Jos jednom pridji batine ces dobiti...
-
nightvision
#1 Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Bahatost BiH politicara i kockastih glava koji su uposleni kao njihovi vozaci i/ili tjelohranitelji nema granica.
http://--- NO LINKS ---/clanak/81615192151 ... %20dobiti!
Koliko sam puta pozelio da vozim fapa, pomeo bih ova vanago s ceste bez trunke sazaljenja.
Koliko sam puta pozelio da vozim fapa, pomeo bih ova vanago s ceste bez trunke sazaljenja.
- dinooh
- uglavnomja
#3 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
nightvision wrote:Bahatost BiH politicara i kockastih glava koji su uposleni kao njihovi vozaci i/ili tjelohranitelji nema granica.
i onda bi narednih 20 godina zivio u zenici, o drzavnom trosku
- cenecimoveocino
#4 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Zar nije Audi A8?

-
nightvision
#5 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
ne bi kad mi ide u susret preko pune.uglavnomja wrote:i onda bi narednih 20 godina zivio u zenici, o drzavnom trosku
- homega
#6 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Slažem se. Iz zakona treba izbaciti pravo političarima na jurcanje automobilima bez poštivanja saobraćajnih propisa.nightvision wrote:Bahatost BiH politicara i kockastih glava koji su uposleni kao njihovi vozaci i/ili tjelohranitelji nema granica..
Ko su, da bi bili iznad svih, da pretiču kolone, preko pune linije, da prolaze kroz crveno, da sijeku pješačke prelaze
- Kraj price
#7 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Ne opravdavam jurcanje i preticanje preko pune,ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju,ali cemu onda tjelohranitelji ako nekad nece odreagovat kad im se nesto ucini sumnjivo?Po meni je ovaj lik korektno odreagovao jer se doticni ljepio konstantno za njih tacnije provocirao.Neki dan sam bas na malti vidio trebu kako na sred ceste zaustavljao auto, izlazi ,prilazi momku iza i pita ga hoce li samar,jel normalan sta radi to,od grada se ljepi za nju...
-
kakavdanakneiskustvu
- seln
#9 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Duznost svjesnog i savjesnog gradjanina je da reaguje na ovakve stvari. ovo nije treba (dakle, privatno lice), vec sluzbeni auto placen nasim novcem, koje vozi mrcina placen nasim novcem.Kraj price wrote:Ne opravdavam jurcanje i preticanje preko pune,ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju,ali cemu onda tjelohranitelji ako nekad nece odreagovat kad im se nesto ucini sumnjivo?Po meni je ovaj lik korektno odreagovao jer se doticni ljepio konstantno za njih tacnije provocirao.Neki dan sam bas na malti vidio trebu kako na sred ceste zaustavljao auto, izlazi ,prilazi momku iza i pita ga hoce li samar,jel normalan sta radi to,od grada se ljepi za nju...
- seln
#10 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Trebalo bi ovo fino proslijediti Denisu Becirovicu i traziti komentar.
- homega
#11 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
kakavdanakneiskustvu wrote:
Ako zaista bude pokrenuta odgovornost bahatog tjelohranitelja, biće to jedna mala, ali kvalitetna pobjeda javnosti i medija u borbi protiv korupcije
- Kraj price
#12 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?seln wrote:Duznost svjesnog i savjesnog gradjanina je da reaguje na ovakve stvari. ovo nije treba (dakle, privatno lice), vec sluzbeni auto placen nasim novcem, koje vozi mrcina placen nasim novcem.Kraj price wrote:Ne opravdavam jurcanje i preticanje preko pune,ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju,ali cemu onda tjelohranitelji ako nekad nece odreagovat kad im se nesto ucini sumnjivo?Po meni je ovaj lik korektno odreagovao jer se doticni ljepio konstantno za njih tacnije provocirao.Neki dan sam bas na malti vidio trebu kako na sred ceste zaustavljao auto, izlazi ,prilazi momku iza i pita ga hoce li samar,jel normalan sta radi to,od grada se ljepi za nju...
-
bull21
#13 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Mogli smo kakvu online peticiju pokrenuti... nismo odavno 
- Edin H.
#14 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
A sta cemo sa kulturom ophodjenja?Kraj price wrote: Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?
- kritichar
#15 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
ma znam ovog, ja ga bubo stalno i vidi dokle je doguro
- Kraj price
#16 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Kakvom crnom kulturom nisi na kocertu becke filharmonije...Edin H. wrote:A sta cemo sa kulturom ophodjenja?Kraj price wrote: Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?
Da nije trebo mozda mu kupit kilo kafe,secera,bombonjeru sve fino zamotat,dat mu i zamolit ga da se ne ljepi?Sa stokom ne mozes drugacije vidis da dodatno provocira kao slobodno drug,nebi li ga ovaj opalio i osto bez posla...
- homega
#17 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Odgovor na ovakva pitanja mora dati policija - pratnja, a ne kabadahija vozač političara, koji misli da je uhvatio boga za muda ako je sjeo u crnu limuzinu.Kraj price wrote:Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?seln wrote:Duznost svjesnog i savjesnog gradjanina je da reaguje na ovakve stvari. ovo nije treba (dakle, privatno lice), vec sluzbeni auto placen nasim novcem, koje vozi mrcina placen nasim novcem.
- Kraj price
#18 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Ako je tjelohranitelj posao mu je da odreaguje kad je nesto sumnjivo, za to je placen...homega wrote:Odgovor na ovakva pitanja mora dati policija - pratnja, a ne kabadahija vozač političara, koji misli da je uhvatio boga za muda ako je sjeo u crnu limuzinu.Kraj price wrote:Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?seln wrote:Duznost svjesnog i savjesnog gradjanina je da reaguje na ovakve stvari. ovo nije treba (dakle, privatno lice), vec sluzbeni auto placen nasim novcem, koje vozi mrcina placen nasim novcem.
Druga je stvar sto je vecina kivna na takve pa samo gleda kako ce ih zajebat,navest na tanak led....
Ljubomora je cudo.
Last edited by Kraj price on 08/11/2014 13:24, edited 1 time in total.
- Edin H.
#19 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Bolje da se lijepi u autu, nego u tramvaju.Kraj price wrote:Ne opravdavam jurcanje i preticanje preko pune,ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju,ali cemu onda tjelohranitelji ako nekad nece odreagovat kad im se nesto ucini sumnjivo?Po meni je ovaj lik korektno odreagovao jer se doticni ljepio konstantno za njih tacnije provocirao.Neki dan sam bas na malti vidio trebu kako na sred ceste zaustavljao auto, izlazi ,prilazi momku iza i pita ga hoce li samar,jel normalan sta radi to,od grada se ljepi za nju...
- Kraj price
#20 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Od 17-tog stupaju novi na snagu ovo su "stari".....Eurosa wrote:Glasali ste-eto vam ga!
- seln
#21 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Doduse, Bosna je poznata po napadima na politicare...svaki dan ginu dvojica-trojica.Kraj price wrote:Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?seln wrote:Duznost svjesnog i savjesnog gradjanina je da reaguje na ovakve stvari. ovo nije treba (dakle, privatno lice), vec sluzbeni auto placen nasim novcem, koje vozi mrcina placen nasim novcem.Kraj price wrote:Ne opravdavam jurcanje i preticanje preko pune,ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju,ali cemu onda tjelohranitelji ako nekad nece odreagovat kad im se nesto ucini sumnjivo?Po meni je ovaj lik korektno odreagovao jer se doticni ljepio konstantno za njih tacnije provocirao.Neki dan sam bas na malti vidio trebu kako na sred ceste zaustavljao auto, izlazi ,prilazi momku iza i pita ga hoce li samar,jel normalan sta radi to,od grada se ljepi za nju...
- seln
#22 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Jarane, izvini, ne mogu da ne primjetim kako opravdavas ovog papka.Kraj price wrote:Ako je tjelohranitelj posao mu je da odreaguje kad je nesto sumnjivo, za to je placen...homega wrote:Odgovor na ovakva pitanja mora dati policija - pratnja, a ne kabadahija vozač političara, koji misli da je uhvatio boga za muda ako je sjeo u crnu limuzinu.Kraj price wrote: Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?
Druga je stvar sto je vecina kivna na takve pa samo gleda kako ce ih zajebat,navest na tanak led....
Ljubomora je cudo.
Ljubomorni na sta? Na njegov trbuh? Seljacku odjecu?
Ljudi su kivni jer se zvanicna lica ponasaju kao kabadahije. Kompleksi su cudo.
- homega
#23 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Radi se o prekršajima iz saobraćaja, nije snimatelja atakovao na tijelo političara. Po tebi, ako ja iz svog stana jebem mater političaru, njegov vozač - tjelohranitelj, treba da mi razbije vrata i zaprijetiKraj price wrote:Ako je tjelohranitelj posao mu je da odreaguje kad je nesto sumnjivo, za to je placen...homega wrote:Odgovor na ovakva pitanja mora dati policija - pratnja, a ne kabadahija vozač političara, koji misli da je uhvatio boga za muda ako je sjeo u crnu limuzinu.Kraj price wrote: Vozi ali ne vozi krompir nego politicara.Sta on zna kakva je budala iza ako se stalno ljepi i sta hoce?
Ljubomora je cudo.
- Kraj price
#24 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Ne opravdavam ga uopste nego pokusavam biti realan za razliku od vecine....seln wrote: Jarane, izvini, ne mogu da ne primjetim kako opravdavas ovog papka.
Ljubomorni na sta? Na njegov trbuh? Seljacku odjecu?
Ljudi su kivni jer se zvanicna lica ponasaju kao kabadahije. Kompleksi su cudo.
Imate svoje misljenje koje necete promjenit jer ovakve likove ocigledno mrzite i ako vam nista nisu uradili...
Izgleda da si "slucajno" fulio dio kad sam u prvom postu rekao kako ne podrzavam one sto ugrozavaju ostale ucesnike u saobracaju....
Znaci,da nacrtam....ne podrzavam njegovo preticanje preko pune linije,voznju iznad dozvoljene brzine ali ne smatram lose sto je izasao i upozorio provokatora iza da se vise ne ljepi...
- Kraj price
#25 Re: Jos jednom pridji batine ces dobiti...
Tvoj zakljucak je ovo sa kojim se ne slazem....homega wrote: Radi se o prekršajima iz saobraćaja, nije snimatelja atakovao na tijelo političara. Po tebi, ako ja iz svog stana jebem mater političaru, njegov vozač - tjelohranitelj, treba da mi razbije vrata i zaprijeti
Ako iz svog stana jebes mater politicaru trebala bi doci policija i obrisat sa tobom patos....ko si ti da mu jebes mater?Druga je stvar ako ovako licno utices na njega kao i sigurnost onih koje vozi konstantnim ljepljenjem iza...Mislim da je to posao tjelohranitelja jer je ugrozen zivot onog koji je u tom vozilu...