Internet prijatelji
- [Matrix]
#1 Internet prijatelji
Pijateljem odredjujem osobu ili osobe sa kojima ste uspotavili emocinalno,intelktualno,duhovno razumjevanje i obostranu privrznost i postovanje.Osobom nazivam zenu ili muskarca iskljucivo poznatog identiteta,dakle sa Imenom i Prezmenom i u zbiljskoj ljudskoj situaciji.
Dakle iskljucivo se odnosi na Internet poznanstva koja su prerasla u zbiljska (u stvarnom prostoru i vremenu).
Dakle iskljucivo se odnosi na Internet poznanstva koja su prerasla u zbiljska (u stvarnom prostoru i vremenu).
- vjesticanametli
jeste moguce. i hajde nas prestani vise istrazivati molim te
- vjesticanametli
mjenjaj stanje FF ne istrazuj nas ovdje. ne mogu da vjeruje da radis samo istrazivanja na netu. pa izadi van
-
incognito071
sulesavic wrote:Čemu povici na čovjeka?
Sule,
izgleda da su obje (vjestica i mrici) u crvenom
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mogao bi ti dobit po sjedalici!incognito071 wrote:sulesavic wrote:Čemu povici na čovjeka?
Sule,
izgleda da su obje (vjestica i mrici) u crvenom![]()
![]()
MA matrix samo nesto anketira, i onda filozofira tamo
- [Matrix]
Naravno da nema laziranja,ali idu napomene zasto je to tako i koja su ogranicenja.Da odgovorim i ostalim,opcenito.mIRCerka wrote:Matrixc, jel ti priznas ljudima da si radio online istrazivanje ili laziras ankete?
Okrenuli ste negativu na pogresnu stranu.
Napravio sam i analizu sadrzaja(berelson i stojak) konverzacije na forumu po temi protesta (vise od 5000 poruka !).Izradio sam i software za prikupljanje poruka sa foruma i klasifikaciju.to mi je hobi.
Hvala svima a ne samo njima.Vidimo se sutra.Ako bog da zivota i zdravlja.
-
mIRCerka
suti ne govori sta imas, na kraju ces poceti raditi za vladu KS[Matrix] wrote:Naravno da nema laziranja,ali idu napomene zasto je to tako i koja su ogranicenja.Da odgovorim i ostalim,opcenito.mIRCerka wrote:Matrixc, jel ti priznas ljudima da si radio online istrazivanje ili laziras ankete?
Napravio sam i analizu sadrzaja(berelson i stojak) konverzacije na forumu po temi protesta (vise od 5000 poruka !).Izradio sam i software za prikupljanje poruka sa foruma i klasifikaciju.to mi je hobi.Da,naravno da radim i offline upitnike ali su oni obimniji i nemogu se ovdje time koristiti.
I ako dobijes taj posao, ima da mi budes zirant, ok?
-
sulesavic
:di¾edvaprsta:mIRCerka wrote:suti ne govori sta imas, na kraju ces poceti raditi za vladu KS[Matrix] wrote:Naravno da nema laziranja,ali idu napomene zasto je to tako i koja su ogranicenja.Da odgovorim i ostalim,opcenito.mIRCerka wrote:Matrixc, jel ti priznas ljudima da si radio online istrazivanje ili laziras ankete?
Napravio sam i analizu sadrzaja(berelson i stojak) konverzacije na forumu po temi protesta (vise od 5000 poruka !).Izradio sam i software za prikupljanje poruka sa foruma i klasifikaciju.to mi je hobi.Da,naravno da radim i offline upitnike ali su oni obimniji i nemogu se ovdje time koristiti.
I ako dobijes taj posao, ima da mi budes zirant, ok?
Smijem li ja reæi da nisam stekao prijatelja, ali mi je drago vidjeti kad su neka imena ovdje - isto k'o kad u stvarnom ¾ivotu sretnem nekog...
- karanana
Nisam ni ja u pravom zivotu upoznao nikoga koga sam upoznao ovako na internetu kroz forume i chatove. Mozda nekoga i znam licno ali ne mogu to povezati jer ne znam nickname-ove. I bolje je ovako, ovdje svi nekako imamo svoje karakteristike i svi se znamo kako se znamo, dok bi pravo upoznavanje moglo donijeti iznenadjenja da ljudi nisu isti kao sto su na internetu.
- shana_majka
Ako ce shta pomoc u tvom istrazivanje, bit ce mi drago:
Upozn'o 4-ro (+ostale clanove porodica), jednu prepozn'o iz ranog djetinjsta (nije mogla da vjeruje
), pa se dopisujemo .Dogodine, kada dodjem u Sa nadam se da cu upoznat josh raje sa foruma.
Eto dosta ti od mene.
Upozn'o 4-ro (+ostale clanove porodica), jednu prepozn'o iz ranog djetinjsta (nije mogla da vjeruje
Eto dosta ti od mene.
- Amazonka27
pa gdje si ti cijelog mog zivotakaranana wrote:Nisam ni ja u pravom zivotu upoznao nikoga koga sam upoznao ovako na internetu kroz forume i chatove. Mozda nekoga i znam licno ali ne mogu to povezati jer ne znam nickname-ove. I bolje je ovako, ovdje svi nekako imamo svoje karakteristike i svi se znamo kako se znamo, dok bi pravo upoznavanje moglo donijeti iznenadjenja da ljudi nisu isti kao sto su na internetu.

-
mIRCerka
kad dodjes, ne zaboravi meni donijeti mobitel sto si obecao jos prosle godineshana_majka wrote:Ako ce shta pomoc u tvom istrazivanje, bit ce mi drago:
Upozn'o 4-ro (+ostale clanove porodica), jednu prepozn'o iz ranog djetinjsta (nije mogla da vjeruje), pa se dopisujemo .Dogodine, kada dodjem u Sa nadam se da cu upoznat josh raje sa foruma.
Eto dosta ti od mene.
Forumasha upoznala najvise akcijasa i dostasha, jos nek raje onako usput...
Karananu znam iz vidjenja
- shana_majka
mirci, prva si mi na "hit" listimIRCerka wrote:kad dodjes, ne zaboravi meni donijeti mobitel sto si obecao jos prosle godineshana_majka wrote:Ako ce shta pomoc u tvom istrazivanje, bit ce mi drago:
Upozn'o 4-ro (+ostale clanove porodica), jednu prepozn'o iz ranog djetinjsta (nije mogla da vjeruje), pa se dopisujemo .Dogodine, kada dodjem u Sa nadam se da cu upoznat josh raje sa foruma.
Eto dosta ti od mene.
Forumasha upoznala najvise akcijasa i dostasha, jos nek raje onako usput...
Karananu znam iz vidjenjai cuvenja

- chuchumbamayumbe
Heh, ja sam upoznao samo jednu osobu direktno preko interneta...kakvo je to ljeto bilo!!!
Sva sreca pa je ne ozenih!
Sva sreca pa je ne ozenih!
- chuchumbamayumbe
anais_nin wrote:sho?chuchumbamayumbe wrote:Heh, ja sam upoznao samo jednu osobu direktno preko interneta...kakvo je to ljeto bilo!!!![]()
Sva sreca pa je ne ozenih!ako je tako dobro bilo?
Ne bi ta nikada ruchka skuhala, gacha oprala ni djece odgojila...njoj je bilo samo do nurke causevica i experimentisanja!
A ja mlad, zelen...