Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
muha_sa

#26 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by muha_sa »

iz SA je djevojka---svaki vikend u "Barlotiju" provodi
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Truba »

nema intelektualnu facu
Tomahawk11
Globalni moderator

#28 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Tomahawk11 »

Šveđanin wrote:Da je nesto narocito lijepa da treba dobiti svoju temu - bas i nije. Al nebi odbio! :-D Ovo sto ti trazis je klasican grand parada izgled i pojam ljepote, mozes to itekako naci danas.. sto nije samo po sebi lose jer treba postojati mogucnost izbora, pa idi za onim sta volis. Mozes ih naci po "elitnim" klubovima u tvom gradu, centar su im splavovi u BG a ljeti na izvikanom Zrcu i u Budvi. One imaju sirok krug muskaraca koji im se udvara pa mogu birati. A neko sve to mora isfinansirati, tako da...

Uhvatio si se za kategoriju za koju itekako treba para.. govorim u globalu ne za tebe licno i onda te jedna ovakva odbije i ti kao pojedini sa podforuma Ljubav i seks krenes kmecati kako su sve zene sponzoruse.. :-D Pazi se sa ovakvima..
:thumbup: Objasnio si mu, sad ako mu nije jasno, nece biti nikad.
Al fakat je sve u bobu. Stvar je jednostavna - lovu u padze i napadaj.
Gabrielo

#29 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Gabrielo »

Tomahawk11 wrote:
Šveđanin wrote:Da je nesto narocito lijepa da treba dobiti svoju temu - bas i nije. Al nebi odbio! :-D Ovo sto ti trazis je klasican grand parada izgled i pojam ljepote, mozes to itekako naci danas.. sto nije samo po sebi lose jer treba postojati mogucnost izbora, pa idi za onim sta volis. Mozes ih naci po "elitnim" klubovima u tvom gradu, centar su im splavovi u BG a ljeti na izvikanom Zrcu i u Budvi. One imaju sirok krug muskaraca koji im se udvara pa mogu birati. A neko sve to mora isfinansirati, tako da...

Uhvatio si se za kategoriju za koju itekako treba para.. govorim u globalu ne za tebe licno i onda te jedna ovakva odbije i ti kao pojedini sa podforuma Ljubav i seks krenes kmecati kako su sve zene sponzoruse.. :-D Pazi se sa ovakvima..
:thumbup: Objasnio si mu, sad ako mu nije jasno, nece biti nikad.
Al fakat je sve u bobu. Stvar je jednostavna - lovu u padze i napadaj.
Za svaku zenu ti treba lova. Ne treba jedino do sesnaeste godine mozda.
emmir1

#30 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by emmir1 »

Kako za svaku ženu treba lova?

Eno onaj tuzlak je dobro primjetio.

Nedavno se jedna vrhunska treba udala za momka iz Laktaša koji je na birou i nezaposlen.
resito

#31 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

Koliko para treba za ovu? Pa ne moraš valjda biti milioner za ovo. :D U glavnom ako neko skonta o kome se radi neka javi.
Ali pročitaće dosta ljudi ovu temu pa nije Sarajevo Njujork pola grada se preko nekoga zna valjda će se neko javiti ako je tačno. :D

Nismo mi Monako, nema mnogo milionera tako mi je i konkurencija manja... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#32 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Tomahawk11 »

@Gabrielo, podrazumjeva se, samo sto se ovdje misli na klasicnu sponzorusu.
Gdje to spomenu, sjetih se jednoh hadzije sa Tranzita, taj ih mijenja ko carape i to su bar 20 godina mladje od njega, al uvijek kaze:''Jaro, zao mi je kafu joj platiti!'' :lol: :lol:
resito

#33 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

emmir1 wrote:Kako za svaku ženu treba lova?

Nedavno se jedna vrhunska treba udala za momka iz Laktaša koji je na birou i nezaposlen.

Haha misliš na ženu Dodikovog sina. :D

E vidio sam one slike što su postavljali po novinama i mogu reći da neko kao njegov sin ko je u tom svijetu da kažem "visokom" svijetu (žurke, jahte, provod, italija itd) i ima dosta para, realno je mogao naći i bolju. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#34 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Tomahawk11 »

resito wrote:Koliko para treba za ovu? Pa ne moraš valjda biti milioner za ovo. :D U glavnom ako neko skonta o kome se radi neka javi.
Ali pročitaće dosta ljudi ovu temu pa nije Sarajevo Njujork pola grada se preko nekoga zna valjda će se neko javiti ako je tačno. :D

Ne moras. Dobro auto, da nisi cicija (dakle, ne gledas koliko je pice i te stvari), da se vrtis po in mjestima....
emmir1

#35 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by emmir1 »

resito wrote:
emmir1 wrote:Kako za svaku ženu treba lova?

Haha misliš na ženu Dodikovog sina. :D

E vidio sam one slike što su postavljali po novinama i mogu reći da neko kao njegov sin ko je u tom svijetu da kažem "visokom" svijetu (žurke, jahte, provod, italija itd) i ima dosta para, realno je mogao naći i bolju. :D

Jebiga on je tražio i da zna pravit pitu i čuvat kitu.

A ova plavka iz uvodnog sa onim noktima teško da može pravit pitu.

Pucala bi joj

jufka
AstorH

#36 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

:thumbup:
Gabrielo

#37 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Gabrielo »

Tomahawk11 wrote:
resito wrote:Koliko para treba za ovu? Pa ne moraš valjda biti milioner za ovo. :D U glavnom ako neko skonta o kome se radi neka javi.

Ne moras. Dobro auto, da nisi cicija (dakle, ne gledas koliko je pice i te stvari), da se vrtis po in mjestima....
Auto je danas najbitnije. Mora se moci pohvaliti jaranicama i staviti sliku na fb.
Ukratko. Kod nas je dovoljno da si babin sin.
Kinaski

#38 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Kinaski »

Dobra picka, ali nije toliko dobra koliko je ovaj nas postavljac teme poludio za njom. Kad ona vidi ovu temu, pa komentare na tom sajtu, zamisli koliko ce tad umislit da je dobra picka. Udala bi se ona za tebe, sad da je pitas
5korpus

#39 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by 5korpus »

momak u fazonu :D

AstorH

#40 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

Vidi ovdje mozda je nadjes gdjegoda, inace slike su od Petka i Subote, bio sam u Aquariusu u subotu. Poz.

https://www.index.hr/black/clanak/kad-v ... 34188.aspx
Gabrielo

#41 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Gabrielo »

A zasto su na kliksovom najtlajfu sve ruzne? :D
resito

#42 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

Tomahawk11 wrote:

Nisam ta kategorija ništa od toga. Ali znam neke momke koji jesu i baš svi ali svi odreda vode sa sobom ekstra lijepe djevojke. A ne možeš ni za jednog od njih reći da su uspješni ni da su nešto ostvarili kad nisu ni mogli, imaju 18,19,20.. godina i to im je sve od roditelja.. nisam zavidan, samo kažem činjenice.

Ali kad bolje razmisliš ja da sam žena i da mi se udvara 50 muškaraca.. i da su od njih 10 baš ono super, od izgleda karaktera pa nadalje.. sigurno da one logično biraju e ovaj može da me odvede na vrelo Bosne a ovaj u Pariz, ovaj vozi polovnog tatinog golfa 4, a ovaj drugi ima svog A6... i kad već imaju veliki izbor biraju bogatijeg opravdano jer žele nešto vidjeti iskusiti u životu. Što je malo bezveze za nas jedno 90% koji ne ispunjavamo te kriterije.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#43 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Truba »

jaoj x noge ima :lol:
Aoida

#44 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Aoida »

Tužno je vidjeti i pročitati kako jeftino većina vas gleda na žene.
resito

#45 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

A pazite ovo.
Ja sam uvjeren da je broj ovih i sličnih djevojaka mnogo veći od broja sitnih i krupnih bogataša počev od ovih što imaju samo dobro auto pa nadalje..

Može li se desiti kako je njih veliki broj a mali broj takvih muškaraca pa onda one da spuste očekivanja i da pogledaju nekoga ko je prosječan u materijalnom stanju.. ali može je nasmijati i super se mogu provesti bez nekog luksuza. :D

AstorH wrote:Vidi ovdje mozda je nadjes gdjegoda, inace slike su od Petka i Subote, bio sam u Aquariusu u subotu. Poz.

https://www.index.hr/black/clanak/kad-v ... 34188.aspx
Kakve su cijene, ima li dobrih žena? :D
walter kurtz

#46 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by walter kurtz »

Bez brda love i barem 10 grama bijelog razocaran ces se vratiti ja sam bio ali sam imao gore navedeno :mrgreen:
ho oponopono

#47 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by ho oponopono »

...i ovaj bi ziljavu picoku, hodajuci cjenovnik...i jesi siguran da imas dovoljno vazelina?! :pisnula: i :pisnuo:

...ma nema sta, karington pravog kalibra...bicarki za izvoza jebote, ne trebas nigdje mrdnut... :pusi2:
junior3

#48 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by junior3 »

muha_sa wrote:iz SA je djevojka---svaki vikend u "Barlotiju" provodi
Muha kao u godinama, ovo-ono a svaki vikend u provodu. :D
junior3

#49 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by junior3 »

ho oponopono wrote:...i ovaj bi ziljavu picoku, hodajuci cjenovnik...i jesi siguran da imas dovoljno vazelina?! :pisnula: i :pisnuo:

...ma nema sta, karington pravog kalibra...bicarki za izvoza jebote, ne trebas nigdje mrdnut... :pusi2:
Jest' tebi dobro majke mi. :D
AstorH

#50 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

resito wrote:
Kakve su cijene, ima li dobrih žena? :D
Cijene za nas Balkance su previsoke.
A zena ima svakavih. I dobrih i onih koje to nisu i mislim da sebi ne smijes dopustiti da se tamo zaljubis jer svaka druga ponistava onu prvu.
Bar ja ne mogu jer je toliko velik izbor da ne mozes prstom izabrati jednu jer nakon par sekundi vidis jos ljepsu.
Ne znam kako je decko dosao do toga da trazi ovu curu, mozda je imao neku duzu konverzaciju sa njom pa ga privukla, ali sto se tice izgleda tamo je bolja od bolje, ovisno u kom smijeru gledas jer ima i gay odrediste :D
Btw tamo sam svake godine i znam u kojem smjeru da gledam, ali se jos nikada nisam zaljubio. Zrce je mjesto avantura i nicega drugog.
Moje misljenje i razlog zbog kojeg idem tamo,a li vjerovatno da ima ljudi i koji se zaljube.
Last edited by AstorH on 03/08/2015 16:38, edited 1 time in total.
Locked