Josip Broz TITO
-
Aristokrata
e nek si him rekla....Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
Ovaj forum je cudan jer ovdje se izgleda samo komunisti sastavljaju
Tito nije popularan van ovog foruma i to vam ja kazem
a djes ti bona amina sto pobjeze sinoc....
-
Tasa
Uh, "to vam ja kazem"... Pa mora biti da je tako, Amina kaze...Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
-
Toozla
Amina_, sreco, nemoj puno razmisljati....opet ce te glava zabolit....Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
-
Amina__
nisam pobjegla nego morala da poradim po kuciAristokrata wrote:e nek si him rekla....Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
Tito nije popularan van ovog foruma i to vam ja kazem![]()
a djes ti bona amina sto pobjeze sinoc....
PS:vi koji volite Tita i njegov rezim,ako vam nedostaje ja vam preporucujem Kinu
-
Tasa
Nemoj zezati draga, nije bilo bas k'o u Kini. Al' hajde, reci nam kako je to u Kini... pcelice.Amina__ wrote:nisam pobjegla nego morala da poradim po kuciAristokrata wrote:e nek si him rekla....Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
a djes ti bona amina sto pobjeze sinoc....![]()
PS:vi koji volite Tita i njegov rezim,ako vam nedostaje ja vam preporucujem Kinu
-
margareta
Nase "demokrate" su uspjeli potisnuti sve "diktatorske" rezime svojom "vladavinom demokracije".Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
Tito je slavno i s' obrazom otisao u istoriju sa 50 godina "diktatorskoga rezima" ali ove nove "demokrate" po zlu "vrijede" za sto Titovih "diktatura".
Sreca da im je "pozicija" :"U prolazu".
-
Aristokrata
e nek si him opetAmina__ wrote:nisam pobjegla nego morala da poradim po kuciAristokrata wrote:e nek si him rekla....Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
ma znam ja da si ti vrijedna,,,
-
Amina__
pa tako mi svi kazuAristokrata wrote:e nek si him opetAmina__ wrote:nisam pobjegla nego morala da poradim po kuciAristokrata wrote: e nek si him rekla....![]()
PS:vi koji volite Tita i njegov rezim,ako vam nedostaje ja vam preporucujem Kinurekla
![]()
ma znam ja da si ti vrijedna,,,
-
St.Germain
ti se nasla da govoris o cudnosti a javljas se sa osam nickova whahahhaahahahaaAmina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
-
Amina__
ali ove je barem narod izabrao pa bili oni kakvi godmargareta wrote:Nase "demokrate" su uspjeli potisnuti sve "diktatorske" rezime svojom "vladavinom demokracije".Amina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
Tito je slavno i s' obrazom otisao u istoriju sa 50 godina "diktatorskoga rezima" ali ove nove "demokrate" po zlu "vrijede" za sto Titovih "diktatura".
Sreca da im je "pozicija" :"U prolazu".
-
Amina__
sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktatorSt.Germain wrote:ti se nasla da govoris o cudnosti a javljas se sa osam nickova whahahhaahahahaaAmina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
pricas nesto kako je bio dobar a vjerovatno nisi ni zivio u njegovo vrijeme kao i vecina na ovom forumu
-
Tasa
A jesi ti zivjela u njegovo vrijeme? A ja vjerujem da ce St.Germain sad odmah prihvatiti ponudjenu cinjenicu, ne znam sta ce biti ako ne prihvati.Amina__ wrote:sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktatorSt.Germain wrote:ti se nasla da govoris o cudnosti a javljas se sa osam nickova whahahhaahahahaaAmina__ wrote:Zar ste vi mislili da narod voli Titu kao sto vi na ovom forumu?
pricas nesto kako je bio dobar a vjerovatno nisi ni zivio u njegovo vrijeme kao i vecina na ovom forumu
-
livadic
sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktator
-----------------------------
i moj stari je bio diktator ...

nije trpio nikakve *krize autoriteta* ...
... a razbio bi me ...
kad*god sam kakvo sranje napravio ...

kontas ...

i moj stari je bio diktator ...
nije trpio nikakve *krize autoriteta* ...
... a razbio bi me ...
kad*god sam kakvo sranje napravio ...
kontas ...
-
Tasa
livadic wrote:sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktator
i moj stari je bio diktator ...![]()
![]()
![]()
nije trpio nikakve *krize autoriteta* ...![]()
... a razbio bi me ...
kad*god sam kakvo sranje napravio ...![]()
![]()
![]()
kontas ...![]()
-
Amina__
nisam ja stara ko stjena, ali znam da je bio diktator i sta je cinio sa muslimanima i ostalim vjernicimaTasa wrote:A jesi ti zivjela u njegovo vrijeme? A ja vjerujem da ce St.Germain sad odmah prihvatiti ponudjenu cinjenicu, ne znam sta ce biti ako ne prihvati.Amina__ wrote:sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktatorSt.Germain wrote: ti se nasla da govoris o cudnosti a javljas se sa osam nickova whahahhaahahahaa
-
demagog
Ja sam zivio u njegovo vrijeme i mogu reci da je bilo bolje nego sto je sada. Ne govorim da je bilo savrseno, cak ne kazem da je bilo dobro, ali ako uporedis to vrijeme sa ovim sad bilo je neuporedivo bolje.Amina__ wrote: sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktator
-
livadic
samo pod uslovom da objasnis i amini ...Tasa wrote:livadic wrote:sve ti znas ,ali prihvati cinjenicu da je Tito bio diktator
i moj stari je bio diktator ...![]()
![]()
![]()
nije trpio nikakve *krize autoriteta* ...![]()
... a razbio bi me ...
kad*god sam kakvo sranje napravio ...![]()
![]()
![]()
kontas ...![]()
![]()
![]()
Kontam ja, pika li se?