Jos uvijek tonemo(i ispod dna se moze kopati) bez komentara.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Svemirski_Jebach

#1 Jos uvijek tonemo(i ispod dna se moze kopati) bez komentara.

Post by Svemirski_Jebach »

ovo je skinuto sa foruma iskon od individuuma sa nickom normalni :

"Dok Srbi sa svojim šešeljevskim mentalitetom uvjek traže tuđi teritorij i uz velike žrtve ne uspjevaju ga osvojiti (barem se ljudi trude) mi Hrvati nikada nismo vodili osvajačke ratove. Mi Hrvati se ne odričemo lako svojega dok srbi svoje brzo prebole (Kosovo) i idu u daljnja osvajanja. Dok kod nas vlada srednjoeuropski mentalitet (barem kod većine) kod srba i muslimana taj mentalitet je balkanski.

Muslimani su svoje manire pokupili od turaka, tako oni ne jedu svinjetinu ne piju alkohol (ovoga se rijetko tko pridržava a i to pokazuje koliko su muslimani labilni jer se ni svoje vjere ne pridržavaju). evo i jednog smješnog primjera: dok hrvati koriste toaletni papir, muslimani ne smiju. Zašto? pa imaju pomalo fanatično objašnjenje. razlog leži u tome što se toaletni papir može napraviti od recikliranog kurana pa onda oni svoje g.... peru vodom. sada koliko oni to dobro obave može biti diskutabilno. neki kažu da se radi toga *čuju*, ali ja ne vidim vezu između osobne higijene i glasnoće njihova govora. "

e, svašta.
po toj logici,skoro ništa ne bi smjeli upotrebljavati,jer za ništa ne mogu biti sigurni da nije prije bilo kuran,hehehe

a što se tih jadnih žena tiče, mogu samo misliti kakav im je život uz takva pravila.

sasha 'evropski standardi' ja ne znam što znače. sličnost postoji sa europskim standardima pa ću ti objasniti. EU standardi su ti sloboda govora, sloboda otvorenog lica (tj. bez marama), nitko ti neće odsjeći ruku ako ukradeš već ideš u zatvor, možeš se služiti toaletnim papirom. Sasha jedno pitanje: da li postoje EU standardi u tvojoj zemlji (čujem da je tamo običaj oskvrnjivati groblja)

kaa što se epidemije i zaraza tiče u pravu si. zato uvjek trba paziti na prevenciju kad se nalaziš u blizini *onih koji ne drže do osobne higijene*
Post Reply