JEDAN COVJEK-JEDAN GLAS

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ocammog

#26 Re: JEDAN COVJEK-JEDAN GLAS

Post by ocammog »

Sta, upises fakultet samo da bi skonto sta je jedan covjek jedan glas i unitarna drzava?

Pravo da ti kazem, ne znam sta bi ti oni koji su malo bistriji i od mene i od tebe rekli na tu ideju. :lol:

Ja mislim da onaj ko zna to objasnit moze to uradit u dva-tri paragragfa ko ovaj forumas dole, "medvjed23". :thumbup:
ladyblue18 wrote:Upises pravni fakultet i za cas saznas sve to sto te zanima. :D
Last edited by ocammog on 02/11/2010 09:45, edited 1 time in total.
ocammog

#27 Re: JEDAN COVJEK-JEDAN GLAS

Post by ocammog »

Da ti pravo kazem, ne znam sta ti vrijedi srednja skola ako ne kontas ni osnove normalne price.

Evo npr. ja pretpostavljam da ti imas srednju skolu a ja recimo nemam.

I ja sad tebe zamolim da mi objasnis ukratko "jedna covjek-jedan glas" i/ili "unitarizam" i ti umjesto da to uradis, odgovoris sa jos jednom "naprednom salom" poput ove sa srednjom skolom.

Sta ti onda vrijedi srednja skola ako nisi sposoban udostojit se da nekom pomognes? Kolko ja znam, otkad je vijeka cinizam i aroganijca su bile mane i ostace dok je vijeka, pogotovo od strane nekog ko ni sam nije demonstriro da poznaje materiju...Sorry :sad:

Occa

cyprus wrote:
ladyblue18 wrote:Upises pravni fakultet i za cas saznas sve to sto te zanima. :D
A ne bi škodila ni srednja škola :D
Last edited by ocammog on 02/11/2010 10:01, edited 4 times in total.
ocammog

#28 Re: JEDAN COVJEK-JEDAN GLAS

Post by ocammog »

@Medvjed 23, hvala na pomoci :thumbup:

Medvjed 23, tvoj odgovor dodje ko neki antidot za sve one koji se nisu pomakli dalje od cinicnih sala i aroganijce ;-) , bez obzira na to da li doticni/a imaju fakultet ili srednju skolu...

Imaju i mnogi nasi politicari i srednju skolu i fakultet , pa dokle smo dogurali s njima. Bojim se da cinicnima i arogantnima ne moze pomoci ni srednja ni fakultet....cinizam i arogancija su i dalje mane i to ozbiljne...sorry :sad: ( pozdrav "Ladyblue 18 " i "Cyprus" i hvala na vasoj "pomoci", u nasem dobrom starom i uhodanom "stilu". Ma sta bi ovaj svijet bez vasih posalica i humora :-D

Meni je nasipaticnija ova nasa arogancija.Najjaci smo kad treba cinicno nekog kritikovat , reko bi covjek, nema ma ovo je neka napredna nacija, a vamo zadnja rupa na svirali u svijetu-za sadake.

Kolko to mi naucnika godisnje proizvodimo pa da moramo bit ovako arogantni, kritizeri i kontrasi?

Pa i Japanci su skromiji od nas.

Al ne, mi smo najpametniji. :lol:

Sva sreca ostala je jos sacica bistrog i nesikopleksiranog svijeta.

Medvjed 23 tebi svaka cast :thumbup:

Occa
Post Reply