IPAK SMO DRUGI !
- Fair Life
Popularnost festivala "Pjesma Evrovizije" je znatno izblijedila u odnosu na vrijeme kad je Tereza Kesovija nastupala za Monaco, ili kad je pobjednik bila ABBA. Tad su pobijedjivale pjesme, a danas je taj festival ispolitiziran.
Da se je glasalo i "na nevidjeno" rezultat se ne bi mnogo razlikovao.
Da se je glasalo i "na nevidjeno" rezultat se ne bi mnogo razlikovao.
Last edited by Fair Life on 16/05/2004 12:35, edited 1 time in total.
-
13
ja pardon i najvazni detalj i agresoru 12 poena ...... sramimo se .... koliko smo mi samo bijedni i treba nam tako da nas i dalje karaju i da budemo karani ..... pobili toliko ljudi logori silovanja sve palili i njima 12-ka .... republiko srpska, ili kako se vec odazivas ..... !!!! ..... mater vam jebem .... trebalo vas je do drine istrijebiti ..... ali polako doce rat opet .... za 50 godina ....
joj jesam se upalio ..... stvarno mi je smetalo .....
joj jesam se upalio ..... stvarno mi je smetalo .....
-
igla
ma ljudi ko je jos vidio da eurosongu pobjedjuje najbolja pjesma
da je tako tosa bi bio prvi sa 200 poena razlike
a ovako je bito ko kome lobira, koja nacija koju voli i kakva je picoka na stageu (ukrajinka je doba stasom al ne i glasom, nesto ko one srpske pevaljke, samo sto je ova jos i lijepa)
scg druga, joj sto me zalibo.
xebo evroviziju
davno istekao rok trajanja
da je tako tosa bi bio prvi sa 200 poena razlike
a ovako je bito ko kome lobira, koja nacija koju voli i kakva je picoka na stageu (ukrajinka je doba stasom al ne i glasom, nesto ko one srpske pevaljke, samo sto je ova jos i lijepa)
scg druga, joj sto me zalibo.
xebo evroviziju
davno istekao rok trajanja
-
blablacura
Ukrajinka - prava ljakse cura! Ako je ona dernjava muzikalna...
Turska grupa je tamo zalutala definitivno ( previše su cool)!
A, naš Fudo ima nevjerovatne glasovne mogućnosti, al' ih beze rasipa po ovim šlagerima...Bolje da je otišao s onom pjesmom "Bolje za nas" nego s onom hrvatskom "hajmo u disco"...Deenu treba kvalitetan textopisac i ništa više.
Najsmješnije je bilo što sam u toku eurosonga chatala s drugom iz Ankare, rekao mi je je sve to beze...ljudi to tamo ni ne prate.Znao za Deena, al' o srpskom čobanu nije ništa čuo!Isto mi je rekao lik iz Londona, smiješna mu pomisao na eurosong, kaže it sucks!
Turska grupa je tamo zalutala definitivno ( previše su cool)!
A, naš Fudo ima nevjerovatne glasovne mogućnosti, al' ih beze rasipa po ovim šlagerima...Bolje da je otišao s onom pjesmom "Bolje za nas" nego s onom hrvatskom "hajmo u disco"...Deenu treba kvalitetan textopisac i ništa više.
Najsmješnije je bilo što sam u toku eurosonga chatala s drugom iz Ankare, rekao mi je je sve to beze...ljudi to tamo ni ne prate.Znao za Deena, al' o srpskom čobanu nije ništa čuo!Isto mi je rekao lik iz Londona, smiješna mu pomisao na eurosong, kaže it sucks!
-
JD
Eh svaka ti cast za ovo! Nasa raja ne kontaju da vani Eurosong niko ne prati. Pola ljudi ne zna ni da se odrzava. Davno je Eurosong prestao biti popularna stvar...blablacura wrote:Najsmješnije je bilo što sam u toku eurosonga chatala s drugom iz Ankare, rekao mi je je sve to beze...ljudi to tamo ni ne prate.Znao za Deena, al' o srpskom čobanu nije ništa čuo!Isto mi je rekao lik iz Londona, smiješna mu pomisao na eurosong, kaže it sucks!
-
blablacura
JD, možeš misliti, ja sinoć govorim drugu u Ankari: E, hajd' samo upali tv da vidiš Deena i plesačice...Frajer to uradio samo zbog mene...inače mu ofirno! Meni lično taj eurosong je kič nad kičevima! Znam ja da se Fudo naložio samo jer je kontao da će se tako možda dokopati svjetske scene (poput Celine Dion i Abbe)...
-
JD
Ma tako je. To je nekad davno bilo popularno takmicenje. Sad to niko ne gleda, jedino se mi, ludi balkanci nalozimo na to hehe.blablacura wrote:JD, možeš misliti, ja sinoć govorim drugu u Ankari: E, hajd' samo upali tv da vidiš Deena i plesačice...Frajer to uradio samo zbog mene...inače mu ofirno! Meni lično taj eurosong je kič nad kičevima! Znam ja da se Fudo naložio samo jer je kontao da će se tako možda dokopati svjetske scene (poput Celine Dion i Abbe)...
Da je to ko nekad popularno, ne bi sve zemlje slale potpune anonimce da ih predstavljaju.
-
DJ Cool
U potpunosti se slazem sa tobom!!!sicky wrote:Mi drugi? Mi?![]()
U kojem je to filmu bilo
Ima li to u nasim kinima![]()
Sta si to gledao/la...ja ne znam...ali mi smo IX a ne II
Uostalom, zar neki shit poput eurosonga zasluzuje 5-6 slicnih tema na jednom te istom forumu??
Meni je recimo bitno da Joks nije pobijedio, da je Miki ostao iza nasi naravno da je Ukraina PRVA! ...sve ostalo je nebitno
Pa nije ovo Srbija da bi govorili drugi smo!
Ovo je BiH nasa i nase zasluzeno deveto mjesto!