Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam siguran da je ovaj Pajic Srbin, prije mi zvuci kao Zidov. Al' posto necemo ni sa njima nista da imamo (pobise nam bracu Palestince), ja sam za, IZVALJUJ.
Lift ili elevator je okomito prevozno sredstvo koje sluzi da se ljudi, tehnika i ostalo podize na odredjene visine, a da se zaobidju stepenice. Mnogo je izum lifta pomogao starijim ljudima, djeci, umornim pregaocima.
Lift moze biti i kosi (imate na Ciglanama jedan), i vodoravni (nismo jos metropola pa ne mogu da vam predocim praxu).
Nadam se da ce mi biti zahvalni oni koji nikada nisu culi ili se provozali istim i da ce se prepoznati.
Brazzo ja se zajebao pa počeo od Rade Končara.
Sad ne može niko ići dizalom već bi mi trebao jedan takav lift od Davida jer greškom sam uništio Radeta .
Eto počnite od sebe i ličnog primjera ali nemojete napraviti grešku kao ja.
znash li ti koliko je jadni david tereta izvuko (zhiva sila, namjeshtaj, zimnice, rezervne gume, motor od FAP-a, ....). uostalom na ch.vili su to u titino doba rijeshili jako efektno. na parnim spratovima latinichni a na neparnim chirilichni natpisi. pa ti vidi da se eventualno mjenjash s komshijom z aspratove