kakve su to ublehe??
Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
- sadie_forever
#1 Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Sta je to s nekim muskarcima,neki kad se ozene zaborave na bracu i sestre,zene su im sve.ekstremi se cak i zavade
znam lika rodjenu mater ne vidi za bajram jer mora kod punice,dodje mi da ga pitam gdje ti je ona stvar
kakve su to ublehe??
kakve su to ublehe??
- alibaba_i_30_godina
#2 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Ublehe baš. Mekušci koji ne znaju da se izbore za svoje i/ili ne žele iz nekih razloga. Ok je posjeta punici, ali svakako treba i majka biti tu negdje.
Tu ne razumijem ni žene koje to brane/ne žele.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 30/07/2019 18:25, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
- sadie_forever
#4 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
alibaba_i_30_godina wrote:Ublehe baš. Mekušci koji ne znaju da se izbore za svoje i/ili ne žele iz nekih razloga. Ok je posjeta punici, ali svakako treba i majka biti tu negdje.
Neke zene su vjesti politicari,ja ne znam kako neko uspije raskinut jaku vezu s 3 brata
- dale cooper
#5 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Jesil' ti onog svog odučila od matere?sadie_forever wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Ublehe baš. Mekušci koji ne znaju da se izbore za svoje i/ili ne žele iz nekih razloga. Ok je posjeta punici, ali svakako treba i majka biti tu negdje.
Neke zene su vjesti politicari,ja ne znam kako neko uspije raskinut jaku vezu s 3 brata
- alibaba_i_30_godina
#6 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Pa vidi u takvim slučajevima mi nisu one krive već taj lik koji je to dozvolio. Rekao bih da je tokmak! Nema drugog objašnjenja.sadie_forever wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Ublehe baš. Mekušci koji ne znaju da se izbore za svoje i/ili ne žele iz nekih razloga. Ok je posjeta punici, ali svakako treba i majka biti tu negdje.
Braća/sestre se uvijek znaju posvađati, i ja tako sa svojim, oko raznih gluposti, ali nema te sile koja bi nas razdvojila na neko duže vrijeme. Naravno da se ne moramo čuti svaki dan, ali barem sedmično i/ili vidjeti mjesečno ili jednom u 2 mjeseca obzirom na daljinu.
Ako žena neće, ne mora. Ali hoću ja i neka to prihvati tako. Barem ja gledam tako na te stvari. Nemam još ženu, ali to su neke stvari koje se podrazumijevaju da bi trebale da funkcionišu.
-
nebogori
#7 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
- sadie_forever
#8 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Ima tu svega,nebi niko pristao tako jasno da mu otvoreno kazes e ne druzi se s bracom.Ali zena ti nametne neke ideje,ti se ubjedis u njih i tako te stavi u sukob s njima.recimo oko zemljista i slalibaba_i_30_godina wrote:Pa vidi u takvim slučajevima mi nisu one krive već taj lik koji je to dozvolio. Rekao bih da je tokmak! Nema drugog objašnjenja.sadie_forever wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Ublehe baš. Mekušci koji ne znaju da se izbore za svoje i/ili ne žele iz nekih razloga. Ok je posjeta punici, ali svakako treba i majka biti tu negdje.
Braća/sestre se uvijek znaju posvađati, i ja tako sa svojim, oko raznih gluposti, ali nema te sile koja bi nas razdvojila na neko duže vrijeme. Naravno da se ne moramo čuti svaki dan, ali barem sedmično i/ili vidjeti mjesečno ili jednom u 2 mjeseca obzirom na daljinu.
Ako žena neće, ne mora. Ali hoću ja i neka to prihvati tako. Barem ja gledam tako na te stvari. Nemam još ženu, ali to su neke stvari koje se podrazumijevaju da bi trebale da funkcionišu.
- sadie_forever
#9 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
naravno prvi dan bajrama idemo mojoj mami drugi njegovojnebogori wrote:sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
- vjesticanametli
#10 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Znala sam da je sadeta
idi vise s tim temama bona razvedi se 
-
nebogori
#11 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
taj tvoj znaci nije jos majku zaboraviosadie_forever wrote:naravno prvi dan bajrama idemo mojoj mami drugi njegovojnebogori wrote:sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
- sadie_forever
#12 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
ja ga podsjetim da je nazove ,i opet ja losanebogori wrote:taj tvoj znaci nije jos majku zaboraviosadie_forever wrote:naravno prvi dan bajrama idemo mojoj mami drugi njegovojnebogori wrote:sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
- alibaba_i_30_godina
#13 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
A zar ne može u jednom danu sve? I njeni i moji?sadie_forever wrote:naravno prvi dan bajrama idemo mojoj mami drugi njegovojnebogori wrote:sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
Vala baš, i ja sam primijetio da ti vazda nešta smeta.
- animals
#14 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Reci joj da se registruje na forum da je edukujemo..sadie_forever wrote:
ja ga podsjetim da je nazove ,i opet ja losa
- sadie_forever
#15 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
zajebavam se maloalibaba_i_30_godina wrote:A zar ne može u jednom danu sve? I njeni i moji?sadie_forever wrote:naravno prvi dan bajrama idemo mojoj mami drugi njegovojnebogori wrote:sadie jel svog hajirliju pustas za bajram kod mame?
Vala baš, i ja sam primijetio da ti vazda nešta smeta.
-
nebogori
#16 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
znaci i majku je zaboravio al ga pominjes jer joj prkosissadie_forever wrote:
- alibaba_i_30_godina
#17 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Ma idi tamo na Xiavijevu temu ili onog stručnjaka....da vidiš tamo zezancije. 
- sadie_forever
#18 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
koliko cesto ti mater nazoves prosjecno?nebogori wrote:znaci i majku je zaboravio al ga pominjes jer joj prkosissadie_forever wrote:
-
nebogori
#19 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
pa recimo zivim sa njom da sam joj blize jer brinem o njoj a i vise mi se isplati da iznajmljujem jedan stan umjesto da placam dvoje rezija i slsadie_forever wrote:
koliko cesto ti mater nazoves prosjecno?
- sadie_forever
#20 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
hmmm znaci to je zajednica ,dobro to ide dok ne dodje zenanebogori wrote:pa recimo zivim sa njom da sam joj blize jer brinem o njoj a i vise mi se isplati da iznajmljujem jedan stan umjesto da placam dvoje rezija i slsadie_forever wrote:
-
nebogori
#21 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
pa kad dodje zena idemo u drugi stan citas li sta pisesadie_forever wrote:hmmm znaci to je zajednica ,dobro to ide dok ne dodje zenanebogori wrote:pa recimo zivim sa njom da sam joj blize jer brinem o njoj a i vise mi se isplati da iznajmljujem jedan stan umjesto da placam dvoje rezija i slsadie_forever wrote:
- sadie_forever
#22 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
nigdje ti to ne pise
- Maraschino
#23 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Sta ce mu brat i sestra kada ima badzu i svastiku.
- SmokingMan
#24 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Je li to problem sa bratom? 
- SaraFina
#25 Re: Kad se ozeni zaboravi na bracu i sestre!!
Opet Sada i njene opservacije!