Sve sam cuo ali da su nekom tene ukrali nikad
Ima li ko iz Bojnika? :D
- AdNaN88
#1 Ima li ko iz Bojnika? :D
Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM)
nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili
Ako vam ko ponudi ili vidite da se ponovio javite mi samo da dodem da mu hebem sve, tene mi ne trebaju.
- AdNaN88
#3 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............
- mrtva kokoš
#4 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
rece mi mama da su male cige obilazile trazile kurbana i kolaca

- dharma
#5 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Haj sta falli, zamisli da si bez auta:DAdNaN88 wrote:A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............morao bos voziti mamu im lopovsku
![]()
- kurty
#6 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
AdNaN88 wrote:A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............morao bos voziti mamu im lopovsku
![]()
Izvini prijatelju, al sam upao sa stolice kad sam ovo procitao....
Sto neko rece, "sreca pa si imao auto"
Desava se.. Jedno vrijeme je u mojoj mahali bilo aktuelno da prvi koji ustane ide u obliznju dvoranu koja je u izgradnji i donosi obucu koju su psi preko nocili odnjeli tamo
- hana_montana
#7 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
AdNaN88 wrote:A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............morao bos voziti mamu im lopovsku
![]()
zato ja u gepeku uvijek imam patike doduse iz drugih razloga al haj
- Jack Be Nimble
#8 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Gdje se Bojnik nalazi?
- Azamo
#9 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Ma dobro si prošo,meni su '93 maznili gvojzderice ispred Džamije pa sam moro u drvenim nanulama pješke ići skoro 5km,ni dan danas ih nisam prežalio 
- Azamo
#10 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Odmah poslije Dogloda a prije DobroševićaJack Be Nimble wrote:Gdje se Bojnik nalazi?
- Topla voda
#11 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
- Jack Be Nimble
#12 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Azamo wrote:Odmah poslije Dogloda a prije DobroševićaJack Be Nimble wrote:Gdje se Bojnik nalazi?
aha ok
-
komunalac
#13 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Jesu li to Bajramske najke bile...AdNaN88 wrote:Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM)nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili
Ako vam ko ponudi ili vidite da se ponovio javite mi samo da dodem da mu hebem sve, tene mi ne trebaju.
- mrtva kokoš
#14 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalisTopla voda wrote:haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
kod mene kod jarana 2 tena mahnuli pred fahdovom za vrijeme dzuma namaza. sada sa kesom ulazi u dzamiju
-
komunalac
#15 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Najke kao simbol američkog imperijalizma.gdje će u najkama u tu džamiju.Da im ih nije mutevelija mazno...Splinter wrote:jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalisTopla voda wrote:haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?![]()
kod mene kod jarana 2 tena mahnuli pred fahdovom za vrijeme dzuma namaza. sada sa kesom ulazi u dzamijusimptomaticno je to da su obje bile nike, izgleda postoji neka banda koja odradjuje samo te tene
![]()
![]()
- fedor
#16 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Nisi prvi. Ja dok sam živjeo u Kasindolskoj (Ilidža) isti slučaj. Ljudi su krali tene i to ispred vrata. Nisi smjeo da ostaviš ništa ispred kuće...AdNaN88 wrote:Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM)nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili
-
CAUS-VISOKO
#17 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Moj recept. Bilo u komsiluku ,dzamiji il' bilo gdje, jednu cipelu (tenu) ostavljam u jedan cosak a drugu skroz u drugi i od hapanja nema opasnosti.
- AdNaN88
#18 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Nisam zainteresovanTopla voda wrote:haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
- AdNaN88
#19 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Predbajramskekomunalac wrote:
Jesu li to Bajramske najke bile...
- spreca
#20 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
CAUS-VISOKO wrote:Moj recept. Bilo u komsiluku ,dzamiji il' bilo gdje, jednu cipelu (tenu) ostavljam u jedan cosak a drugu skroz u drugi i od hapanja nema opasnosti.
Ostaces bez tena
-
Trebam te
#21 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Tuzno na sta je svijest naroda spala

-
udrch
#22 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Halali svega ti, ali ja se ovako nisam ismijao od kad sam pročitao onaj vic o tome koja je hotmail adresa chuck norrisa..AdNaN88 wrote:A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............morao bos voziti mamu im lopovsku
![]()
- BolanBolan
- Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."
#23 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
Pa da, to su oni zaluđenici AirMax tena, idealna kombinacija: AirMax tene, trenerka i dukserica.Splinter wrote: jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalis![]()
kod mene kod jarana 2 tena mahnuli pred fahdovom za vrijeme dzuma namaza. sada sa kesom ulazi u dzamijusimptomaticno je to da su obje bile nike, izgleda postoji neka banda koja odradjuje samo te tene
![]()
![]()
-
zlajapravaraja
#24 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
To nikada nisam razumio zasto ljudi ostavljaju cipele ispred vrata (osim dzamije). Bilo gdje i bilo kod koga.
Jednostavno treba mijenjati svijest o tome. Ne ostavljamo ni kljuceve u autu, pa makar to bio i Golf 1. Svoje treba cuvati, pa ce i ostali postovati ono sto imas. Time se mijenja svijest i u lopova - jer ako zna da nema nista za ukrasti i da mu se obilazak kucnih pragova nece isplatiti, nece vise ni biti lopov.
Hajd, malo pojednostavljeno, ali u sustini me kontate.
Jednostavno treba mijenjati svijest o tome. Ne ostavljamo ni kljuceve u autu, pa makar to bio i Golf 1. Svoje treba cuvati, pa ce i ostali postovati ono sto imas. Time se mijenja svijest i u lopova - jer ako zna da nema nista za ukrasti i da mu se obilazak kucnih pragova nece isplatiti, nece vise ni biti lopov.
- kurty
#25 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D
bolje da tene odnese ispred praga, nego da ti razvali vrata pa odnese tene...zlajapravaraja wrote:To nikada nisam razumio zasto ljudi ostavljaju cipele ispred vrata (osim dzamije). Bilo gdje i bilo kod koga.
meni je sreca sto cuke imaju u avliji a i oko avlije... i hvala Bogu nikad nista nije ukradeno... niti je u komsiluku bilo sta ukradeno... a zna se desiti da kad ustanem zateknem otvorena ulazna vrata i garazu sirom otvorenu....
Al, opet i to je do jednom