JEDNO PITANJE...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
TheGame

#1 JEDNO PITANJE...

Post by TheGame »

gledao sam clip kod jarana kad u iraku frajeru odsijeku glavu :shock: :( (da bar nisam) pa me zanima ako mi moze i ko reci kad ovdje nastupi smrt?pošto mu jer rezao glavu jedno pola minute. zna li i ko onako medicinski objasniti?
margareta

Post by margareta »

Ja cu odgovoriti na to simpaticno pitanje.
1.Zavisi od dobre volje sjekaca.
2.Zavisi od vrste rekvizite.
3.---------- starosne dobi 'pacijenta' i sjekaca.
4.Smrt nastupa istoga momenta po odsjecanju glave.

PS.Decidne inf. potrazi na : http://www.klaonnica.glava.net.ba
ili postavi pitanje na stranicu 'oglasa'.

Lijep ugodjaj

vozdrica
violentjack

#3 Re: JEDNO PITANJE...

Post by violentjack »

TheGame wrote:gledao sam clip kod jarana kad u iraku frajeru odsijeku glavu :shock: :( (da bar nisam) pa me zanima ako mi moze i ko reci kad ovdje nastupi smrt?pošto mu jer rezao glavu jedno pola minute. zna li i ko onako medicinski objasniti?
Zavisi samo covjek ti je isto Kokos kod toga..glava se zna koprcati sama..a smrt je ocigledna zastrasujuca kad ti rezu glavu tupim nozem

Pa covjek bi sam skakao pod giljotinu....bar je ostro sjecivo bilo..nego da ti neko polahko i sadisticki vadi zivot.,..metak u celo je za ovo premija nazalost :( :( :(

Jos sam gledao preko videa kako frajeru nozem sjeku glavu..onaj ko ima slabiji stomak nek ne gleda :sad:
Pooll

Post by Pooll »

uzas :x daj boze da nikad ne saznam kako to izgleda :cry:
Zox

Post by Zox »

Neka me hecimi na forumu isprave, ali kad ti presijeku zilu koja dovodi krv u mozak, nakon mozda tridesetak sekundi vise I NE ZNAS jesi li ziv ili mrtav.
lady_lover

Post by lady_lover »

jao tema na ovom forumu, onaj se nasladjuje nad friskim lesom, ovdje se diskutuje o prerezivanju grkljana :cry:

pa stvaaaaaaaaaaaarno ljudi koji vam je :roll:
zoka

Post by zoka »

kazu da su francuzi smatrali da je giljotina najhumaniji nacin da nekoga ubijete... mnogi su opisivali izraz lica glave koja je pala sa giljotine pokrete ociju i lica sve dok svi refleksi ne odumru i posljednja misao ne stane.
Post Reply