Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1. koze i jarci koji pišu wowim te, swatka i ostalo... umrite!!!!
2. konji od muškaraca koji čupaju obrve i "borrielo" frizure IZUMRITE!
3. indijeske serije u kojima konj kozi daje jedan jebeni papir 5 minuta a u pozadini muzika kao da su na ivici neke litice i njoj visi život o koncu... jebo vas režiser retardirane... kamera u minuti prikazuje 30 ljudi iskolačenih očiju kao da u redu za WC čekaju a stislo ih... opšta retardacija
4. za koze i kozojebe koji su rođeni u SA i onda (valjda zbog muszike koju slušaju narodna i Beog,. sindikat) pišu retardirane riječi... LEPA SI ; ovu pesmu sam ... ; KEVE MI ; ZNAČI KUME; mrš stoko ! u BG pa prosipaj te fore, prije dok je ovo bio normalno mjesto za zivjeti, cccijela juga je kupila fazone od sarajlija... na sta smo spali..
5. filmovi na federalnoj i bht-u CRNO BIJELI FRANCUSKI ... pa sve vam jebem jel vam za to plaćam pretplatu gamad ušljiva? sreća ima filmovizija...
6. retardiranim komentatorima sa prethodne dvije televizije kkojiiiiiiiii prenose utakmicu gore nego dženazu...
ima još svasta nesto sto me nervira al ovo mi pade na pamet
sgunited wrote:Prije godinu, dvije nasao sam jedan tekst na temi "isprazni se" koji mi je ostao, uglavnom neki momak opisuje kako reaguje na odredjene reklame, ne znam na forumu kojeg portala je bio ali nebitno, pa da vidim ima li slicnih stavova
ajjjjjjjjj majko mila ja luđeg "statusa"nepročita ko ovOJeg svaka čast ,fala ti mLogo,mLogo šo me vako sabahile nasmija ,svaka ti dala đe čuo i nečuo
Svemirco wrote:Radije da ih cupaju a ne da imaju jednu obrvu u komadu i izgledaju kao smajli naopacke i materijalni dokaz da smo nastali evolucijom od majmuna.
reci mi da nisi ozbiljan... jedno je kada napraviš razmak (vecinom to uradi se da vise ne rastu na tom području) a drugo je kad neko ko je imao sasvim normalne obrve napravi od sebe musku kuravu...
htcxone wrote:1. koze i jarci koji pišu wowim te, swatka i ostalo... umrite!!!! 2. konji od muškaraca koji čupaju obrve i "borrielo" frizure IZUMRITE!
3. indijeske serije u kojima konj kozi daje jedan jebeni papir 5 minuta a u pozadini muzika kao da su na ivici neke litice i njoj visi život o koncu... jebo vas režiser retardirane... kamera u minuti prikazuje 30 ljudi iskolačenih očiju kao da u redu za WC čekaju a stislo ih... opšta retardacija
4. za koze i kozojebe koji su rođeni u SA i onda (valjda zbog muszike koju slušaju narodna i Beog,. sindikat) pišu retardirane riječi... LEPA SI ; ovu pesmu sam ... ; KEVE MI ; ZNAČI KUME; mrš stoko ! u BG pa prosipaj te fore, prije dok je ovo bio normalno mjesto za zivjeti, cccijela juga je kupila fazone od sarajlija... na sta smo spali..
5. filmovi na federalnoj i bht-u CRNO BIJELI FRANCUSKI ... pa sve vam jebem jel vam za to plaćam pretplatu gamad ušljiva? sreća ima filmovizija...
6. retardiranim komentatorima sa prethodne dvije televizije kkojiiiiiiiii prenose utakmicu gore nego dženazu...
ima još svasta nesto sto me nervira al ovo mi pade na pamet
bolje cupati nego hodati sa ''lastom'' ili jednom obrvom...
dusa_raskopuša wrote:nemoj gledat' u nj' ak' ti smeta...'naci, nabavi sebi ogledalo pa sebe gledaj po vascijeli dan...
njegove/njene obrve, njegova/njena *ebena stvar
blago se tebi, pa imas kad da zagledas u tudje obrve
Valjda i bit teme jeste da se istresemo i da kažemo šta nas nervira. Meni je baš simpatičan njegov post. A ako se tebi ne slušaju tuđa istresanja, eno i drugih tema pa moralizuj.
1. glupi fejsbuk statusi djevojcica od 13 godina kako ih je zivot zgazio, bla bla bla, ostavio je momak i vise nikad nece imati povjerenja u muski rod i takve gluposti
2. kad umjesto v pise w: mawa swatka i ostale shitarije
3. ne znam vise, puno je toga