Imam ideju!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mr__bosnjak

#1 Imam ideju!

Post by mr__bosnjak »

E narode znam da je bezvezno ovo pisat ali moram ispricat da ne ostane samo u mojoj glavi. :D

Bilo mi je dosadno i sjetio sam se nove briljantne filmske ideje!

Forum Smrti

Sa-X je obicni bosanski forum, sa obicnim temama, sve dok jednom... Jedan od forumasa umre u saobracajnoj nesreci. Na "In memorian" temi koja se njemu otvori nakon dugog razgovora na preko 300 stranica forumas se javi! :shock: U pocetku svi misle da je neko znao njegovu sifru, ali ubrzo se vidi da razgovara na isti nacin kao sto je rahmetli forumas radio! Moderator pokusava otkriti IP-adresu ali je nema! Ovo je fantom sto pise odnikle!

Ne dugo nakon toga jos jedan forumas/forumasica misteriozno nestaje... Nakon sto je bio/bila kuci sam/a na forumu! "Trend" se nastavlja a ubrzo svi "nestali" forumasi se pocinju javljat na forumu. Policija se ukljucuje pokusavajuci otkriti odakle pisu ali nema IP-adrese niti traga da uopce pisu sa comp.!

U radnju se ukljucuje inspektor Sacir Rahmanbegovic koji je ne sretan i extra nasilan uvijek okruzen sa masa zenskih sa vrlo malo odjece 8-) . Policija ga nalazi u strip clubu i trazi od njega da se vrati u Policiju nakon sto je izbacen poslije da je - uprkos ogromnom uspjehu rjesavanja slucajeva - izbacen radi nepotrebnog nasilja prema jednom kriminalcu sto mu je silovao cerku. Hoce li inspektor Rahmanbegovic i njegov side-kick strip-dzenana rjesiti slucaj "Foruma Smrti" kako je prozvan u sarajevskim medijima...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

:lol: Moj prijedlog da prvi nestajuci forumas budes… ti?! ;) ako ikako moze... :P
Salim se :D ali izgleda da je tebi dosadno......
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

daduli_sa wrote::lol: Moj prijedlog da prvi nestajuci forumas budes… ti?! ;) ako ikako moze... :P
Salim se :D ali izgleda da je tebi dosadno......
Pa nekad nemas nista radit :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

znači sve isto....samo na forumu :D
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Ma sta dosadno, ti si genije, stipu ove obeshrabrujuce indolentne levate...samo naprijed forum je s tobom :D
DONY

Post by DONY »

Evo ,ja nestajem prvi,@Induendo ce odahnuti. :)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

cojek wrote:Ma sta dosadno, ti si genije, stipu ove obeshrabrujuce indolentne levate...samo naprijed forum je s tobom :D
:kravata: :kravata: :kravata: :kravata:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

"Fantom sa foruma sa-x", rado bih posudio nick.
X-guy

Post by X-guy »

odo ja dok nije neko mene izabrao za probnog zečića :) :run:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

super vidim da mi je ideja dobra. Da angazujemo Jasmilu ili Imamovica, previse je nadat se u Spielberga je´lde? :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

s obzirom da ovaj forum zna bit jako zbunjujuci :? ja mislim da bi lynch bio idealan izbor :D
Post Reply