Istresi se!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Eluveitie

#126 Re: Istresi se!

Post by Eluveitie »

Da..
Nije da me nervira već mi smiješna ona reklama..Od davnina su naši preci vrijedno radili ili šta već.. :roll: Još dugo traje, hem suluda sva. :-)
Cosmic

#127 Re: Istresi se!

Post by Cosmic »

Onaj šonjo sa reklame za izbore je toliko iritantan da bih najrađe razbio televizor kad on "nastupa", ima facu za razvalit' bejzbol palicom.
Annora

#128 Re: Istresi se!

Post by Annora »

Meni je odvratna ona reklama za Fairy: Danas nam je divan daaann, aaa :( prosto se najezim kad je vidim, veze s vezom nema :?
Shacii

#129 Re: Istresi se!

Post by Shacii »

Annora wrote:Meni je odvratna ona reklama za Fairy: Danas nam je divan daaann, aaa :( prosto se najezim kad je vidim, veze s vezom nema :?

joj i meni,bljaaak
duspi

#130 Re: Istresi se!

Post by duspi »

srećom ne gledam tv skoro nikako, pa tako ni reklame jel, al kad već neko spomenu kino...

'idi u nlb leasing, tamo se želje ostvaruju' aaaaaaaaaaaaaa upucao bih nekog :D još imam poslovnicu nlb banke tačno ispred posla, svaki put im u prolazu uputim neku psovku hahah
dust in the wind

#131 Re: Istresi se!

Post by dust in the wind »

nervira me onaj mazlum iz zostera sto nas poziva da glasamo....e pa ako onakvi pozivaju sevap je ne odazvati se :D
žuti

#132 Re: Istresi se!

Post by žuti »

duspi wrote:srećom ne gledam tv skoro nikako, pa tako ni reklame jel, al kad već neko spomenu kino...

'idi u nlb leasing, tamo se želje ostvaruju' aaaaaaaaaaaaaa upucao bih nekog :D još imam poslovnicu nlb banke tačno ispred posla, svaki put im u prolazu uputim neku psovku hahah
Banke su zlo. Jedina STVAR na svijetu za koju imamo percepciju da nam olakšava život a ustvari nas porobljava.

Ili ono:

Ne moraju sve želje ostati na papiru

Zamisli te parodije...
f1deL

#133 Re: Istresi se!

Post by f1deL »

Cosmic wrote:Onaj šonjo sa reklame za izbore je toliko iritantan da bih najrađe razbio televizor kad on "nastupa", ima facu za razvalit' bejzbol palicom.
jes yebo majku..glup ko radijator da izvine guma :D
SandraB.

#134 Re: Istresi se!

Post by SandraB. »

Ne znam da li je neko vec spomenuo, ali meni je zlo kada reklamiraju neki ljekarski proizovd i ide sljedece :
XJRJEOMWOSMFRJEIOWDM i farmaceutom :D :D :D :D
(Pokusavaju nas upozoriti da potrazimo savjet ljekara ili farmaceuta, u nekih brzinskih 3 sekunde) :-D :-D
Tvrtko II Kotromanić

#135 Re: Istresi se!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

SandraB. wrote:Ne znam da li je neko vec spomenuo, ali meni je zlo kada reklamiraju neki ljekarski proizovd i ide sljedece :
(Pokusavaju nas upozoriti da potrazimo savjet ljekara ili farmaceuta, u nekih brzinskih 3 sekunde) :-D :-D
tako ti je na svakoj televiziji u svijetu
pretpostavljam da ima neka zakonska obaveza za to (nisam siguran doduse)
Sanchezao

#136 Re: Istresi se!

Post by Sanchezao »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
SandraB. wrote:Ne znam da li je neko vec spomenuo, ali meni je zlo kada reklamiraju neki ljekarski proizovd i ide sljedece :
Zakonska obaveza je upozorenje na kraju reklame, medjutim brzina izgovaranja upozorenja je tako velika jer se naplacuje reklama po sekundi, i sad sto ti to brze kazes manje ces platit :)
SandraB.

#137 Re: Istresi se!

Post by SandraB. »

Sanchezao wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:
Zakonska obaveza je upozorenje na kraju reklame, medjutim brzina izgovaranja upozorenja je tako velika jer se naplacuje reklama po sekundi, i sad sto ti to brze kazes manje ces platit :)

Upravo o tome i ja govorim...OK sto nas upozoravaju, ali onako brzo da samo uhvatis par rijeci a jos je toliko iritantno :x

:D :D
pirmin

#138 Re: Istresi se!

Post by pirmin »

žuti wrote:
duspi wrote:srećom ne gledam tv skoro nikako, pa tako ni reklame jel, al kad već neko spomenu kino...

Banke su zlo. Jedina STVAR na svijetu za koju imamo percepciju da nam olakšava život a ustvari nas porobljava.

Ili ono:

Ne moraju sve želje ostati na papiru

Zamisli te parodije...
Image
MaxPayne

#139 Re: Istresi se!

Post by MaxPayne »

nervira me što mi je ostalo 10 KM do prvog :(
BoliMeGlOva

#140 Re: Istresi se!

Post by BoliMeGlOva »

Uh kako sam se sad istreso u klonjari latife mi.
Aleluja

#141 Re: Istresi se!

Post by Aleluja »

...ona reklama za zott jogobellu...ma šipak, šta šipak šipčina, samo sjemenke kakvi komadi voća...eto... :roll:
sgunited

#142 Re: Istresi se!

Post by sgunited »

http://www.youtube.com/watch?v=aW3LEVGQ ... re=related

kako iritantna stvar, na fox lifu svakih 10 minuta
BlueBlood

#143 Re: Istresi se!

Post by BlueBlood »

reklama za mr proper kad ona balerina ispruzi nogu prema kameri iz ramena bi joj je ischupo !!!
Eluveitie

#144 Re: Istresi se!

Post by Eluveitie »

Nervira me ona Dajana Rosuljaš sa obn-a, ili kako se već zove, ne da mi se guglat :D. Špartla pudera i čega sve ne :shock: .
corbica

#145 Re: Istresi se!

Post by corbica »

Od reklama jedino želim da vidim Coca-Coline i to posebno one u vrijeme Božića i Nove Godine. Ostale sve su mi predostadne :!:
SandraB.

#146 Re: Istresi se!

Post by SandraB. »

corbica wrote:Od reklama jedino želim da vidim Coca-Coline i to posebno one u vrijeme Božića i Nove Godine. Ostale sve su mi predostadne :!:
Slazem se...Definitivno su njihove reklame najbolje! :-D Kao sto kazes posebno one za vrijeme Nove Godine i Bozica :-D
Jecky 43

#147 Re: Istresi se!

Post by Jecky 43 »

Trenutno reklama koja me najviše nervira je ona našeg ministra Ivankovića ono kupuj domaće... pa pauza...kupuj srcem...pa pauza..podsjeća me na Željka Stanarevića iz audicije :-D ...ono citat..."Čekujaću Godoa"..... :-D ....ah noć pa pauza......
a prije me je najviše nervirala reklama za Sprite...onaj debeli mali(čitaj.uhranjeni pubertetlija iz Oklahome)....kad ono pričaju o Grant Hill-u, a on na kraju:"Kad Grant Hill popije Sprite više nije žedan" :D .....a sa obzirom da je to bilo aktuelno 1999-2000-te,ja sam bio tad njegovih godina,Sprite kod nas je bio privilegija....dok smo se mi zadovoljavali Gold Colom i Gold Orangeom.... :-D 8-)
beco

#148 Re: Istresi se!

Post by beco »

Nervira me pola novinarki sa Hayata, Sejla a pogotova ona Aida sto ima jeb.... misljenje o svemu i sto da je dode neko iz NASE ona bi se pravila da je veci strucnjk. Nervira me sto neki likovi imaju prostor na TV tipa Emerika, onog malog Albinovica ili kako vec, pod hitno ukinuti glam blab, red carpet, nervira me sto na javnim servisima novinari po boji koze i nacjonalnosti dobijaju posao a nemaju veze sa poslom, cisti primjer one djevojke sto vode emisije prije svijetskog i evropskog prvenstva. Nervira me glupi Hayat koji plati licencu za Formulu 1 a nemaju ni uvodne emisije ne prenose sub kvalifikacije a komentatori su kriticni, bolje bi bili da sute nego sto pricaju. Nervira me sto na srni u jednoj recenici 150x moraju spomenuti RS. Nervira me sto na FoxLifu reklame traju 1000 godina. Nervira me sto izborna kampanja ovoliko traje i sto svako te za nekoga hoce vrbovati. a to da definitivno neke reklame treba zabraniti tipa za uloske, gljivice, dezodoranse. Nerviraju me nasi titlovi koje rijetko citam ali kad ih pogledam tek tad vidim koliko su netacni. Nervira me sto nemamo nezavisne dnevne novine, nerviraju me glupi tekstovi na portalu koji obecavaju kule i gradove a ustvari kazu nesto sto svi znaju i da nervira me sto se portal vise ne zove Sarajevo-x, nerviraju me glupe fotogalerije sa portala gdje se ljudi bez njihovog prisatnka slikaju. Nerviraju me glupa prepocuvanja ljudi po forum koja traju po vise strana, kao i otvaranja tema koje auto kupiti za 1000, 2000 KM ... Eto malo :-D
Last edited by beco on 24/09/2012 22:22, edited 1 time in total.
Cosmic

#149 Re: Istresi se!

Post by Cosmic »

Na Hayatu se u prenos F1 uključe pet sekundi prije kruga za zagrijavanje, a isključe prije nego što vozači stignu do podiuma, i to sve radi nekakvog mrtvog Bandinija s probušenim nosem. Ebo vas Bandini!
beco

#150 Re: Istresi se!

Post by beco »

Ali pazi ljdi su platili F1 licencu da bi tako neprofsjonalno radili.
Post Reply