Zato sto vlast jos uvjek usaglasava put pacijenta, zatobsto nije bilo smjernica kako postupati, smjernice isto implementira vlast a ne dr, zato sto je zastita bila nepostojeca.Presaasa wrote: ↑25/04/2020 16:12Majstore prerano donosiš zaključke. Ne glasam ja za Kaknju ni slične, naravno da je ono sramota za njega i državu. Ali ne vidim bitnu razliku između njega i doktora koji neće da izađu na teren, već plešu neki glupi ples i još to objavljuju na fejsu.KIseljak12 wrote: ↑25/04/2020 10:22Ne boj se, ovakvi i glasaju za Kaknju i Kanjice. Nece se ni osvrnuti na njega.
Svaka cast doktorima, medicnskim sestrama i braci, cistacicama, svima od reda (osim necasnim izuzecima, al nisu oni tema), da budu jos dugo zivi, zdravi i veseli.
OK, ako žele reklamu nek urade neki dobar potez! Zašto na početku korone nisu smjeli da odu po ženu u Hrasnici? Zašto su nakon bezbroj poziva poslali samo vozača? Zašto moraš moliti dispečera da ti pošalje ekipu, i zašto on svaki put kaže da imaju previše posla? Nek mi neko to objasni da ima smisla i ja ću otići i plesati sa njima.
Je li se ovako zarađuje plata?
- nepass1
#26 Re: Je li se ovako zarađuje plata?
- seoBIH
#27 Re: Je li se ovako zarađuje plata?
spanski uhljebiRothmans wrote: ↑25/04/2020 18:57 evo i zenicki uhljebi
https://www.zenicablog.com/video-pogled ... ja-zenica/
-
Seyfo
#28 Re: Je li se ovako zarađuje plata?
All the uhljebs like this.
-
kogaba
#29 Re: Je li se ovako zarađuje plata?
hitna radi 24 sata ali zna se desiti da nema vozila na raspolaganju.U Visokom imaju 3 vozila ali kad je meni trebalo nema ni jednog slobodnog ili nije bilo vozača iako sam blizu 400 m ,žena se onesvijestila hitnu zovem ne mogu je sam nositi 2 sprat nigdje nikog a kada se neko onesvijesti onda je duplo teži. javi se doktorka i kaže nemamo vozilo snađi se i spusti slušalicu.Ponovo zovem i kažem da mogu sam ne bih vas zvao bar mi recite šta da radim pritisak je opao na 55 35,kratko kaže daj soli i opet spusti.Brzinski razmutim kašičicu soli u malo vode i sipam u usta iako ona ne zna ništa da bi za 10 sekundi došla ksebi,bili su to trenuci opstanka za nečiji život ,nisam išao u hitnu da vidim ko je doktorka i da li imaju vozila i vozača jer uvijek iu blizini imaju rezervnog vozača to jest koji blizu stanuje al eto sreća pa se sve završilo kako treba.
- nepass1
#30 Re: Je li se ovako zarađuje plata?
Je li kupuje doktor vozila ili vlast koju je narod izabrao?
-
Presaasa