Još jedna žrtva droge u Sarajevu
-
omcho
#1 Još jedna žrtva droge u Sarajevu
Još jedna žrtva droge u Sarajevu.Dana 23.05.2004 u 09:00h, u Sarajevu od prevelike doze HEROINA,umrla je Đenita-Đena.U sutrašnjim novinama detaljnije.
-
DonDavudes
omcho, jel 23. ili 24. pronadjena mrtva?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
cisto sumnjamEdit wrote:...bio je to njen izbor....
- horns&drums
Onog ko je odgojio da je svatko moze nagovarati na svasta i ko joj nije posvetio dovoljno paznje u pubertetu.Dalje vi doktorice, nisam kompetentan 
- krava
ma daj,
ne moze se sve obasnjavati time...
meni nije jasno kako ijedna normalna, psihicki zdrava osoba moze sebi ubrizgavati heroin u venu...
kada je toliko primjera sta heroin moze uraditi covjeku, a niti jedan primjer nije pozitivan....
meni nije jasno kako ijedna normalna, psihicki zdrava osoba moze sebi ubrizgavati heroin u venu...
kada je toliko primjera sta heroin moze uraditi covjeku, a niti jedan primjer nije pozitivan....
-
DonDavudes
svak je kovac svoje sudbine.
ne mozes kriviti nikoga zbog nebrige u pubertetu
po toj logici za sve nam je kriv Karadzic, jer, zaboga, prolupali smo nakon rata
PS. oko mene su se pravo pun o brinuli pa vidi kakav sam
djevojke, bajdvej, ima 34 godine. iz sarajeva je i zove se Dzenita H. zivila na Alipašinom, a u stanu od momka u gradačačkoj pronadjea mrtva
ne mozes kriviti nikoga zbog nebrige u pubertetu
po toj logici za sve nam je kriv Karadzic, jer, zaboga, prolupali smo nakon rata
PS. oko mene su se pravo pun o brinuli pa vidi kakav sam
djevojke, bajdvej, ima 34 godine. iz sarajeva je i zove se Dzenita H. zivila na Alipašinom, a u stanu od momka u gradačačkoj pronadjea mrtva
- horns&drums
Ne time, ali vidi sto Angela dole pobroja.krava wrote:ma daj,
Nitko zdrav nece odmah heroin u venu ali zato se priprema travom, pa hasisem,...po hijerarhiji...
Sjecam se da su stariji momci koji su pusili travu dok sam ja bio jedno 6 osnovne govorili kako Clapton pravi pjesme na heroinu.A meni Clapton genije...kada je toliko primjera sta heroin moze uraditi covjeku, a niti jedan primjer nije pozitivan....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ma ko ih jebeAngela wrote:Pocetak konzumiranja lakih droga (nekad i teskih) je u maloljetnom dobu. Maloljetnik nije u stanju donositi vazne odluke o sebi, a kamo li odluke koje se ticu zivota i smrti. U post-adolescentski period ulazi vec sa smanjenom sposobnoscu rasudjivanja, pod utjecajem narkotika. Ponovo - nije u stanju donositi odluke ili jednostavno nije vise u stanju sprovoditi ih (recimo odluku da prestane konzumaciju). Ovo je onako, za pricu.
A onako iskreno, iz duse - ne mogu da prevalim preko usta "sama je kriva". Za mene je zrtva - trgovaca, drustva, svoje slabosti, svoje nemoci, (mozda) roditeljske nesposobnosti da joj pomognu.
ja sam sa 16 17 godina oko 1500 maraka dao na knjige koje i danas rado čitam
budale će i dalje ginuti i nije mi ih nimalo žao
da mi je brat
- krava
da znam andjela, ali ipak svaki korak od prelaska sa trave na kokain ili na heroin mi uopste nije jasan...
zao mi je kad neko umre, ali npr vise mi je zao mlade osobe koja oboli od leukemije ili raka nego one osobe koja svoj zivot i zivot drugih unisti drogom....
zao mi je kad neko umre, ali npr vise mi je zao mlade osobe koja oboli od leukemije ili raka nego one osobe koja svoj zivot i zivot drugih unisti drogom....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
dilerima smrtna kaznawinetou wrote:Ma svi se oni krenu drogirati zato što im je to ko biva cool. Životni, porodični ovi oni problemi nemaju nikakve veze sa razlogom drogiranja.
Sve to treba dobro namlatiti.
drogerašima odsjećanje udova
i za 1 godinu nema više problema s drogom
brata bih zadavio da se drogira
-
kijametdedo
nije malogradjanstina novalicko, nego cisto iskustvo...
da ti je ikad horsas izletio iza coska, razbio te i klepio ti tasnu i mobitel, znala bi o cemu govorim. i najgore je sto im covjek ne moze nista, potreba je jaca od svega. spremni su ubiti za 50 maraka.
omcho, kao bivsi ovisnik to moze potvrditi...
narkomane u radne brigade ili u tabute! u svakom slucaju skinuce se...
da ti je ikad horsas izletio iza coska, razbio te i klepio ti tasnu i mobitel, znala bi o cemu govorim. i najgore je sto im covjek ne moze nista, potreba je jaca od svega. spremni su ubiti za 50 maraka.
omcho, kao bivsi ovisnik to moze potvrditi...
narkomane u radne brigade ili u tabute! u svakom slucaju skinuce se...