Ima li ko...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Njanjavi

#1 Ima li ko...

Post by Njanjavi »

Imal ko iskustva sa narucivanjem robe sa sportsshoes com iz uk?
Mislim jel isporucuju uopste u Bosnu, i jel dodje preko dhl ili nekog drugog.
I jel se placa pri dostavi jos neki djavo ili samo cjena naznacena za dostavu na web stranici.
LLEH

#2 Re: Ima li ko...

Post by LLEH »

Njanjavi wrote: 22/12/2019 11:27 Imal ko iskustva sa narucivanjem robe sa sportsshoes com iz uk?
Mislim jel isporucuju uopste u Bosnu, i jel dodje preko dhl ili nekog drugog.
I jel se placa pri dostavi jos neki djavo ili samo cjena naznacena za dostavu na web stranici.
pošalješ im email i upitaš
Njanjavi

#3 Re: Ima li ko...

Post by Njanjavi »

Dobro ljudino, bas ti hvala sto me podsjeti i na tu mogucnost, sam se ne bi sjetio nikad.
Al mene zanima iskustvo naroda, nece meni customer service tog sajta pricat o iskustvu Mehe iz Bosne.
miss moneypenny

#4 Re: Ima li ko...

Post by miss moneypenny »

ja narucila 28.1 i dosle danas..platila bh posti 3.5 marke za otvaranje posiljke..sportsshoes daje mogucnost placanja u vise valuta..ja platila u norveskim krunama jer je ispalo najjeftinije..u funtama i eurima patike bi me izasle 30 maraka skuplje..vise puta sam narucivala sa te stranice i svaki put posiljka dosla uredno 👍
90minut

#5 Re: Ima li ko...

Post by 90minut »

Njanjavi wrote: 22/12/2019 11:41 Dobro ljudino, bas ti hvala sto me podsjeti i na tu mogucnost, sam se ne bi sjetio nikad.
Al mene zanima iskustvo naroda, nece meni customer service tog sajta pricat o iskustvu Mehe iz Bosne.
Ako nemaš druga koji je narucivao ovo što ti je on preporucio je jedina druga opcija, al' jok bolje biti ironican jesi njanjav baš.
CikCikCikPogodi

#6 Re: Ima li ko...

Post by CikCikCikPogodi »

Najbolje vam je naruciti preko Asosa.

https://www.asos.com
moonca

#7 Re: Ima li ko...

Post by moonca »

wrote: 22/12/2019 11:41 Dobro ljudino, bas ti hvala sto me podsjeti i na tu mogucnost, sam se ne bi sjetio nikad.
:lol:
Post Reply