jope GRUPNJAK...sub. 17.07.2004. god. fis (zna se)...19 sati
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja ci nastojati da ne dodjem

- horns&drums
Ma imam ozbiljno cuganje u subotu, svi vrhunski igraci na jednom mjestu, 24 satno radno vrijeme.
Nego, kuma, gdje je ivi s velikim I ? Je l' otisla u Ameriga?
-
ivi
kome mogu li ja na to ozbiljno cuganje sa tobom, nisam odavno a dobro bi mi doslo, molimmmmm teeee obecajem da cu te slusat ...horns&drums wrote:Ma imam ozbiljno cuganje u subotu, svi vrhunski igraci na jednom mjestu, 24 satno radno vrijeme.
a ivi sa velikim I je tu doci ce i ona ... eh rekla je meni dolazim samo zbog onog tvog kuma (al ti se pravi kao da nista ne znas) ...
- horns&drums
Joooj povescu te neki drugi put, zadnji put kada je bilo zensko s nama zavrsila je u hitnoj na ispumpavanju. Nema ti tu zajebancije, exira se svakih pet do deset minuta pa ko izdrzi.
p.s. na repertoaru je loza hercegovacka
p.p.s. praviti cu se kao da nista nisam cuo

p.s. na repertoaru je loza hercegovacka
p.p.s. praviti cu se kao da nista nisam cuo
- Ivy
Srce drago ko se to raspituje o meni...Kume dusho, samo 1 na 1, ti i ja! Sve ostale opcije su iskljucene!horns&drums wrote:Ma imam ozbiljno cuganje u subotu, svi vrhunski igraci na jednom mjestu, 24 satno radno vrijeme.
-
regina
hvala horns veliko, veliko...dobih opkladu u slovo....mislim da ces ovako odgovoriti ( 50 eura nije sala) samo si trebao staviti " ja cu", a ne " ja ci"...ostalo je identicnohorns&drums wrote:Ja ci nastojati da ne dodjem![]()
![]()
![]()
hvala u ime jos dvoje koji ce dobiti pice od ove evropske petobanke
- horns&drums
Ma volim bona, samo se pravimivi wrote:ovo je dokaz da me stvarno niko ne voli ...horns&drums wrote:Joooj povescu te neki drugi put
Ivy (s velikim I) cuj 1:1 pa nije kladionica
Na zensko u cuganju mislio sam na zensku osobu, a ne na nasu cijenjenu forumasicu. No i o njoj se moze ispricati par traceva, pa eto kada umrem otvoriti cu za javnost dnevnik Goloubarnika pa neka se puk nasladjuje
Uvijek si od mene imala koristihvala horns veliko, veliko...dobih opkladu u slovo....mislim da ces ovako odgovoriti ( 50 eura nije sala) samo si trebao staviti " ja cu", a ne " ja ci"...ostalo je identicno
Nego pusti se u ime dvoje ljudi, nego pocasti raju-forumase. Nisi valjda tolika skrtica?
- Lace
ma ucugat cemo se ti i ja ...same...ionako nam ne treba publika za joint riganjeivi wrote:ma nema veze svakako me niko nikad nije ni volio ...ivi wrote:ovo je dokaz da me stvarno niko ne voli ...horns&drums wrote:Joooj povescu te neki drugi put
-
Svemirski_Jebach
od stoljeca 7. tu hrvati disukomi wrote:bez entiteta nema identitetakonyan wrote:ili grupnjak ili istrijebljenje.komi wrote:ZNA SE HDZ
bez grupnjaka nema identiteta
- horns&drums
1:1 uvijek znaci jedan naspram jedan. A i usrao sam se maloIvy wrote:Ja sam rekla 1 na 1, a ne 1:1...a to sto si se ti prep'o mishu to je drugi par cipela...Ivy (s velikim I) cuj 1:1 pa nije kladionica
Novo, loza je odlicna poslije sexa, vidjeti ces
ivy, obecanje: Sljedeci tjedan cugamo- 1:1
- horns&drums
Forumasa ima i biti ce ih vise od 2. No cuvaj ti lovu