Istresi se!
-
miki.ba
#151 Re: Istresi se!
Al kad je tekma najavljuju reklame ko da slijedi događaj godine, a kad su malo duži produžetci otvoreno se žale, kao propade im marketing, nevjerovatno.
- madtv
#152 Re: Istresi se!
ludim kad kaze da se iskljucuju zbog programske šememiki.ba wrote:Al kad je tekma najavljuju reklame ko da slijedi događaj godine, a kad su malo duži produžetci otvoreno se žale, kao propade im marketing, nevjerovatno.
- phillie
#153 Re: Istresi se!
Upravo tako...madtv wrote:ludim kad kaze da se iskljucuju zbog programske šememiki.ba wrote:Al kad je tekma najavljuju reklame ko da slijedi događaj godine, a kad su malo duži produžetci otvoreno se žale, kao propade im marketing, nevjerovatno.![]()
![]()
'bla ih šema i njihovo planiranje
Jos nesto: jel neko upratio reklamu na foxlife-u cini mi se za PELENE PUFIES
- Shacii
#154 Re: Istresi se!
phillie wrote:Upravo tako...madtv wrote:ludim kad kaze da se iskljucuju zbog programske šememiki.ba wrote:Al kad je tekma najavljuju reklame ko da slijedi događaj godine, a kad su malo duži produžetci otvoreno se žale, kao propade im marketing, nevjerovatno.![]()
![]()
'bla ih šema i njihovo planiranje
Jos nesto: jel neko upratio reklamu na foxlife-u cini mi se za PELENE PUFIESnesto kao moderne pelene (asli go.vance u njima ne smrdi
)
jel to one šarene pelene...meni baš simpa reklama:)kako mrdaju guzama:D
- phillie
#155 Re: Istresi se!
Ma reklama je super, ali ono sta reklamiraju je
cuj moderne pelene...a rok trajanja im je max. 2 sata
al eto...zbog modernosti garant im je i cijena malo modernija u odnosu na pelene koje su out 
-
NeyTheHa
#156 Re: Istresi se!
a pelene su kewl, sarene... a znam da sestrina mala kad je nosila pelene uzme birati da li ce sa cukom ili patkom ili macom, tako da je ocito atrakcija kod djece...
blah za komentatora boksa na bht1. tako iritantan da sam na kraju ukinula zvuk.
blah za komentatora boksa na bht1. tako iritantan da sam na kraju ukinula zvuk.
- Aleluja
#157 Re: Istresi se!
...reklama za OBI kad onaj onog mlati onom ribetinom! 
-
Bellica
#158 Re: Istresi se!
Najgore je sto je reklama snimljena u Mercatoru koji je inostrani trzni centar, kupujte domace u tudjem trznom centru, da nije tuzno bilo bi smijesno.Hopkins wrote:Kupuj domace, kupuj srcem .... kad onu seljacku njusku vidim pljuno bi ga. A onda te dotuce onaj mamlaz: ovo je zemlja posteni ljudi, ovdje se oduvjek posteno radilo, radnicke ruke bla bla .... I onda se covjek zapita jel zivi u ovoj lijenoj rupi ili u Svici. treba ih tuziti za iznosenje laznih informacija![]()
![]()
-
Bellica
#159 Re: Istresi se!
Inace, nervira me sto na TV-u nema kvalitetnog programa, sve nekakve serije glupog sadrzaja za kojima ludi odredjen broj gradjana i ne propusta niti jednu epizodu, pa se poklopi termin 2-3 serije u isto vrijeme, pa su nervozni i dok su reklame na jednoj seriji, gledaju neku drugu i tako do kraja. Osim toga, zalosno je sto su crtani filmovi sve vise "agresivnog karaktera", nema vise onih koje sam ja gledala kao dijete, nego nekakve vile, zmajevi, pokemoni i ostalo, mrze se izmedju sebe i to djeca gledaju pa na ulicama imamo ovo sto imamo. Moja djeca to sigurno nece gledati, ako opet pocnu Cipelici, Leteci Medvjedici i sl. moze, a ove gluposti nisu ni za djecu ni za odrasle, kompletan TV program je dno dna. Dnevnici traju od 18:30h-20:00h i ni na jednom se ne objavi nista konkretno, ako hocu da saznam nesto bitno, moram 3-4 Dnevnika pregledati pa povezivati. Reklame su posebna prica, ako je program ovakav, sta da ocekujem od reklama. Srecom, TV ne gledam pretjerano, inace bih imala jos puno losih stvari koje se prikazuju za napisati.
-
miki.ba
#160 Re: Istresi se!
Nervira me ona indijska serija na pinku "Mala nevjest" il nešto slicno.
Svako ima svoj ukus al za mene je ona serija debilna.
Svaki put kad vidim da žena ono gleda pitam je jel retardirana.
Svako ima svoj ukus al za mene je ona serija debilna.
Svaki put kad vidim da žena ono gleda pitam je jel retardirana.
- XPERIA
#161 Re: Istresi se!
JEBENI SONY KOJI NEDA JB KUPCIMA A OBECAO JE!!!
Inace najgluplja reklama ubjedljivo je ona milka..pa jebem te glupa drzis kravu u kuci koja te gura i prati..sto nisi Kurban dala a ne u kucu je dovela
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Inace najgluplja reklama ubjedljivo je ona milka..pa jebem te glupa drzis kravu u kuci koja te gura i prati..sto nisi Kurban dala a ne u kucu je dovela
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
-
sgunited
#162 Re: Istresi se!
sto se tice tv programa sumnjam da ga ima goreg u evropi ali sami smo krivi, ne bi oni stavljali da se to ne gleda, dodjes kuci upalis hayat, nekakve turske placljivice, neke pjevaljke ili njihove emisije koje ismijavaju pjevaljke, pazi ironije, prebacis dalje na pink one indijke sa tackicama na celu, prvo sam mislio da je ono neka parodija na nesto ali eto izgleda da nije, ono kao priblizi neku glumicu, neka dramaticna muzika i tak ostoji par minuta, bez uvrede ali tesko mi je zamisliti tip ljudi koji to gledaju, ajde nema veze prebacis dalje obn, jedna od 17 turskih serija je na programu ili fashion guru nije zadovoljan mojom trenerkom, prebacis na tv1 CSI, u osnove na ranije navedene napredak, ali brate kad levat na osnovu formacije oblaka na nebu skonta da je ubica crnac, 34 godine (napunio prije dva dana) jos mu i adresu izbaci zapita se covje, ajde ono kazes necu vise nase da gledam prebacim fox life, jbg sjecam se prije znao sam kad sam kuci upaliti fox life i citav dan gledati ali danas, bogobojazljive namiguse, kad cujem taj naziv mrak mi na oci padne ali hajde kontas kratko to traje nadjem program medjutim poslije namigusa ide sex i grad, will i grace, lipstick jungle, kucanice, ruzna beti, tough love, kao da komplet drzava pati od pms-a, kad sve programe spojim tesko da mogu nekoliko sati necega korisnog izdvojiti
-
Heller
#163 Re: Istresi se!
sgunited wrote:sto se tice tv programa sumnjam da ga ima goreg u evropi ali sami smo krivi, ne bi oni stavljali da se to ne gleda, dodjes kuci upalis hayat, nekakve turske placljivice, neke pjevaljke ili njihove emisije koje ismijavaju pjevaljke, pazi ironije, prebacis dalje na pink one indijke sa tackicama na celu, prvo sam mislio da je ono neka parodija na nesto ali eto izgleda da nije, ono kao priblizi neku glumicu, neka dramaticna muzika i tak ostoji par minuta, bez uvrede ali tesko mi je zamisliti tip ljudi koji to gledaju, ajde nema veze prebacis dalje obn, jedna od 17 turskih serija je na programu ili fashion guru nije zadovoljan mojom trenerkom, prebacis na tv1 CSI, u osnove na ranije navedene napredak, ali brate kad levat na osnovu formacije oblaka na nebu skonta da je ubica crnac, 34 godine (napunio prije dva dana) jos mu i adresu izbaci zapita se covje, ajde ono kazes necu vise nase da gledam prebacim fox life, jbg sjecam se prije znao sam kad sam kuci upaliti fox life i citav dan gledati ali danas, bogobojazljive namiguse, kad cujem taj naziv mrak mi na oci padne ali hajde kontas kratko to traje nadjem program medjutim poslije namigusa ide sex i grad, will i grace, lipstick jungle, kucanice, ruzna beti, tough love, kao da komplet drzava pati od pms-a, kad sve programe spojim tesko da mogu nekoliko sati necega korisnog izdvojiti
- Aleluja
#164 Re: Istresi se!
U domu Pašića...danas nam je divan dannnnnnn ...
-
Enofazni števec
#165 Re: Istresi se!
Mrzim sto BiH uvozi proizvode sa Jupitera pa kod nas zbog troskova transporta kostaju duplo vise nego u Evropi i Americi
-
brazzo19
#166 Re: Istresi se!
Sinoc nasa draga Hana hadziavdagic na novoj tv u emisiji red carpet na tecnom hrvatskom ismijava nasu politicku scenu i citavu politicku kampanju povodom izbora ( da se razumijemo ne branim politicare ) ono je sinoc bilo fuj i jos ismijava na tecnom hrvatskom i govori " iz susjedne nam BiH" , sav sam se najezio fuj ....
-
Cosmic
#167 Re: Istresi se!
To smo o njoj znali. Međutim nismo znali da je postala stručnjak za akronime, ja recimo nikad ne bih rekao da CIK znači "Centralna predizborna komisija". You live and learn.brazzo19 wrote:Sinoc nasa draga Hana hadziavdagic na novoj tv u emisiji red carpet na tecnom hrvatskom ismijava nasu politicku scenu i citavu politicku kampanju povodom izbora ( da se razumijemo ne branim politicare ) ono je sinoc bilo fuj i jos ismijava na tecnom hrvatskom i govori " iz susjedne nam BiH" , sav sam se najezio fuj ....
- Lepa Protina Kci_
#168 Re: Istresi se!
Mene najvise iritira ona : "Moj stajling to moze podnijeti!!!" Kako su nasli onako grozan glas, bas se pitam! I normalno, kad se ista ta teta budi ujutro najljepsa na svijetu jer "njen stajling to moze podnijeti" 
- sanjam-te
#169 Re: Istresi se!
mogul ja ovo zalijepiti na ovoj temi:
http://www.klix.ba/biznis/news/valentin ... /121017017
Još će ovoj MKF spomenik podići, nabrojaše vrlina vazdan a nigdje da se spomene da je u ovoj MKF radno vrijeme od 08-20h i to redovno tako od pon-pet,a kad imaju kakvu akciju kredita,a imaju je svaka 3-4mjeseca onda se radi i do 23h i subotom i često i nedjeljom. Plate zaposlenim su mizerne, godišnji ,ako dobiju ikako, dobiju 7 dana ali na kraju mjeseca uredno od plate odbiju pare za topli obrok kao da si 18 dana bio na godišnjem.Ima toga još al bojim se da će mi popucati tipke na tastaturi

http://www.klix.ba/biznis/news/valentin ... /121017017
Još će ovoj MKF spomenik podići, nabrojaše vrlina vazdan a nigdje da se spomene da je u ovoj MKF radno vrijeme od 08-20h i to redovno tako od pon-pet,a kad imaju kakvu akciju kredita,a imaju je svaka 3-4mjeseca onda se radi i do 23h i subotom i često i nedjeljom. Plate zaposlenim su mizerne, godišnji ,ako dobiju ikako, dobiju 7 dana ali na kraju mjeseca uredno od plate odbiju pare za topli obrok kao da si 18 dana bio na godišnjem.Ima toga još al bojim se da će mi popucati tipke na tastaturi
- Aleluja
#170 Re: Istresi se!
...jao kad ona pjeva Lekadol plus C siguran za želudac, siguran za srce, uz puno vitamina C...tačno bi je 

- phillie
#171 Re: Istresi se!
Nemoj tako, koka je k'o iz americkih filmova iz 50-tihAleluja wrote:...jao kad ona pjeva Lekadol plus C siguran za želudac, siguran za srce, uz puno vitamina C...tačno bi je
- Aleluja
#172 Re: Istresi se!
pa zato što je bojena više me i iritiraphillie wrote:Nemoj tako, koka je k'o iz americkih filmova iz 50-tihAleluja wrote:...jao kad ona pjeva Lekadol plus C siguran za želudac, siguran za srce, uz puno vitamina C...tačno bi jesamo sto je u boji.

-
f1deL
#173 Re: Istresi se!
Yebem ti hljeb i seriju ko stavi ono govno od serije na obn..ona indijsko smece..mamu mu u prdaru ko stavi ono..serija ima 897 epizoda od toga 784 samo muzika gruha i pokaziva lica ljudi kao oni se cude ovo ono..yebem mu familiju ko stavi ono
- spadalo
#174 Re: Istresi se!
''za neželjena dejstva i nuspojave na lijek''...
pa hebem ti pravopis i gramatiku..otkad to ljudi ''dejstvuju na lijek'' ???
još zavergla ko da ga je protjerala sraćka pa zbrzi ko ni sebi ni svom
pa hebem ti pravopis i gramatiku..otkad to ljudi ''dejstvuju na lijek'' ???
još zavergla ko da ga je protjerala sraćka pa zbrzi ko ni sebi ni svom
-
zaon1
#175 Re: Istresi se!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEBEEMMMMMM
TI OBAVEZEEEEEE I OVAJ ZIVOT I SVEEEEEEEE
TI OBAVEZEEEEEE I OVAJ ZIVOT I SVEEEEEEEE