imao...stakasa wrote:Neka 85-a... Lipe cvatu... Karirane kosulje, najcesce crveno crne.
ona malo deblja, jel?
bio glavni frajer u razredu.
aaajiiiaajiiioo, radi radio...
ps - nije 5x5 nego 3x3 ili 4x4...
imao...stakasa wrote:Neka 85-a... Lipe cvatu... Karirane kosulje, najcesce crveno crne.
CarreraDZONPI wrote:Ateksas jakna bez rukava ,pa pistoljke farmerke pa karera cini mi pa ploce uf kad je stavis na Tosku a ona pomalo krci.
Ja, 3x3, bas sam mjerio palcem i kaziprstom ispred sebe nakon sto sam postoradostan dan wrote:imao...stakasa wrote:Neka 85-a... Lipe cvatu... Karirane kosulje, najcesce crveno crne.
ona malo deblja, jel?
![]()
stakasa wrote:CarreraDZONPI wrote:Ateksas jakna bez rukava ,pa pistoljke farmerke pa karera cini mi pa ploce uf kad je stavis na Tosku a ona pomalo krci.
Nije Carrera losa bila. Recimo izmedu Leviski i Kasucija. Grijesim li. Ime mi je ostalo, uopste se ne sjecam kako su izgledale. Ja sam imo Fiorucci. Najbolje farmerke ever
Hajvan wrote:stakasa wrote:CarreraDZONPI wrote:Ateksas jakna bez rukava ,pa pistoljke farmerke pa karera cini mi pa ploce uf kad je stavis na Tosku a ona pomalo krci.
Nije Carrera losa bila. Recimo izmedu Leviski i Kasucija. Grijesim li. Ime mi je ostalo, uopste se ne sjecam kako su izgledale. Ja sam imo Fiorucci. Najbolje farmerke ever![]()
jesu bile odlicne.
Dizajnerski Jeans, ko danas recimo Diesel...
Pred rat je i Americanino bio popularan. Ja sam totalno ispo iz svih modnih filmova otkako su mi se djeca rodila i pojma nemam da li ove marke uopste vise postojeHajvan wrote:stakasa wrote:CarreraDZONPI wrote:Ateksas jakna bez rukava ,pa pistoljke farmerke pa karera cini mi pa ploce uf kad je stavis na Tosku a ona pomalo krci.
Nije Carrera losa bila. Recimo izmedu Leviski i Kasucija. Grijesim li. Ime mi je ostalo, uopste se ne sjecam kako su izgledale. Ja sam imo Fiorucci. Najbolje farmerke ever![]()
jesu bile odlicne.
Dizajnerski Jeans, ko danas recimo Diesel...
Ovako sjecanje kao ti moze imati samo okorjeli gradski lufterradostan dan wrote:imao...stakasa wrote:Neka 85-a... Lipe cvatu... Karirane kosulje, najcesce crveno crne.
ona malo deblja, jel?
![]()
stakasa wrote: Pred rat je i Americanino bio popularan. Ja sam totalno ispo iz svih modnih filmova otkako su mi se djeca rodila i pojma nemam da li ove marke uopste vise postoje
Farmerke. I jakne su im bile popularne. Imali znak onih indijanskih poglavica, jedan crveni drugi plavi. Ne znam za ovoga drugog.uglavnomja wrote:stakasa wrote: Pred rat je i Americanino bio popularan. Ja sam totalno ispo iz svih modnih filmova otkako su mi se djeca rodila i pojma nemam da li ove marke uopste vise postoje
sta je ovo
Joj kakav si Norvezaninuglavnomja wrote:stakasa wrote: Pred rat je i Americanino bio popularan. Ja sam totalno ispo iz svih modnih filmova otkako su mi se djeca rodila i pojma nemam da li ove marke uopste vise postoje
sta je ovo
taze frisakstakasa wrote:Joj kakav si Norvezaninuglavnomja wrote:stakasa wrote: Pred rat je i Americanino bio popularan. Ja sam totalno ispo iz svih modnih filmova otkako su mi se djeca rodila i pojma nemam da li ove marke uopste vise postoje
sta je ovo
ja svoje Adidas gojzerice kupio negdje 86-te , pregazio rat u njima ,evo ih jos citave , nosam nekad zimi oko kuće , neunistiva je ta stara obuća ....crysis wrote:al jesu bile dobre cudo jedno. ja svoje kupio u borovu na marindvoru 83 trajale mi do iza rata , a nema sta nisu izdrzale od posla , igranja lopte po snijegu , rat.stakasa wrote:Nemoj zajebavat enko. Kanadanke su kanadanke. Pa malo potamne od one kreme za cipele, jedne i jedine u Jugoslaviji, pljosnasta, limena...
to je cudo od obuce bilo.
lopte igrali u onim zepama sto su bake stare nosale , zakopcavale sa sa onim crnim drikerom.
i jos dobre bile one sangajke plitke sa zelenim dzonom. ko da bos igas
nije svako bio sminkerstakasa wrote:Koliko se iscudavas za ove marke sve vise i vise mislim da si od 89-e na privremenom radu
Ja mislim da su uz te kape isle i veliki bedzeviob433 wrote:jedno vrijeme su se nosile one kape ko što je Loša nosao , to je bio hit ...
Pa eto sto poso ne mozes nac u Norveskoj. Vide da si rigidanuglavnomja wrote:nije svako bio sminkerstakasa wrote:Koliko se iscudavas za ove marke sve vise i vise mislim da si od 89-e na privremenom radu![]()
ja sam vise klasicar sto se tice pantola, leviske, pa leviske i poslije njih leviske ... do relativno nedavno, pasu mi ove sa nizim strukom, a ni levis vise nije sta je bio. ili ja nisam

tostakasa wrote: Ja, 3x3, bas sam mjerio palcem i kaziprstom ispred sebe nakon sto sam posto. Okej deblje, onaj kanadski stil.
Take sam dvije ukro na ekskurziji u Trstu. Majke mi imo para da kupim ali me bilo stidradostan dan wrote:tostakasa wrote: Ja, 3x3, bas sam mjerio palcem i kaziprstom ispred sebe nakon sto sam posto. Okej deblje, onaj kanadski stil.
, one deblje, kanadski stil, bile ohoho skuplje u odnosu na ostale.
ExNihilo wrote:@radostan dan
A, kralju, jesi ti pratio modu. Nije ni čudo što si imao menage a trois![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()