u cemu je problem?zonbirile wrote:pure-love
pa imaš li imalo stida,i opet se pozivaš na Boga
covjek je umro,,a vi pricate kao da je zivotinja livsala...pitajte se vi za stid
u cemu je problem?zonbirile wrote:pure-love
pa imaš li imalo stida,i opet se pozivaš na Boga
ja se manje bojim Mercatora od reketaša, kamatara, silovalatelja, ubica, lopova itdistocnjak wrote:ko su ustvari istinski kriminalci u ovoj državi? Da li su to oni u Boss odjelima i kravatama koji su prodali sve naše BiH banke pa sada nemamo vlastite banke. Isti oni što su svom vlastitom narodu doveli bankare i zelenaše koji na zapadu kupuju novac za 3-4% kamate a nama ga prodaju za 10% kamate. Koji su nam doveli tržne centre iz Slovenije, Hrvatske i Srbije za neki njihov sitni interes da nas bezdušno pljačkaju i odnose milione iz Bosne ili su to oni sitni kriminalci koji su organizovali otpor i branili istu ovu državu u ratu?
pure_love wrote:Inna lillahi we inna ileyhi radziun
Allah ti oprostio grijehe i primio te u dzennet.amin
El-Fatiha
Gdje sam ja rekao da znam gdje je zavrsio? ja dovim da zavrsi u dzennetu,a Allah ce odluciti za to!zonbirile wrote:pure_love wrote:Inna lillahi we inna ileyhi radziun
Allah ti oprostio grijehe i primio te u dzennet.amin
El-Fatiha
ti izgleda ne čitaš postove.Nekolicina smo ti pisali povodom tvog posta,što je čista blasfemija.
Otkud tebi saznanje ,gdje je Čelo završio, i tražili smo ti objašnjenje o samoubistvu i islamskom učenju.
dje ces to javno reci, i to na ovo temi, sad ce te lincovat, cuj alkohol da konzumiras...d2 wrote:kako ide ? svadjate se i dalje ?
ja odoh na pivu, haj u zdravlju
Da je tebi sestru silovao, pitao bih te da li bi dovio. Ovdje se rasprava vodi o tome hoce li u dzennet ici jer se ubio ili nece. Odgovor je jednostavan, ako ima boga nece. Nece zato sto je ubijao, zato sto je silovao, zato sto je drogu dilao. Nije ba on zivio kao nevinasce da se sada raspravljamo o njegovoj smrti a ne o zivotu. Umro je kao sto je i zivio, grjesno. Ti @pure_love se nikada, ali nikada u zivotu nebi vise trebao smatrati vjernikom, jer si samo jedan licemjer i nista vise.pure_love wrote: Gdje sam ja rekao da znam gdje je zavrsio? ja dovim da zavrsi u dzennetu,a Allah ce odluciti za to!
sto se tice samoubistva,vehabije smatraju da to izvodi iz vjere(odatle ti fetva saudijskog alima)..vecina uleme smatra da je veliki grijeh,a da li ce Bog oprostiti-opet kazem,to je na Njemu ne na nama