Mozda zato se i boje, nestat ce im tema za razgovor uz kafu...
Inace, protiv sam nekih bas, bas eksplicitnih radnji na jako prometnim mjestima. Razumijem da je to za nekog turn on, ali treba ipak imati razumijevanja za one kojima nije.
samo da ponovim post - da ne bilo zabuneeluna wrote:ako smo dobro upratili, tema i postavljeni problem i jeste upravo to što se u sred bijela dana jebu u školsom dvorištu, a ne negdje u šumi ...i koliko pročitah, čak i većina forumskog puka se slaže da nije u redu "public sex" ili ti jebačina u sred dana (radnog) u školsom dvorištu, ali da izdvojeno pusto mjesto u kasnim večernjim satima, pusta livada na planini, ili šuma negdje u okolici grada, nikome nije problemAleksoMKD wrote:Totalno se slazem. Ako me kazne platit cu.S4mpion wrote:
Čak i u prirodi ako poremetiš nečiji red i mir, to opet nije OK, jer i priroda je javna površina baš kao i park. Ako već neko želi da rizikuje na taj način, bujrum, ali sutra ako popuši kaznu, nek ne izigrava Engleza i nek je prihvati k`o čovjek.
Znam lika iz komšiluka koji je dobio 200KM kazne zbog obavljanja nužde u parku i nešto se buni. Ako već radiš nešto na svoju odgovornost onda je uredu da prihvatiš odgovornost bez pravdanja i pozivanja na ubice, lopove, političare i sl.
Ali ako me prekine neko u seksu u sumi verovatno cu placati i otstetu za fizicke povrede.
Aman ljudi, ako u sred sume nadjete na mladi par koji uziva i ako ih prekinete onda stvarno nemate srca. Ne jebu se u dvoristu skole vec su tu otisli da ne smetaju nikome.
vidis da si ih omela...lavorpunvode wrote:samo da upratim, ne dajte se omesti