijek u Austriji je zlostavljao svoju kcerku 24 godine u jednom podrumu ispod svoje baste koji je sam napravio. Za to vrijeme je dobio 7 djece sa svojom djecom. Njegova zena svo to vrijeme nije znala za nista.
Procitajte![]()
Svaki put kada ovako nesto procitam izgubim malo vjere u ljude... Cini mi se da ovaj svijet sve ludi i ludi. I ove stvari se desavaju najvise u "civilizovanom svijetu".
Pa nije Bosanacluciferino wrote:Sve kontam da li da ti prikačim kakav neukusan komentar za ono što si napisao na temi o eksploziji u Radićevoj.Den wrote:Covijek u Austriji je zlostavljao svoju kcerku 24 godine u jednom podrumu ispod svoje baste koji je sam napravio. Za to vrijeme je dobio 7 djece sa svojom djecom. Njegova zena svo to vrijeme nije znala za nista.
Procitajte![]()
Svaki put kada ovako nesto procitam izgubim malo vjere u ljude... Cini mi se da ovaj svijet sve ludi i ludi. I ove stvari se desavaju najvise u "civilizovanom svijetu".![]()
Nego kakav mu je bio prosjek na fakultetu? Sve desetke ili 5.2?
Mah, ovakve stvari su se oduvijek dešavale, samo se nije pričalo o tome. I ako bi se saznalo, saznalo bi samo selo, i eventualno susjedno. Ili ulica. Sada su tu globalne mreže i internet da nas drže informisanim i sve više paranoičnim.njeka wrote: a bogami ima i slučajeva koji su se davno desili pa se sad otkrivaju,na možemo reći da je to produkt modernog doba!!
Troje djece je zivjelo sa dedom/ocem (monstrumom) i bakom u kuci a troje u podrumu sa majkom. Jedno je umrlo poslije porodjaja.aidaa_princess90 wrote:da bolesno je .Kcerka mu je rodila 6 djece,troje prezivjelo,3 umrlo,cak je zapalio jedno mrtvorodjeno dijete.PA TO MOZE SAMO MONSTRUM URADITI