Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da su svi nekad izbjegli sigurnu smrt. Ja u vise navrata najviše kao dijete.
Prvi put s 4 godine bez nadzora na nekom jezeru skocio s improvizovane skakaonice 5 metara imao onaj slauf oko sebe on odletio ja se gusio.
Nekako ne znam ni sam kako uspio dohvatiti slauf i spasiti se.
Drugi put s 11 godina vozao tomosa bez kocnica, uletio na raskrsnicu prosao izmedju 6 auta nekako i zabio se u bodiljkavu ogradu prezivio s ogrebotinama.
Treci put nedavno vracao se iz BL za Sarajevo preko Vlasica u noci, lik preticao vozilo u krivini ja naisao u sred manevra izbjegao frontalni pri 70kmh tako sto sam instinktivno skrenuo sa puta sreca pa je bilo mjesta pored ceste nisam ni gledao iskreno samo sam okrenuo volan.
ja se ne sjecam tih nekih situacija. vjerovatno je bilo saobracajki koje su me mimoisle ali da sam bila svjesna da sam mogla da umrem u nekom trenutku - ne.
al nesto kontam kako mozak napravi vezu- uradio sam to i to dobro (npr dao negdje neke pare) i onda mi se vratilo i ja prezivio. ono, dao marku i spasio sebi zivot
zasto ne dajemo vise ako stvarno tako mislimo ... ?
Najnovija sudar sa Dzipom bacalo me 2 puta okreto se u mene malo auto Ford i sta bi izletim iz auta koda me Tajson opalio.Rame oteklo udar bol u prsima ostalo ko nov auto totalno sjebano.Jel sevap jel sudbina ali jos malo zajebo sam macku.
Kao mali, ja se i ne sjecam, po prici imao 2g gledao na moru kako skacu sa stjene i popnem se skocim, naravno ostanem licem u vodi plutati pa me vadili i sabirali po plazi. A drugi put radio nesta oko vikendice, naleti pijan lik sa g2, bukvalno leti suto u zraku, uspijem se baciti u stranu izbije mi grablje iz ruku i kako je udario u ogradu, bodljikavu, omota je oko mene. Jos je 30m vozio i zabio se u drvo. Da me je udario ili teski invalid ili rahmetlija. Puhao 2.6 promila.